Komentari na vest

Petrovića nema, Sančes kritičan: Okreće leđa, plaši se, Čelsi da potraži novog golmana

d

de hea doktor

pre oko 3 sata

za sve cuvare celzija
L

Lzr

pre oko 4 sata

Kakve golmane imamo, Rajkovic, Vanja, Petrovic, Kovacevic, Svilar..
D

DidierDrogba11

pre oko 5 sati

Ja i dalje ne mogu vjerovati da R.Sančez brani za Čelzi, a da je Petrović na pozajmici, a nema parametra u kome je bolji od našeg golmana. Čelzi je jako dobro stajao juče, oba gola greška odbrane i golmana.
m

moodar

pre oko 4 sata

Pa i Celsijev gol je greska odbrane, ali Liverpula.
S

Srecko Sojic

pre oko 4 sata

Kad je nesiguran golman automatski su i stoperi. Znam iz licnog iskustva doduse amaterskog. Ja sam sebe kao stoper dovodio u opasnost ispucavanjima ili driblinzima jer je golman bio totalno ne siguran za igru nogom i ispucavanje. Celsiju svakako treba golman i to podhitno. Trebaju tu gotov proizvod recimo sto je uzeo Liverpul sad ovog Gruzijca.
A

Ala je naslov...

pre oko 5 sati

Iz naslova sam pomislio da Sančez ogovara Petrovića, kao nema ga i ovaj za njega priča da se boji i da okreće leđa. Daj ubacite i kontekst, da je Karager to rekao...
l

lalao0

pre oko 6 sati

zadnja linija Celsija je kriminalno losa, katastrofa je blaga rec
k

kojotski

pre oko 6 sati

Opet im fali nekih 7-8 igrača. Eto januara.
И

И

pre oko 6 sati

Djordje Petrović je daleko bolji golman od Sančeza, iako ni on objektivno nije na tom nivou da bude prvi čuvar mreže Čelsija. Za golmana je i dalje mlad, možda će biti. Rajković je i dalje bolji golman od Petrovića pa nikada nije dogurao do Čelsija, De Hea je bio preko godinu dana bez kluba i na kraju završio u Fjorentini, Ramsdejl nije ništa specijalno, ali bio je golman sezone u PL, a završio u Sautemptonu, u isto vreme neki Sančez brani u Čelsiju, potpuno su ovih godina čudni golmanski putevi.