Komentari na vest

Penal za Partizan? (VIDEO)

V

Vartizan

pre preko 2 godine

Ni P od penala, čovek startovao na loptu. Sudije gledaju pet minuta kako čovek radi upravo ono što je uefa sugerisala da NIJE penal, videli dvadeset puta i dosudili penal. Ajde sa su ovo svirali u 50. minutu, nego u 85. kada je svima bilo jasno da jedino rukom iz igre mogu da unesu loptu u gol. To je taj VAR koji su zazivali, evo i razloga, tu je da im dodeli penal kada gube bodove. I ne, nije mu ušao u butinu, igrač partizana je što od umora što zbog padavičarenja legao na nogu igraču koji mu izbija loptu. Nema veze, raspad ste, pokazali smo vam gde ste u derbiju. Izadjite opet isto, pa da popravimo konto na 3-0.
C

Cukaricki

pre preko 2 godine

pokraden,Radnicki pokraden,Partizan pokraden,Proleter pokraden....da ne zalazimo u prethodne sezone
S

Spartak pokraden

pre preko 2 godine

Ni P od penala bilo nije, Spartak je brutalno pokraden na pravdi boga,bjekovicev sudija i covek od zadatka odradio ono sto mu je naredjeno iz fss,cela Srbija je to mogla da vidi,Sramota!
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Sta se brinete ,I'ma da ih izujemo opet u derbiju .Dzaba sto kradu I sto su sve meceve namestili .Nista ne znaju ,gledao Sam ceo njihov mec .A posle Sam gledao nasu Zvezdu !!! Treba da budu sretni sto ih nismo vise nakantali u derbiju,Ali nema veze .Bice odlucujuci !!!
N

Niko Bitan

pre preko 2 godine

Penal je bio. A terza kasno je sada vaditi se i traziti krivce jer si svetan da gubis titulu. A sam si rekao odlazis ako je izgubis... krivi ste sami zbog loseg prvog dela sezone i zbog loseg letnjeg prelaznog roka...
F

Fist

pre preko 2 godine

Čist penal...navijam za Zvezdu ali treba biti pošten.
L

Lulu

pre preko 2 godine

Igrac spartaka dodiruje loptu ali ne menja putanju kretanja lopte, tj. lopta ostaje u posedu Jovica. U 16 kad napravis neuspesan start i ne izbijes loptu, nego udaris igraca, to je penal i uvek ce biti.
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Čisto remplovanje! Ovo ne bi trebao da bude prekršaj za penal, mada verujem da ima sudija koje bi ovo sankcionisale. Partizan je, namerno i ne, sudijski "poguran" u Subotici.
l

lupanja bez

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahah nogom na nogu Jovica remplovanje, hahahahahahahah,nauci prvo sta je remplovanje pre nego sto krenes da lupetas gluposti
m

miksea

pre preko 2 godine

Situacija je 50-50 neko bi odmah dosudio, neko ne bi. Sudija je prvo odlučio da nije penal, igra se nastavlja, a onda mu je neko magično sugerisao posle 5 minuta da ipak dođe i pogleda to malo bolje. Gde ovo vodi, hoće li sutra i posle pola sata da se vraćaju unazad i menjaju odluke sudija? Ako nešto nije jasno ili ima dilemu sudija će sam tražiti u tom trenutku, a ne da ga zovu i sugerišu mu šta da radi i da menja odluke.
K

Kad je penal, penal je

pre preko 2 godine

Pa taj sudija da ima sumnju on bi ga dosudio. taj Lukic Partizanu nije sudio pet puta ociglednije penale, sto mislis da bi i danas ako ga niko ne upozori. Jel bilo kontakta? Bilo, je li unutar sesnaesterca? Jeste. I? Sta ima gde da vodi, ili ne vodi? Da nije bilo kontakta pa da se svira kakvih je svirano ranije Zvezdi milion u prvenstvu pa i da se bunite.
K

Kidi

pre preko 2 godine

VAR: VučkeAleksandarRaport
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Šteta za Spartak igrao je sa 120% mogucnosti za nekog tamo al mu nije pošlo za rukom.
S

Srbin bre

pre preko 2 godine

Kaze igraci Spartaka dali 120% za nekog tamo, ne protiv vas ne sme da se igra 120% nego treba lepo ko i svi drugi da se sklone antisrpskom, jugoslovenskom klubu partizaiju
G

Gostčić

pre preko 2 godine

da...ovo je prvenstvo MNOGO regularnije
G

Gost123

pre preko 2 godine

Svako ko kaze da je ovo penal mrzi fudbal i sport kao takav!!! Prezirem Partizan i sve sto predstavlja, ali nikada ne bih zeleo da ih pobedimo ovako....
S

Sa

pre preko 2 godine

Karakterom.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Lopovluk se vraca visestruko, videcete.
M

Milan Jeremic Varvarin

pre preko 2 godine

Ljudi svirao penal na ovaj ili onaj nacin , nebitno. Povredio Partizan i kraj , Po Meni nije jer Sam Zvezda po grobarima jjeste jer je njihov Klub i to je to. Sustina i sreca bi bila da se ne sviraju ovakvih penali Ni partizanu nibzvezdi i da , gubimmo i jedni i drugi bodove. Bilo bis bolje za Sve a posebno za srspki Fudbal. Realno i Nama submnogo puta pomogale sudije a realno i njima Tako da nema kukanja. Pobedimo i sampioni smo , ne pobedimo oni Su i gotovo,
F

Fist

pre preko 2 godine

Sine gde si ti bio na časovima Srpskog jezika?
G

Glup, ali jeste

pre preko 2 godine

A sto znak pitanja? Mozda nije bio, jel? Covek ga je lupio po kolenu, e sad sto nije morao i sto je realno bezazlena situacija bila to je neka druga prica. Ne meri se da li je penala bilo po tome koliko je glupo i bespotrebno napravljen, pa dok nije bilo VAR-a davali su se penali bez kontakta ikakvog. Sad uz deset minuta provere i jasne situacije gde se vidi da ga je ovaj udario u koleno vi sebi dozvoljavate da stavljate upitnik u naslovu? Znam ja da je ranijih godina bila misaona imenica da Partizan dobije ovakav penal, ali jbg tu su sad snimci na licu mesta i nema mesta kradji. Inace, ovaj Lukic ga ne bi svirao Partizanu sve i da je video, cak i da je ocigledniji prekrsaj ne bi svirao, ne bi mu bilo prvi put da tako sudi Partizanu. Kad je penal, penal je, nebitno u kom minutu, nebitno pri kom rezultatu.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Voleo bih da vidim tvoju reakciju da je ovakav penal sviran protiv Partizana.
G

Gost 1389

pre preko 2 godine

Čist penal kao suza, mada je protiv Zvezde bio očigledniji.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Premalo za penal, svakog vikenda ima jačih startova po Evropi za koje se ne svira penal
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Kao zvezdas mislim da je poslije ovog danas trebali da idemo ispred skupstine,siguran sam da bi i Stanojevic klimnuo glavom na ovu ideju
P

Poppa

pre preko 2 godine

Krađa se nastavlja. Već viđeno. Rekoh na početku da Partizan neće izgubiti nijedan bod do kraja.
P

Pravi jole

pre preko 2 godine

Hoce protiv zvezde
V

Viola

pre preko 2 godine

Ako neko treba da diže frku, onda je to Partizan. Naime, sudija se sa par metara pravio mrtav ili slijep. Srećom od sudija iz VAR sobe je pozvan i doveden Bogu na istinu i više nije imao kud. To što se nekima priviđa zavjera od strane Piksija, kod mene samo izaziva podsmjeh.
P

Popppa

pre preko 2 godine

A po tebi je ono penal?
3

32 titula

pre preko 2 godine

Nemas pravo da mesas Piksija u sve ovo.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Једини кривац за ову срамоту је главни судија Лукић. Треба се повући чистог образа. Одоли притисцима ако их има. Батали онда суђење и бави се неким часним послом.
B

Bok

pre preko 2 godine

Kakav neviđen pritisak na cijeli FS. Lijevom nogom postavlja tzv. stupicu, uz možda mali i ne znatan kontakt sa loptom, koja nije nigdje otišla već je ostala u posjedu napadača i to nekima nije penal, a pošteni doktor hoće smjene u sudijskog organizaciji.
Z

ZASTO

pre preko 2 godine

Se čekalo 3 min posle? Partizan da ulozi žalbu.
A

A kad su

pre preko 2 godine

Se svirali sa 18 m ,onda bi ok..
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Ovo što je sudija gledao nije VAR nego ponovljen snimak. VAR je tehnologija koja je trebalo da pokaže da igrač nije dirao loptu već je napravio faul. To se ovde nije videlo. Dakle, ovo nije VAR!
D

Dread

pre preko 2 godine

VAR znači "Video Assistant Referee". U pravu si, to nije VAR u šta je gledao nego ekran. VAR je sudija koji gleda snimak u sobi i signalizira glavnom sudiji da je nešto propustio... :D
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

@Dread Hvala što si me prosvetlio, znači VAR nije tehnologija nego sudija, bravo za tebe. VAR je tehnologija koja mora da pokaže određenu situaciju iz više uglova. Kako bi se utvrdilo da li je lopta prešla gol liniju, tako što bi sudija u sobi rekao da jeste ili tako što bi se na osnovu tehnologije dokazalo da jeste? Danas smo svi mogli da vidimo da je sudija gledao usporen snimak iz jednog ugla na osnovu koga se ne može utvrditi da li je bilo kontakta sa loptom ili nije.
D

Dread

pre preko 2 godine

@Gost ali bukvalno Nema na čemu, uvek sam tu da pomognem. VAR nije tehnologija nego sudija, tehnologija su kamere, ekrani i računari koji se koriste da se proveri da li je lopra prešla preko gol linije. To su sve tehnologije koje su postojale pre VAR-a. Imaš sve ovo na vikipediji ako te ne mrzi da pogledaš. Sportski pozdrav. :)
D

Dread

pre preko 2 godine

Uzgred, slažem se da možda nema dovoljno kamera. Ali sudije moraju da rade sa onim što imaju. A time da li VAR ima smisla sa ovim brojem kamera treba da se bavi sudijska komisija ili ko god da je implementirao to govno... :D
P

PENAL!!!

pre preko 2 godine

Jović je pomerio loptu, igrač Spartaka je startovao na njegovo koleno, na spoljni deo kolena i to je očigledan penal. Ne znam čemu upitnik ili bilo kakva diskusija oko ovako očiglednog penala.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Čemu diskusija oko ovako očiglednog penala. Tačno je samo da je penal bio "ovako očigledan" i on je uzrok ove diskusije. Sigurno je samo jedno, da je ovo bila situacija za Spartak, nikad ne bi dobio penal za ovaj start. Čak da su rivali bili Inter i Milan većina sudija ne bi ovo svirala kao penal, sigurno 3 od 4 sudije ga ne bi dosudili.
V

Viola

pre preko 2 godine

Da je njima to svirano, oni bi napadali sudiju što nije pokazao i žuti karton za prekršaj. Njima se priviđa neki start na loptu, a lopta u nogama Jovića. Umij te se hladnom vodom i oči operite.
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

Penal koji je svirao partizanu teško da bi bio faul čak i u košarci
r

raul

pre preko 2 godine

A onaj protiv indjije
6

69

pre preko 2 godine

Kaže Stanojević da su pobedili karakterom. Pa dobro, slažem se, to je vaš karakter.
Z

Zabrinut

pre preko 2 godine

Jesam Grobar ali ovo nije videlo penala. Svakog coveka koji ima iole casti i postenja je sramota ovakvih pobeda bez obzira za koga navija.
g

gunners

pre preko 2 godine

Pogledajte realkciju igraca Partizana koji je pao, nije ni pomislio da je to start za penal.
G

Gostzorge

pre preko 2 godine

Piksi sada je sve regulatno
R

R1797

pre preko 2 godine

Ja jesam navijač Partizana ali kao bivši fudbalski sudija mogu reći svoje mišljenje da ovde nema ni govora o prekršaju.
D

