Ronaldo i Pavlović (Star Sport)
Ronaldo i Pavlović (Star Sport)

Pavlović: Ne susrećete se sa Ronaldom svaki dan, bio je vrlo prijatan

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 17:03

"Volim da se priključujem napadu", kaže Srbin

Otkako je zimus iz Monaka došao u Serkl Briž na pozajmicu, Strahinja Pavlović igra konstantno i kvalitetno. Nastupe iz belgijske Župiler Pro lige preneo je na prve tri utakmice u kvalifikacija za predstojeće Svetsko prvenstvo, a onda to samopouzdanje ponovo nastavio da nadograđuje na zapadu Evrope. Odlično je odradio posao u pobedi nad Beršotom gde su njegovi fizički i tehnički kvaliteti ponovo došli do izražaja.

Izabrane vesti

“Iz nedelje u nedelju raste mi integritet. Gol protiv Kortrajka na debiju pomogao mi je da izgradim samopouzdanje. Od tog trenutka mislim da sam se prilično dobro pokazao, ne samo nazad, već i u ofanzivi. Volim da se priključujem napadu i to se isplatilo protiv Beršota. Uložili smo ogromnu količinu energije, ali zato nam je pobeda bila još slađa. To će nas inspirisati da ponovimo partiju i protiv Levena. Uveren sam da ćemo u poslednje dve utakmice uspeti da obezbedimo opstanak”, rekao je Pavlović.

(2,60) Fulam (2,95) Vulverhempton (3,00)

U mečevima reprezentacije Srbije jasno se videla sposobnost nekadašnjeg štopera Partizana da se priključi ofanzivcima i pravi probleme protivniku po levoj strani. Nije se libio da krene u slalom pored nekolicine čuvara i iznese loptu praktično do protivničke trećine, nekada i dalje. Protiv Portugala je igrao hrabro, a na kraju utakmice proćaskao sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

“Bilo je to lepo iskustvo, jer nemate priliku svaki dan da se susretnete sa svetskim golgeterom poput Kristijana Ronalda. Posle utakmice smo razmenili par reči i bio je vrlo prijatan”, prisetio se srpski štoper.

Pavloviću pozajmica ističe 30. juna i veliko je pitanje hoće li i naredne sezone igrati za Serkl u kojem je posle nedobijanja šanse u Monaku, fudbalski prodisao - devet prvenstvenih nastupa, devet startnih postava, po gol i asistencija... svakako polusezona u kojoj je ljudima u Kneževini pokazao da se na njega u budućnosti mora računati.



tagovi

Strahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara