(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Partizan zove CSKA u Beograd

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 09:21

Želja je da se uzvrati za letošnje gostoprimstvo

Talas promena je pokrenut i navijači Partizana sada iz dana u dan čekaju neke nove, lepe vesti, za promenu u odnosu na godine za nama, kada su sve crna za crnom preticale jedna drugu.

Privremeno rukovodstvo radi punom parom na svim nivoima, a jedna od ideja koja se rodila poslednjih dana je da se napravi spektakl za navijače, da se napuni stadion i da se u goste pozove – CSKA iz Moskve.

Izabrane vesti

Navijači srpskog i ruskog kluba su odavno u bratskim odnosima, posećuju utakmice jedni drugih s vremena na vreme, a Partizan je letos bio gost u Moskvi na turniru, gde su pored njega i CSKA igrali još domaći Dinamo i OFK Beograd.

Ideja je da se u prestonici Srbije, na neki način, uzvrati domaćinstvo ruskom gigantu. Sve je to još na nivou ideje, nije još blizu realizacije, ali imaju Partizanovci „ljude za vezu“ u CSKA – Marka Nikolića i Sašu Zdjelara, koji bi mogli da pomognu da do dogovora dođe.

Istina, ne bi to bio baš ni jeftin angažman za Partizan, koji grca iz dana u dan u finansijskim problemima i „skeleti iz ormara“ ispadaju svakog dana. Ali, veruje se da bi u nedostatku evropskih utakmica, kako za crno-bele, tako i za CSKA, navijači napunili stadion i da bi to zaista bio meč vredan pamćenja.

Interesantno je da će u martu sledeće godine biti tačno 20 godina od čuvenog dvomeča Partizan – CSKA u osmini finala Lige UEFA, kada su „armejci“ predstavili golobradog Igora Akinfejeva, danas „starca Foča“ na golu istog kluba. Dok su za crno-bele igrali Kralj, Rnić, Mirković, Đorđević, Emeghara...


tagovi

FK PartizanCSKA MoskvaMarko NikolićSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara