Marsel Zabicer (Reuters)
Marsel Zabicer (Reuters)

Panika poslednjeg dana: Čelsi i Junajted mole Bajern za vezistu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 14:38

Bavarci raspoloženi za trgovinu

Zakočeni pregovori oko Enca Fernandeza i ozbiljna povreda Kristijana Eriksena usmerili su Čelsi i Mančester Junajted da krenu na istu metu poslednjeg dana prelaznog roka.

Ostrvski velikani panično pokušavaju da se dočepaju Marsela Zabicera koji nije u prvom planu kod Julijana Nagelsmana. Nemački gigant je raspoložen za trgovinu i spreman je da sasluša oba predloga iz Engleske...

Izabrane vesti

Čelsijeva ponuda od 120.000.000 evra koji će biti isplaćeni u šest rata (još) nije prihvaćena u Benfiki i sve su prilike da i neće. Rui Košta ostaje pri stavu da Argentinac može da ide samo ako neko odjednom plati otkupnu klauzulu. A to čak ni svemoćni Čelsi nije u stanju...

S obzirom da je Žoržinjo dogovorio transfer u Arsenal i da je Konor Galaher na izlaznim vratima, Čelsiju je neophodno pojačanje u veznom redu. Alternativne mete poput Kaiseda i Onane takođe nisu dostupne, Plavci su smilsili privremeno rešenje do leta i obratili se Bajernu sa namerom da pozajme Zabicera koji u Minhenu nikada nije ponovio partije iz Lajpciga. Ali iste namere ima i Mančester Junajted koji je zbog povrede ostao bez Kristijana Eriksena do maja i sada panično traži zamenu.

Bajern nema ništa protiv i spreman je na obe varijante: Pozajmica ili prodaja. Hasan Salihamidžić je na telefonskoj vezi sa predstavnicima oba kluba i prihvatiće bolju ponudu. Zabicer je van prvog plana a zamena u vidu Konrada Lajmera je već obezbeđenja za sledeće leto. Bavarci će pokušati da izvuku makar deo uloženih sredstava u Austrijanca kojeg su pre godinu i po dana platili Lajpcigu 15.000.000 evra.


tagovi

Marsel ZabicerZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Čelsi
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara