Delije i Grobari (©Starsport)
Delije i Grobari (©Starsport)

Ogromno interesovanje za 167. večiti derbi, Zvezda čuvala karte za ljude van Beograda

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.04.22. | 10:21

Kako se ne bi rasprodale sve ulaznice, crveno-beli stopirali prodaju koja će danas biti ponovo aktivirana

Veliku težinu ima 167. večiti derbi koji se igra od 18 časova na stadionu Rajko Mitić. Ako Crvena zvezda pobedi, pobeći će Partizanu na pet bodova razlike i napraviti ogroman korak ka petoj uzastopnoj tituli.

Crno-beli su trenutno na "minus dva", a do kraja je - računajući i ovaj duel - ostalo još sedam kola. Jasno je da crno-beli moraju da pobede kako bi ostali u šampionskoj trci, ali trenutna forma obe ekipe ide u prilog crveno-belima.

Izabrane vesti

Očekivanja navijača i jednog i drugog tima su, po običaju kada je reč o najvećoj utakmici srpskog fudbala, ogromna, a potvrđuje to i interesovanje za ulaznice. Predviđa se pun stadion, osim neophodnih "tampon zona" između južne i zapadne i južne i istočne tribine.

Kako bi omogućili i ljudima koji ne žive u Beogradu da dođu do ulaznica, iz Crvene zvezde odlučili su da u petak stopiraju prodaju ulaznica, ali obaveštavaju javnost da je ona nastavljena danas u 10 časova na blagajnama Marakane i da će trajati do početka utakmice.

"Pošto je juče bila velika potražnja za kartama i postojala je mogućnost da rasprodamo sve, odlučili smo da određen broj karata povučemo iz prodaje i pustićemo ih danas na blagajne kako bi ljudi koji su van Beorada mogli da dođu do ulaznica pred meč", saopštili su iz Crvene zvezde.



tagovi

FK Crvena zvezdaFK Partizan167. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara