Komentari na vest

Nebojša Bastajić: Mađarska, češka, austrijska liga ni po čemu ne bi trebalo da budu ispred nas

D

Dragan 1985

pre 14 minuta

Austrijska liga je svetlosnu godinu ispred nas, publika, regularnost, novci, Red Bul. U Austriji imas 4 jaka kluba koji igraju redovno Evropu i 2 malo slabija. Salzburg, Sturm, Rapid i Lask...dok ih prate Austrija i Volfsberger. Oni su zapravo 11 najjaca liga u Evropi. Madjari ne bi trebalo da su iznad po kvalitetu igre i publici osim po regularnosti i infrastrukturi. Cesi imaju publiku, regularnost, novac i 3 jaka kluba Saliviju, Partu i Plzen. Tu su jos i Liberec, Slovacko i Mlada Boleslav koji ne ispadaju u prvom kolu kvalifikacija. Mi nemamo ni publike, ni novca, ni infrastruturu, ni regularnost da bi primakli tim drzavama. imamo samo jedan klub Crvenu Zvezdu, ostalo je sve podjenako 5 polja ispod. A fudbaleri su poznati po tome da nisu inteligentni, i ne cude me izjave avakvih likova.
m

mali srbin

pre 34 minute

Sem po tome sto vas gleda samo uza rodbina i priatelji....majstore pogledaj koliko imas prosecno gledalaca na utakmicama bice ti dosta da ne lupas vise.
l

laky :-)

pre oko 1 sat

Ispred su po regularnosti ne po kvalitetu, jer nasa liga nema regularnost, 80% nasih klubova nece da ulaze jer znaju da ne mogu da napreduju, znaju da je unapred sve namesteno.
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

Infrastruktura,a i njima se ne dešavaju Mornar, Flora, Sijema i slični velikani malteškog fudbala.
?

??

pre oko 2 sata

Sve te zemlje su uredjenije od nase pa im je tako i fudbal ispred naseg. Cesi nam drze cas fudbala. Svaka im cast. Slavija i sparta jako dobre ekipe, skoro se igrao derbi odlicna utakmica je bila. Odlicno igraju u evropi i ove godine i poslednjih nekoliko. Mozemo samo da im zavidimo
M

Milojkolip

pre oko 2 sata

Zvezda uvek nasapunjala ekipe iz Ceske, osim stadion nemaju nista specijalno u odnosu na nas.
?

??

pre oko 1 sat

Slazem se da jeste, al sad su oni bolji nego tad sto su bili. Za ovo drugo se ne bi slozio da nemaju nista osim stadiona. Napreduju na svakom polju iz godine u godinu