Komentari na vest

Panjenka Rišarlisona paralisala Belića i AZ Alkmar

B

Bojanovic22

pre oko 1 sat

A Belic 7.4 ocena izveden jer se povredio, a vi stoke kako je igrao Alkmaar a bitno da palite narod napacen hrabra Zvezda i ostalo. A omalazavate Partizan. Stoke jedne.
T

THFC 1882

pre oko 1 sat

3 od 3 u LE, odlično! Mali Mikey Moore je nevjerovatan talenat. Digao je tim i čitav stadion na noge u drugom poluvremenu, a tek je 17 godina napunio. Uz to se vratio Odobert, što znači da za Wernera neće biti mjesta ni na klupi, sem u slučaju ozbiljnih povreda. Sva sreća pa mu pozajmica ističe iduće ljeto. S obzirom da mali Korejac Yang Min-hyeok dolazi u januaru, možda Timo završi u Red Bullu i ranije. Usput, Romero nije bio ni na klupi, Johnson, Solanke, Kuluševsk, Sarr i Odobert su ušli u drugom poluvremenu, a ne svi navedeni. Penal nije bio na Maddisonu, već na Bergvallu. Kad već niste gledali utakmicu, bar provjerite informacije prije nego što napišete tekst.
O

Orao

pre oko 2 sata

Ovaj Risalson, retko antipatican igrac.
T

Teleća čorba

pre oko 1 sat

Imaš pozdrav od Siniše Škarice iz Katara
G

Gost8399

pre oko 2 sata

Na šta liči ova klupa Tottenhama koja je igrala protiv Alkmara, Bože sačuvaj. Koliko Maddison odskače od svih tih igrača, kakvi potezi, driblinzi, prejak igrač. Jedino je još ovaj Mikey Moore nešto pokazao, slao neke dobre lopte, a dobio najmanju ocenu na Flash scoru u celom timu, još jedan pokazatelj koliko te ocene tamo nemaju veze sa utakmicom. I još nešto, ja stvarno ne znam kako ovaj Werner idalje igra fudbal i šta se dešava sa tim dečkom, ponovo je imao 2 situacije skoro 1 na 1 sa golmanom i puca direkt u golmana i drugi put preko gola. Ovo mu je treća, četvrta utakmica ove sezone da ulazi u šansu 1 na 1 sa golmanom i da ne ume da završi. Od onakvih sezona u Leipzigu do ovoga.