Daki...

pre preko 2 godine

kao suza
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ovo je smijesno hahah..
7

74

pre preko 2 godine

Nema dalje gasi ligu, kako vas nije sramota.
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

Pušten audio snimak iz var sobe : "Nama deluje kao penal,pogledaj bolje.Pazi šta radiš"
S

Sashki85

pre preko 2 godine

A sta sad kao nema kamera sa strane? Pa očigledno da je dirao loptu, jer pri dodiru lopta počela da se vrti u mestu. Ovo je stvarno sramota. Treba VARu 4 minuta da vidi jel bio penal, a nisu u stanju da prikažu i situaciju i iz drugih uglova.
M

Mujaga

pre preko 2 godine

Hahahahahhahahhaha cirkus zvani srpski fudbal…
a

aleksa101

pre preko 2 godine

A veselja hahaha... Sad vidim da cemo biti prvi ..
J

Jesam...

pre preko 2 godine

... grobar, ali penal nije bio...
I

I ja sam...

pre preko 2 godine

...Delija, ali ruku na srce, penal je cist kao suza!
S

Srkisaaa

pre preko 2 godine

Oduzeti licencu ovom sudiji. Ovo je sramota sta rade da Partizanu ovezbede titulu, dajte im odmah pehar. Ako ih sramota nije, a nije.
S

Srkisaaa

pre preko 2 godine

Oduzeti licencu ovom sudiji. Ovo je sramota sta rade da Partizanu ovezbede titulu, dajte im odmah pehar. Ako ih sramota nije, a nije.
S

Srkisaaa

pre preko 2 godine

Oduzeti licencu ovom sudiji. Ovo je sramota sta rade da Partizanu ovezbede titulu, dajte im odmah pehar. Ako ih sramota nije, a nije.
m

mare fkv

pre preko 2 godine

Covic za identican start prosle nedelje dobije drugi zuti karton za simuliranje, bez VARa, koji izgleda radi samo za blizance.

Jastreb

pre preko 2 godine

Brutalna krađa.....Ovo je za doživotno izbacivanje iz sporta.... .
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Dali bi ovo bio penal za Spartak? I zasto ne? Isto se pitaju i Napredak i Mladost.
S

Sale555

pre preko 2 godine

Povratak Toleta. Bjeka vec jase.
n

noless

pre preko 2 godine

Ko KUĆA!
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Rekose iz Partizana da je regularnije prvenstvo od kad je uveden Var! Ocigledno je na ovo mislio, ko me je jedino vracen penal da se ponovi, sve je ocigledno, ali nece pomoci ni to
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gost1204-Jesi li mislio na Zvezdu pošto su i oni ponavljali penal....
J

Japp

pre preko 2 godine

Bruka
n

natho

pre preko 2 godine

Cist penal! Ko Stanojev obraz!
G

Gost-PP

pre preko 2 godine

Vidim komšije boli vas ovaj penal, pa ne znam zašto se vi bunite oko penala, prethodnih sezona bili ste prvi u Evropi po broju penala koje ste izveli, vama su čak svirali penale i van 16 m, ako se ne varam i to protiv nikad jače Inđije, tada vam je bilo normalno. Sada u Var sobi, sedi najbolji sudija u našoj ligi, čovek sudi LŠ i LE, na njegovu inicijativu je ponovo gledan snimak,tako da ne vidim problem. Ostaje vam da kmečiteee samo, aj zdravo.
@

@GostPP

pre preko 2 godine

Sta se brines, vi ste sampioni izmisljenih penala, tu vam krunu niko nece uzeti. Cega se pametan stidi...
H

Haha

pre preko 2 godine

Isti sudija iz VAR sobe poništio čist gol Milunoviću na JNA pri rezultatu 0:0. Često pomaže Partizanu da bi bilo slučajno.
G

