@AFP
@AFP

Napadači prespavali start sezone - dva gola na tri utakmice

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 17:03

Nezanimljiv dan u drugoj ligi Južne Koreje

Obradovali smo se informaciji da će početak prvenstva u Južnoj Koreji obogatiti siromašnu ponudu fudbalskih takmičenja, ali nas start sezone u drugoj ligi ove zemlje, popularnoj K Ligi 2, nije previše zabavio. Drugog dana uvodnog kola na tri utakmice viđena su tek dva gola.

Prvi su na teren istrčali fudbaleri Asana i Bunčeona, a heroj meča bio je Vilijam Barbio, novajlija u dresu gostiju, koji je u 93. minutu sa penala doneo trijumf svom timu.

Izabrane vesti

Prošlogodišnji kandidat za promociju u najviši rang Anjang poražen je kod kuće od Ansan Grinersa – 0:1. Zanimljivo, strelac jedinog pogotka u 51. minutu bio je novi fudbaler gostujuće ekipe Rae-Jun Li koji je zimus stigao iz japanskog drugoligaša Točigija.

U poslednjem duelu dana prošlogodišnji prvoligaš i jedan od glavnih pretendenata na mesto koje vodi u elitni rang takmičenja Gjeongam već na startu sezone okliznuo se protiv Đeonam Dragonsa remijem bez golova. Za domaćina je u 84. minutu u igru ušao srpski napadač Uroš Đerić, ali ni on nije uspeo da promeni rezultat i svom timu donese trijumf.



tagovi

k liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara