""
""

NAJAVA DANA (subota, 23. jul): Kreću Austrijanci i Ukrajinci, a tu su i dve poslastice Superkupa u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.07.16. | 08:29

Pogledajte današnje mečeve koje u kladionici MOZZART možete odigrati po znatno većim kvotama

Između drugog i trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, igraće se fudbal širom kontinenta u borbi za bodove. Tako se danas nastavljaju, između ostalih, prvenstva Norveške, Poljske, Danske, a počinju trke u Austriji, Ukrajini i naravno Srbiji, dok su na program i mečevi za trofej Superkupa Rusije i Belgije.

Većina ovih utakmica nalazi se u ponudi MOZZART specijala Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

Izabrane vesti

5602: ROZENBORG – HAVESUND, 15.30
(Fudbal, Norveška 1)

Svakako derbi ovog kola Norveške 1, mada ni jedan ni drugi tim nisu u najboljem ritmu trenutno. Trebalo bi podvući da kada Rozenborg dobija, onda pada dosta golova, a kada gubi ili igra nerešeno, pogodaka je „na kašičicu“.

3301: RAPID – RID, 16.00
(Fudbal, Austrija 1)

Iako je legendarni Rapid završio kao drugi prošlu sezonu austrijske Bundeslige, ne možemo ga proglasiti za čistog favorita, jer su dueli ova dva tima često neizvesni i sa malim brojem golova.

5502: ESBJERG – KOPENHAGEN, 17.00
(Fudbal, Danska 1)

Esbjerg je na startu danske Superlige doživeo hladan tuš posle poraza na gostovanju od Brondbija (4:0). Kopenhagen je lako izašao na kraj sa Lingbijem (3:0), a još lakše sa Krusejdersom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (6:0). Esbjerg je poslednji put dobio Kopenhagen davne 2013. godine.

5603: MOLDE – SARPSBORG, 18.00
(Fudbal, Norveška 1)

Molde je ušao u seriju loših rezultata za razliku od gostiju koji su u usponu forme. Ipak, na domaćem terenu Molde je odličan, pretrpeo je samo jedan poraz u sezoni dok Sarpsborg baš i ne blista na strani. To bi mogao da bude i odlučujući faktor u ovom duelu.

4301: CSKA – ZENIT, 18.00
(Fudbal, Rusija, Superkup)

Armejci su šampioni, dok je ekipa iz Sankt Petersburga uzela kup i to tako što je u finalu deklasirala upravo Moskovljane sa 4:1. Ono što bi moglo da prevagne na stranu Zenita jeste činjenica da ih veliki rival nije dobio skoro dve godine. Pre pomenutog finala kupa ekipa iz Sankt Petersburga u prvenstvu je slavila tri puta, a jednom je bilo nerešeno.

4283: DINAMO KIJEV – OLEKSANDRIJA, 18.30
(Fudbal, Ukrajina 1)

Ovde ne možemo ništa drugo očekivati do pobede prestoničkog tima. Kijevljani imaju i dodatni motiv pošto ih je Oleksandrija izbacila iz kupa prošle sezone i tako napravila veliko iznenađenje.

4402: TRENČIN – SENJICA, 19.00
(Fudbal, Slovačka 1)

Trenčin je u dva triler meča sa Olimpijom ipak uspeo da se zadrži u Evropi i za nekoliko dana ide na megdan poljskoj Legiji. Pre toga očekuje ga duel sa Senjicom sa kojom uglavnom ubedljivo izlazi na kraj. I jedan i drugi tim poraženi su u prvom kolu.

2702: VOŽDOVAC – SPARTAK, 20.00
(Fudbal, Srbija 1)

Voždovac je prošlu sezonu završio na sedmom mestu i sada ima ulogu favorita u duelu sa Subotičanima koji su ostali bez većeg broja igrača posle letnjeg prelaznog roka. Očekuje nas tvrd meč uz verovatno malo pogodaka.

2705: RADNIK SURDULICA – JAVOR, 20.00
(Fudbal, Srbija 1)

Prošle sezone domaći tim stigao je do plej-ofa i prvenstvo završio na osmom mestu. Javor je u nešto podređenijem položaju na ovom gostovanju na kojem kako tradicija nalaže, ne pada puno golova.

1801: KLUB BRIŽ – STANDARD, 20.00
(Fudbal, Superkup, Belgija)

Klub Briž u borbi za Superkup želi da se revanšira Standardu za poraz u finalu Kupa. Plavo-crni u borbi za trofej belgijskog Superkupa imaju idealnu šansu. Domaćini su, a Standard u Brižu ima samo jednu pobedu u poslednjih osam godina.

3444: LEGIJA – ŠLJONSK, 20.30
(Fudbal, Poljska 1)

Sudar timova koji su ovu sezonu Ekstraklase započeli podelom bodova, što je i jednima i drugima drugi vezani remi. Što se tiče međusobnih duela, tu je Legija u velikoj prednosti poslednjih godina. Ipak, česti nerešeni susreti i to uz malo golova su postali gotovo praksa kada su ova dva tima u pitanju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara