Stadion Mladosti (©Reuters)
Stadion Mladosti (©Reuters)

Nešto neviđeno u Napretku: Šetnja podrške predsedniku u ostavci za dobrobit kruševačkog sporta

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.08.23. | 14:52

U klubu rešeni da još jednom zadrže Miloša Nenezića na funkciji

Podneo je pre dva dana predsednik FK Napredak Miloš Nenezić, kako je rekao, momentalnu i neopozivu ostavku na čelo kluba, a sve nakon povika sa tribina protiv uprave, posle novog poraza kruševačkog superligaša u šampionatu.

Podsetimo, Mladost iz Lučana je slavila u 90. minutu i nanela Čarapanima već drugi poraz na domaćem terenu u svega četiri kola Mozzart Bet Superlige. Jutro posle meča u klubu je organizovana vanredna konferencija za novinare na kojoj je prvi čovek kluba, vidno razočaran zbog negodovanja dela publike, rekao da više neće nositi ni značku kluba na odelu, što je trebalo da simbolizuje definitivni rastanak.

Izabrane vesti

Ipak, danas iz Kruševca stiže vest koja bi mogla ponovo da okrene stvari, s obzirom da je i ranije Miloš Nenezić podnosio ostavke, koje Skupština nikad nije usvojila.

Naime, iz kluba je danas objavljeno da će sutra organizovati skup podrške Neneziću i zatražiti da se njegova ostavka opet odbije i da dosadašnji predsednik ostane na funkciji. Kako se navodi, svi zaposleni u Napretku, fudbaleri svih selekcija, predstavnici klubova u regionu, ali i navijači, okupiće se na platou ispred stadiona u 12.30 i krenuti u šetnju do zgrade Gradske uprave gde će u 13 sati biti organizovan pomenuti skup.

U Napretku navode da je cilj ne samo ostanak Miloša Nenezića na mesto predsednika fudbalskog kluba, već i njegov ostanak u sportu uopšte, a sve za “dobrobit celokupnog kruševačkog sporta i sportista”.



tagovi

Miloš NenezićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara