Aleksandar Pavlović (©Reuters)
Aleksandar Pavlović (©Reuters)

Novi peh za Aleksandra Pavlovića - slomio ključnu kost!

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.10.24. | 21:02

Vezista Bajerna moraće da pauzira bar mesec dana, a možda i duže

Zbog upale krajnika Aleksandar Pavlović je morao da propusti Evropsko prvenstvo, a taman što je debitovao u startnoj postavi nemačke reprezentacije zadesio ga je novi peh - prelom ključne kosti!

Vezista Bajern Minhena i nesuđeni reprezentativac Srbije nezgodno je pao u uvodnim minutima derbija sa Štutgartom, zbog čega je zamenjen već u šestom minutu. Prve informacije kažu da je u pitanju problem sa ramenom, zbog kog bi mogao da pauzira najmanje mesec dana, ali vrlo moguće i duže, ukoliko bude morao na hirurški zahvat.

Izabrane vesti

Ubrzo nakon utakmice koju je Bajern dobio sa 4:0 za Skaj sport oglasio se sportski direktor Bajerna Maks Eberl i zabrinuo navijače.

"Pavlović je izgleda slomio ključnu kost. Trenutno je na testovima, ali je situacija dramatična", saopštio je Eberl.

Kod preloma ključne kosti neophodno je mirovanje četiri do šest nedelja, međutim, ukoliko povreda zahteva operaciju, oporavak je i duži.

Svakako će Pavlović propustiti duel sa Barselonom u Ligi šampiona iduće srede, a male su šanse i da će biti na raspolaganju Vensanu Kompaniju za meč sa Benfikom 6. novembra.

Bavarci posle prva dva kola elitnog takmičenja imaju tri boda, pošto su posle deklasiranja zagrebačkog Dinama sa 9:2 izgubili od Aston Vile sa 0:1. U Bundesligi su izjednačeni sa RB Lajpcigom na čelu tabele pošto obe ekipe imaju 17 bodova iz sedam kola.


tagovi

Aleksandar PavlovićBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara