Najbolji tim 13. kola Mozzart Bet Superlige: Radnički podigao standard, upisao se Maki Banjak

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 09:58

Partizanov golman i Zvezdin štoper po navici

Bilo je zabrinjavajuće, možda čak i ponižavajuće, ali je posle sramote proživljenje u kvalifikacijama za Ligu konferencije pronašao Radnički iz Kragujevca način da uzvrati udarac. U minulih šest kola zabeležio je četiri pobede, a poslednja nad debitantom u takmičenju, ubskim Jedinstvom, omogućila mu je napredak na tabeli, ali i mesto čak trojici igrača u najboljem timu 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Zanimljivo, tamo su dvojica bekova: desni Mehmed Ćosić (ujedno strelac gola) i levi Tomislav Dadić, doprineli su defanzivnoj stabilnosti Šumadinaca, protiv objektivno gledano najslabijeg, mada tima koji je u poslednje vreme znao i da iznenadi. Da tako ne bude u Gornjem Milanovcu, gde ekipa Feđe Dudića igra utakmica dok ne bude našminkan „Čika Dača“, postarao se u napadu Kilijan Bevis, te iako nije postigao gol, sve vreme je bio opanost po gol Tamnavaca, a na početku meča zbog njegove asistencije poentirao je Matija Gluščević.

Izabrane vesti

Osim Radničkog, ohrabrujuće je igrao i TSC na gostovanju u Kruševcu. I pošto nije primio gol, a bio je ranjiv u poslednje vreme, odmah je u orbitu lansirran Maki Banjak, pa je tako Kamerunac prvi put otkako se vratio u Srbiju našao mesto u idealnih 11. Osim njega, drugi put od početka sezone među odbaranima je vezista Topolčana, Ifet Đakovac.

Tamo su već tradicionalno Partizanov golman Aleksandar Jovanović, štoper Crvene zvezde Naser Điga, napadač OFK Beograd Gleofilo Flajter.

Najbolji tim 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije: A. Jovanović (Partizan) 7 – Ćosić (Radnički KG) 7,5, Điga (C. zvezda) 7, Banjak (TSC) 7, Dadić (Radnički KG) 8 - Petrović (Vojvodina) 8, Zufić (IMT) 7,5, Bevis (Radnički KG) 8, Đakovac (TSC) 7,5, Stevanović (IMT) 7,5 – Flajter (OFK) 7,5.


tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaAleksandar JovanovićMehmed ĆosićNaser ĐigaMaki BanjakTomislav DadićNjegoš PetrovićKilijan BevisIfet ĐakovacAlen StevanovićGleofilo FlajterFK PartizanFK Crvena zvezdaFK VojvodinaTSC Bačka TopolaRadnički KragujevacIMTOFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara