Komentari na vest

Nojer je za penziju, a direktor se svađa s novinarima umesto da kaže – zašto Bajern nije uzeo Flika?

d

ditatore

pre 16 minuta

bajern ima smesnog desnog beka, vezne nesposobne da se ubace iz drugog plana i drvo gnarbija koji je bio igrac pre 5 godina a sa 7 momaka ne moze da se igra.kompanie odlican, treba mu dati odresene ruke. sto se kosarke tice, partizan ubija kolko namesta.

RealNo1

pre oko 1 sat

Компани је огромна грешка, што ће се тек показати.
B

Bavarac1234567

pre oko 2 sata

Nisu nasli zamene za Robena i Riberija. Nojer je zreo za penziju, Miler vise nije sto je bio nekada, Gnabri i Koman jednostavno nisu kalibar za najvise domete u LS. Doveli su one fudbalske mediokritete iz Premijer lige, jednostavno sa ovakvom politikom ne mozes do nove titule u LS.
g

gost43253535632524

pre oko 3 sata

Nije da je baš Nojer za penziju ali svakako za klupu i neku mentorsku ulogu mlađem golmanu...previše je počeo da kiksa i vrijeme je da se polako povuče, prvo na klupu a onda i u penziju...samo što mislim da lik ima ego kao Alpe i da neće nikada priznati da nije više golman kao prije 5-10-15 godina...a u Minhenu izgleda nikada neće priznati grešku što su pustili Nagelsmana...i on i Flik su bili najbolje opcije
r

reMa reCa

pre oko 2 sata

Ovaj Daniel Peretz rezervni golman kog su doveli iz Makabija je super golman, i trebalo bi da dobije šansu kao prvi golman. Ovo za Nojera si u pravu, ego kao Alpi.