Komentari na vest

Odlazi najveći promašaj Klopove ere: Plaćen 60.000.000, da ga nije bilo niko ne bi osetio

M

Magnus

pre preko 1 godinu

Cemberlen je prvu sezonu bio zver, kidao je kako je igrao. Nazalost nikad se nije oporavio od povrede kolena koju je doziveo i cisto sumnjam da bi ga iko nazivao promasajem da se nije povredio. Keita za razliku od njega nista nije pokazao. Cak i kad je bio zdrav a to je bilo retko, igrao je nekako... Obicno. Retko kada je pokazivao onaj talenat i igru iz Bundeslige gde je bio zaista odlican.
V

Vanja91

pre preko 1 godinu

Totalni promašaj Keita! Na momente delovao dobro, dok se vrati iz povrede treba mu sto godina da uđe u ritam i formu. Bačene pare ako mene pitate, plus je prvi igrač koji je dobio broj 8 posle Džerarda.
p

pivo5

pre preko 1 godinu

Keita je odlicno u Leipzig igro. Mislim da Nije svakom igracu lako promeniti sredinu. Jos mi Nije jasno Kako su mogli pustiti manea I to Jos za male pare. Liverpool za mene, ce imati teske godine. Ako im ode Salah I Van dijk Nema vise sta da trazi.
d

djole89

pre preko 1 godinu

Ali za markovica 25 milki, pa trebali bi u zatvor svi koji su ucestvovali u njegovom dovodjenju
4

46

pre preko 1 godinu

Za par godina će se ovako pisati za Nunjeza i Gakpa , Keita je bar bio deo generacije koja je nešto uspela da osvoji...
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

50 mil evra za Liverpul je kao 500k za CZ. Moze Im se I ne placu sto toliko placen igrac nije uspeo. Jednostavno, desi se I takav igrac...
L

LFC fan

pre preko 1 godinu

Nemoj se truditi prijatelju. Oni imaju predubedjenje i sve znaju. Pritom, to su nove generacije stasale u ovoj eri ogromnog upumpavanja novca i sve oko Cityja i Chelseya dozivljavaju kao nesto normalno. LFC je dzin koji se probudio onda kada je uspostavljena nova hijerarhija u kojoj ni za jedan United nece biti mesta. To je strano telo i smeta. Ocekujem nagli porast navijaca Newcastla u skoroj buducnosti. U top 5 najvrednijih klubova na svetu ne sme da kupi skupog igraca? Klopp je placljivko, Klopp? Ne vredi o tome ni pisati.
D

Djaja

pre preko 1 godinu

Odgovor na sve ove što govore "Ma jel moguće da je Liverpul dao tolike pare za toliki promašaj?" Liverpul u svojoj istoriji nije potrošio para, koliko Siti, PSŽ za proteklih 10 godina. Ni Siti ni PSŽ nisu kupovali igrače posle prodaje jednog igrača. Kad je Siti kupio celu prvu postavu, kog je prodao da bi ih doveo? Od prodaje kojih igrača je PSŽ doveo Kavanija, Lavecija, Silvu, Navasa, Motu...? Jeste Liverpul posle prodaje Suareza, dovodio neke promašaje, ali i ti promašaji su posle dolaska Klopa 2015 uspeli da izguraju tim do finala Lige Evrope. Prodali su Aspasa, Alberta, Leivu, doveli Manea, Vajnalduma, Salaha, prodali Kutinja i od novčanih nagrada iz PL, LŠ doveli doveli Van Dajka, Alisona, Fabinja...
d

duc

pre preko 1 godinu

A da, tako je, Liverpul vec 10 godina trosi pare od Kutinja, zaboravio sam... A Siti nije dobio nista od svih tih titula, nikakve nagrade, novac, i zbog toga sto igra Ligu Sampiona, nema ni od posete, reklama, sponzora, prodaje, bravo.
@

@djaja

pre preko 1 godinu

City samo zadnje 2god je zaradio od prodaje oko 450mil cutuce..samo jesusa,zincenka,ferana,sterlinga su prodali 200mil,i zadnje 2god su igrace iz b tima prodali vise od 200,a uz to su od sanca i pedra pora uzeli 30mil,od procenata..uz to 4titule u 5god to ti oko milijardu ipo eura..uglavnom su prodali igraxe za pepovo vrijeme oko 600mil..ulozili milijardu..
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Како је овај лик кидао у РБ Лајпцигу.
7

707

pre preko 1 godinu

Za Markovića platiti i 1000€ je mnogo a kamoli 25 miliona.

Mali peca

pre preko 1 godinu

Aleks Okslejd-Čemberlen je prvu sezonu odigro odlicno ,al j... povredio se ozbiljno pa je sledecu propustio celu
E

Evo me

pre preko 1 godinu

Ma ja neverujem da je ovo promasaj i da je placen 60m,po recima navijaca luzerpula i Klopa on ne trosi novac nego dovodi igrace za sicu i za dzabe i pravi magiju,a ustvari prodaje maglu,trosi milione kao i ostali,a i dalje kuka,Engleski Stanoje.
M

Mgk

pre preko 1 godinu

Trosi mnogo manje od ostalih. Pogledaj spend net poslednjih 10 godina. Bajern na 13, Liverpul na 14 mestu. Znaci Liverpul je u poslednjih 10 godina imao spend net manji cak i od Bajerna koji je poznat po mnogo dobrom poslovanju. Ta cifra je oko 350 miliona, sto znaci da su po sezoni u minusu oko 35 miliona Liverpul i Bajern. Dok sa druge strane mancester siti je u minusu 1.3 milijardu. Odnosno oko 130 miliona po godini. Mancester Siti je samo primer, Liverpul ima manji spend net i od Intera,Milana, Rome iako igra jacu ligu i ima vece prihode. Pogledaj i podatak koliko Liverpul izdvaja za plate. Ni tu nije u top 8 na svetu, Cinjenica je da i oni kupuju skupe igrace, ali to rade mnogo pametnije i mnogo pametnije prodaju. Kao na primer Kutinja koga svi pominju :) Nadam se da ce klincima sada biti malo jasnije kakav je klub Liverpul, a oni koji jos uvek ne znaju sta je spend net neka kucaju na google i neka provere. A onda neka provere citi, utd i celzi i videcete kako se Liverpul bori sa mnogo manje novca a ima uspeha vise nego svi ostali (osvoji sve trofeje u poslednjuh par godina i ujedno je najtrofejniji klub u engleskoj)
l

lpool

pre preko 1 godinu

Nije bio sjajan ali nije ni ocajan. Nabi je najvise problema imao sa povredama. Znao je da bljesne, igra par utakmica odlicno ali onda se povredi i totalno ispadne iz ritma i tako u krug. Steta, nije imao mentalitet a ni telo da napravi razliku u Liveru.
p

partner

pre preko 1 godinu

Sta je osvojio Kerol a sta Keita? Da li je moguce da poredite ova dva coveka?
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Najveci promasaj ce da bude nunjez 100 miliona
L

Liverpool fans Serbia

pre preko 1 godinu

Dobar igrac mozda se nije snasao najbolje u Kloppovoj masineriji. Hvala mu za profesionalnost i srecno dalje! YNWA
k

kakvih

pre preko 1 godinu

promasaja ima ovaj nije ni p od promasaja
g

gostovicccc

pre preko 1 godinu

A to što je u startu doneo čvrstinu u igri Liverpula i samopouzdanje dok je Liverpul pucao po šavovima? Nije da ste u pravu
d

duc

pre preko 1 godinu

Ma je l moguce da je Liverpul dao 60 miliona na nekog? I jos nije uspeo? Po narativu navijaca tog kluba samo Siti unistava fudbal i daje tolike pare, u Liverpulu igraju iz ljubavi i zbog istorije.
C

Cimiiiiiiiii

pre preko 1 godinu

Tvoj Siti pravi tim za sezonu. Kao i Celzi… U rupe da vas ne slušamo kako mlatite za pare od Kutinja…A ne kažete da je doveden za 10 m, dečko pojma nije imao,samo je bio talent i obećavao i nije.Liverpool ga je istrpeo i zaradio mnogo na njemu. A gđe su finala Le,Ls 3 finala to je po 130 m osvojili ili ne. Plus pun stadion,skupe karte za Ls.. Liverpool ne daje velike Plate kao ostali navedeni uz Psg,Real pa čak i Bajern…
d

duc

pre preko 1 godinu

Polako, srce će te strefiti zbog mržnje prema najtrofejnijem klubu engleske i jednim od četiri najboljih na svijetu, opušteno blizu si srčke hehe he