Gost123

pre preko 2 godine

kakvo radovanje na poklonjen penal, ni stida ni srama
M

Moram da kazem

pre preko 2 godine

I Jovic i igraci iznenadjeni. Niko penal nije trazio ni ocekovao. A onda intervencija iz var sobe! Mozda je Lukic morap da sudi ono sto 3 minuta ranije nije video? Smesno, jadno, tuzno!
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Nije pipnuo loptu igrac Spartaka, promenila bi putanju da jeste, ali nekako mi se cini da nije dovoljan kontakt za penal... Ne znam, ali igra je bila ocajna, neverovatno da moram da napisem da je mnogo falio Jojic...
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Kako nije. Jesi primetio kako se lopta počela vreti u mestu bržim tempom nego što se kretala pre toga.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Nije pipnuo loptu, pogledaj bolje...
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Objektivno,penal vise jeste nego sto nije.Kad se vec oglasio var i kad se gledalo detaljno,bilo je jasno da ce suditi penal jos dok je glavni sudija gledao u ekran.Start na koleno je ocigledan,ko zeli da vidi,ko ne zeli to je njegov problem.Nazalost Partizan treba da ispadne iz Evrope sto pre jer ce se ovako potpuno raspasti.
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Objektivno ovakvih kontakta na svakoj utakmici ima mali milion ali su penal sudili samo za Partizan.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

I da, nije samo stvar da li je ili nije bio penal za Partizan, iako evidentno nije. Pitanje je isto da li je bio penal za Spartak u prvom poluvremenu. Tad VAR nije intervenisao...
D

Dosta je bilo

pre preko 2 godine

Ako je penal bio za partizan zasto igraci partizana nisu trazili penal, nego su odma nastavili igru??? mislite o tome...Ovo je kradja i izmisljen penal.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Komedija.....
M

Mk

pre preko 2 godine

Na ponovljenom snimku se jasno vidi da je postojao kontakt. Igrač spartaka je promasio loptu i udario Jovica bočno po butini i izbacio ga iz ravnoteže. E sad da li je to dovoljno za penal ne znam, nisam profesionalni sudija. Glavni arbitar je dva minuta gledao tu situaciju, valjda on zna šta se svira kao penal a šta ne
s

sportski pozdrav

pre preko 2 godine

Penal kao suza. Neka se bolesnici isplacu,nista od titule,4 godine drpaju i kradu
1

118d

pre preko 2 godine

Što bi rekli zvezdaši, čisto kao suza. Razlika izmedju partizanovaca i zvezdaša je ta, što se mi ovakve pobede stidimo dok bi zvezdaši histerično tvrdili kako je ovo čist penal i kako smo mi ćoravi valjda.
?

?

pre preko 2 godine

Dogovorite se među sobom da li je bio ili ne, i da li vas je sramota ili je sramota kako je Lukić pokušao da pokrade jer ga nije svirao hahaha
K

Ko o ceemu

pre preko 2 godine

Pa upravo vi pisete da je ovo cist penal licemercine jedne.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Pre cr biti da je obrnuto. Procitaj komentare tvojih grobara na vesti vezane za ovu utakmicu, otvorice ti oci, i shvatices ko se stidi a ko se raduje.
A

Ab

pre preko 2 godine

Šta se čudite? Bjeković i ona smradina od "selektora" koja je zadužila klub 50mil i koja se ne smije pojaviti na Marakani od navijača vedre i oblače u FSS i na sve načine će pokušati da nam otmu titulu i daju je ovom smehotresu od ekipe...
M

Ma, jeste

pre preko 2 godine

Poznati grobar Pixi, zvezdina zvezda
t

tsss

pre preko 2 godine

Penal koji se sudi posle 5 minuta to samo mozze kod nas
G

Gost777

pre preko 2 godine

A vi novinari kao da ne znate pravila oko starta na loptu, pa kao nas pitate da li je bio penal, naravno da nije penal
B

Bez navijačke ostrašćenosti, samo realno...

pre preko 2 godine

bio je faul, znači bio je penal. Na live snimku ne izgleda kao faul već remplovanje ali na usporenom snimku (VAR) vidi se da je ušao u butinu Jovicu i to je faul.
G

Gost444

pre preko 2 godine

sto lazes bre?? startovao je na loptu to je jedino bitno
@

@Gost444

pre preko 2 godine

Ne laze on druze, nego jednostavno ne zna! Ne razume se u fudbal ali pokusava da mudruje...
У

УЛТРА........

pre preko 2 godine

БЕСРАМНО РУГЛО ОД ФСС .. УГАСИТИ ВАС ТРЕБА.. СРАМНО РУГЛО СРАМНА ЛИГА.. ВИДЕЛО СЕ БРЕ НА.ДЕРБИЈУ КО.ЈЕ ПРАВИ ШАМПИОН... КАКО СЕ ОГОЉЕВАЈУ НИЗОВИ БЕЗ ПРИМЉЕНОГ ГОЛА ВЕЛИКИХ ГРОМАДА КАКО СУ ЗГАЖЕНИ УНИШТЕНИ... ЧИТАВ ЛИГ ЧУЊЊ А КАД НОСУ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ ЧУЊЕВИ ТУ СУ СИДИЈЕ СРАМНООО РУУУГЛО
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ovo je no comment penal Ovakav start u 16 Partizana bi bio zuti za simuliranje igraca Spartaka naravno. Kao sto je i ovde trebao da bude za Jovica.
g

gost najjaci

pre preko 2 godine

Kao navijac zvezde kažem da je čist penal, e sad da li će groblje da izdrži ovako lošom igrom do kraja prvenstva na nama je da vidimo… iskreno mislim da će ih pojesti pritisak i da će opet derbi izgubiti
7

777

pre preko 2 godine

Ja sam navijac partizana i nije bio penal , ako gledas fudbalska pravila
M

Marszak

pre preko 2 godine

Ti si navijač Zvezde koliko i ja navijač Hirošime. Pa sami navijači Partizana priznaju da nema penala time što im je jedini agrument - a šta ste vi radili? 😂
M

Marszak

pre preko 2 godine

Nema penala

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

LJUDI MOJI OVO NIJE PENAL....STA JE BRE OVO,NE BI GA DALI 3 DANA U SUBOTICI....VAR PENAL POSLE 3 MIN IGRE JER JE SVIMA JASNO DA GA NECE DATI...KAKVO NAMESTANJE...NECE VAM OVO PROCI,U DERBIJU SMO VIDELI VASU SNAGU
z

zmi zmi

pre preko 2 godine

Zvezdas ode. Kakav crni skandal, skoro sigurno je penal bio.
L

Loznica

pre preko 2 godine

Ovaj PATLJIDZAN igra totalno drugačije od drugih,kad neide tu je VAR i naravno Penal hahahahaha
8

83

pre preko 2 godine

Kradja!!! Strasno!!! A tek ponasanje ovih huligana iz partizana, pocev od trenera - katastrofa!!! Na lecenje bre, komplet u Lazu!!!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa ovde bi GLODJOVIC dao zuti Jovicu za simuliranje!ALI SADA POSTOJI VAR!!!
M

Marszak

pre preko 2 godine

Postoji da legalizuje Partizanovu krađu 😂
p

penal 50:50

pre preko 2 godine

da nisu svirali penal za partizai odma bi bilo kradja,pljacka partizana otimanje titule sudije kradu itd... Ovako sviraj penal za mir u kuci iako maske polako padaju,partizan posrce ali ce ga gurati makar do plejofa da bude prvi
M

Mexiko

pre preko 2 godine

Aaaaaa hahahahahaha ovo penal hahahahaha treba ovo poslati u UEFA da vide kako se u Srbiji pljačka i krade.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Da se ovo desilo na centru, ni faul ne bi bio sviran. Da se ovo desilo u sesnaestercu Partizana, sudija bi odmahnuo rukom a VAR ne bi ni bio konsultovan. Da se ovo sviralo u Zvezdinu korist, Stanoje bi isao na protest ispred skupstine. Ali posto je sudjeno u Partizanovu korist, sve je regularno. Ali kad bismo se salili.
j

jsd najajci

pre preko 2 godine

ne penal nego penalcina.nista sporno
A

Aca.

pre preko 2 godine

Ovaj penal je sraman. Ovo je bruka. Toliko.
a

aha nije nalpe

pre preko 2 godine

Kad promasis loptu i sapletes protivnika u sesnastercu. Zanimljivo..
D

Dalibor CZ

pre preko 2 godine

Haha "nece ovdje biti penala"
G

Gost997

pre preko 2 godine

Kiksne nekoliko puta tokom sezone Bajern, Liverpul, PSZ, Real, Juve, Inter, Porto, Benfika...ma svi koji igraju fudbal, kiksne Zvezda cak i u ovoj nasoj seoskoj ligi nekoliko puta ove sezone, samo oni koji su pitali kako jedan tim moze da pobedjuje non stop ne kiksaju, ali istovremeno umalo ispadaju od timova slj kategorije, gube od Flore, na derbiju ne prelaze centar, ali to nikom nije cudno jel. Danas nisu uradili nista 85 minuta i svira se penal gde se ja mislim i onaj Jovic zacudio kad je video da se proverava. Ovo je najozbiljnije zrelo da neko iz evrope preispita, pa da vidimo da li je cudno da tim koji se bije sa svima u evropi dobija lagano ove nase timove a kako neko ko se muci sa trecerazrednim timovima ovde lici na nesto ato cak ni Real ni Barsa iz najboljih dana nisu, a podseticu da su ti isti pre 10 ak godina sami sebi svirali penale i to moze svako na YT pogledati a sada kad otimaju skoro iato kao tad kukaju da je Zvezda ta koja krade a ne dobije cak Surdulicu 2 puta ove sezone iako je bila prva u grupi LE.

Sakur

pre preko 2 godine

A kako nije kiksala za vreme kokeze?
G

Gost997

pre preko 2 godine

Da mora da je do Kokeze, a ne do kvaliteta jer tih sezona je Kokeza namestio da jedino Zvezda i Barsa te sezone pobede Liverpul 2 gola razlike, inace prcaka evrope, da izbaci supermocni Krasnodar ili onu azdaju od Salcburga. Najpre ce biti da je do Kokeze i onih 50 bodova razlike, i laganih 2 0 posle 20 minuta te sezone u derbiju. Vi bre nemate vise pojma sta lupate

dragan.bojic34@gmail.com

pre preko 2 godine

Pitam se kako nije sramota navijace jsd da ovoliko lazu, jasno je da se uvek prvo gleda start na loptu.
B

B.C

pre preko 2 godine

Cijelu fudbalsku struku Srbije treba da bude sramota ako osoba kao narcis Stanoje osvoji titulu! Oličenje karaktera, nula od čovjeka i trenera! Poslije ovoga normalan pedagog bi podnio ostavku a ne o karakteru govorio! Nije ni čudo što nam je kriminal najjači proizvod!
П

Пеле

pre preko 2 godine

Чист као Терзићев Човићев образ
D

Dokle

pre preko 2 godine

Vise?! Sta je ovo?! Ima li ko da privede ove kako ih nazvati
z

zvezdanaestarac

pre preko 2 godine

pa ovo je u petarac. Meni su ga svirali na 20m
B

Bera995

pre preko 2 godine

Kako ih boli kad im istinu kazes u oci. Hahahahha
V

Vuc

pre preko 2 godine

Zna se ko je zapoceo penale na 18 i 20 metara. U vreme Karadzica protiv Zvezde u Subotici Nenadu Kovacevicu-Piksiju i na Marakani penal za Jagodinu na 18 metara. Oba puta Zvezda je ostala bez titule. Lopovi sa JNA o cemu svedoce njihovi treneri i igraci i calnovi UO partizan.
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Hahaha, ovo ako je penal ja sam vanzemaljac
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

Ova slika je sjajna! Ovde se najvise radovao Nikolic, koji je strasno sabotirao ekipu Spartaka, onda osvedoceni grobari Jovanovic Srdjan (iz var sobe) i Lukic Lazar, pa tek onda Urosevic!
G

Gost123

pre preko 2 godine

čist penal..nista sporno
G

Gost123

pre preko 2 godine

čist penal..nista sporno
K

Krađa

pre preko 2 godine

Čist start loptu, ni pipnuo ga nije.
L

Lesa3110

pre preko 2 godine

Jesi ti decko slep ili sta? Ajde udji ponovo na snimak i pogledaj da li se lopta pomerila za milimetar kako je on startovao? Ajde sad lepo i polako gledaj pa ces videti... nemoj tako zatucano odgovarati i bez logike.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre preko 2 godine

Kakva sramota,dokle ce bre vise da se cuti ove sezone,treba Srbija da se digne protiv ove nepravde,sramota za Srbiju ako ovakav tim bude sampion.
1

19104

pre preko 2 godine

Ni govora o penali, treba nas bombardovati ovo je sramota!!
G

Gost665

pre preko 2 godine

covek je startovao na loptu bre.
J

Jesse Custer

pre preko 2 godine

Da, da, sad se kao vadite, stavljate odvojenu vest, posle gomile komentara. A kad je Zvezda u pitanju, stavljate vest u istom minutu kad se desi "sporna" situacija. Džaba vam sve, toliko ste otvoreno neobjektivni i navijački ostrašćeni, da je to sramota.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Све док из Звезде ћуте, значи да саучествују. Следећи меч им желим три поклон пенала, па можда проговоре Мркела и Мађија.
G

Gost655

pre preko 2 godine

Var nije ništa do usporenog snimka, a jasno se vidi na usporenom snimku da igrac Spartaka dodiruje i startuje na loptu.
M

Marinac

pre preko 2 godine

Ovaj penal ne bih sudio ni sinu. SRAMOTA!
P

Ppfka

pre preko 2 godine

Čist penal za Partizan. Ovo je ista situacija kao kad Glodjović nije sudio penal nad Necom Mihajlovićem. Jeste Jovke ovde malo poskočio ali igrač Spartaka nije sigurno prvi došao do lopte,ma nije je ni dotakao. Kao grobar smatram da ovakve pobede Partizanu nisu potrebne, ali licemerje cigana prevazilazi sve mere!
G

Gost0002

pre preko 2 godine

Nazalost, penal. Sramna igra Partizana. Pozdrav od navijača istog
G

Gostinho

pre preko 2 godine

Motaj kablove, gasi mesalicu..
N

Nikola

pre preko 2 godine

“PA NIJE PIPNO NOGU” zapenio debeli
G

Gostsrbija111

pre preko 2 godine

Uopste ne znam sta je sporno ovde? Čist penal. Ušao mu nogom u putanju, sudarili se kolenima
B

B.C

pre preko 2 godine

Očigledno je da ti gledaš balet! Al ovo se ni u baletu ne svira a tek u pravom i poštenom fudbalu nikada!
D

Djurgården

pre preko 2 godine

Sta je trebao da mu se skloni sa puta. Ovo penala videlo nije!!!!!!!!!!!
Z

Zzzzzzzz

pre preko 2 godine

Nije ti ovo košarka da mu uđe u putanju.
D

DrSpakica89

pre preko 2 godine

Gde je onaj furiozni partizan iz prvog dela sezone gde je vec u 15minutu vodio 4:0? Hahahah komedija majke mi. Sklanjalice nema vise, ali tu su poklon penali. Zasluzuju realno 8 mesto u ligi. A oni prvi hahahahah
G

Gost7788

pre preko 2 godine

Ne znam šta vam nije jasno. Lik je ušao u noge igraču pre nego je stigao do lopte. Čist penal.
G

Gost776

pre preko 2 godine

prvo je dodirnuo loptu, ne lazi bre
G

Gost776

pre preko 2 godine

prvo je dodirnuo loptu, ne lazi bre
G

Gost776

pre preko 2 godine

prvo je dodirnuo loptu, ne lazi bre
G

Gost7788

pre preko 2 godine

Ne znam šta vam nije jasno. Lik je ušao u noge igraču pre nego je stigao do lopte. Čist penal.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Penaltizan.
К

Какав црниии

pre preko 2 godine

Пеналл па оно се у бетон лиги не свира
G

Gostens

pre preko 2 godine

ako je srdjan iz var sobe sugerisao onda jeste penal treba verovati sudiji koji sudi ligu sampiona.
К

Какав црни

pre preko 2 godine

Пенал па он