"Tadić, Pavlović i Mladenović na treningu u Kardifu"
"Tadić, Pavlović i Mladenović na treningu u Kardifu"

NAJAVA DANA (subota, 12. novembar): Orlovi da polete i još kad bi bio iks u Beču… Šta može Partizan protiv Cedevite?

Vreme čitanja: 3min | sub. 12.11.16. | 08:25

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Tadić, Pavlović i Mladenović na treningu u KardifuFudbal u Evropi, fudbal u Africi! Dovoljno da zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu odvoje večernje sate ove subote za praćenje kvalifikacionih utakmica za plasman na Prvenstvo sveta u Rusiji 2018. godine. Nama, i ne samo nama, najinteresantniji je duel koji će od 20.45 u Kardifu odigrati Vels i Srbija, uz nadu da će momci Slavoljuba Muslina i posle četvrtog kola ostati lideri na tabeli.

Osim mundijalskih kvalifikacija u centru pažnje biće i košarkaški obračun u Jadranskoj ligi između Partizana i Cedevite. Većinu pomenutih susreta možete odigrati po znatno većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude, u okviru Trostrukog superpara.

Izabrane vesti

6755: VELS – SRBIJA, 20.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Zmajevi su selekcija sa kojom imamo izvanredan skor kroz istoriju (osam pobeda i tri remija), ali su se vremena promenila. Bejl, Alen, Remzi i ostali Velšani su sjajan kolektiv pa ekipi Slavoljuba Muslina neće biti lako. Jedino, što su protiv Gruzije bili jalovi i tu leži šansa našeg tima koji je u dobroj formi na startu kvalifikacija (dve pobede i remi). 

6751: AUSTRIJA – R.IRSKA, 18.00
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Porazom u Beogradu i remijem u Beču protiv Velsa domaćini su poprilično zaostali na tabeli, pa bi sve osim pobede značilo i lagani oproštaj od Rusije. Njihova ranije jaka tvrđava, stadion Prater, postala je popriličnpo ranjiva u poslednje vreme, pa je to šansa Iraca koji igraju otvoreno na strani, na poslednja dva gostovanja lagano su došli 3+.

6753: HRVATSKA – ISLAND, 18.00
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Kockasti ne briljiraju, ali beleže pobede i prvi su u svojoj grupi. Igraju koliko im treba, dok Island teško da ima snage da ponovi uspehe sa Evropskog prvenstva u Fancuskoj kada je dospeo do četvrtfinala. Kvaliteti Modrića, Rakitića i ostalih zvezda hrvatskog tima biće dovoljni da se zabeleži pobeda nad simpatičnim igračima sa severa Evrope.

6758: ŠPANIJA – MAKEDONIJA, 20.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Deluje da je Đulen Lopetegi oformio sjajnu generaciju Španaca posle debakla na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Povređeno ima je dosta fudbalera (Pike, Alba, Serhio Ramos), ali opet Crvena furija neće imati problema da pregazi neubedljive Makedonce i održi se na čelu svoje grupe. Nemaju naši južni susedi nikakve šanse, nisu osetili slast pobede u gostima već 22 utakmice...

6759: UKRAJINA – FINSKA 20.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Ekipa Andreja Ševčenka želi do drugog mesta, a na tom putu mora da obori Fince koji su i na startu ovih kvalifikacija osuđeni na rano opraštanje od Rusije. Dva poraza i remi je vrlo slab učinak, a danas dolaze mečki na rupu, odnosno Ukrajini koja je mnogo kvalitetnija. Očekute efikasan meč, jer je i gol razlika bitna.

6845: NIGERIJA – ALŽIR, 17.00
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Veliki derbi afričkih kvalifikacija. Nigerija je poslednji put poražena u martu. Od tada je vezala četiri trijumfa. Alžirci su smenili Milovana Rajevca posle remija sa Kamerunom. Gledajući istoriju Alžir nema šta da traži. Nigerija je dobila sva četiri međusobna meča protiv selekcije sa severa Afrike. Tri puta je bilo 1:0.

6844: KAMERUN – ZAMBIJA 16.00
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Kamerun je počeo kvalifikacije remijem protiv Alžira, dok je Zamiba na svom terenu poražena od Nigerije. Na tri od pet poslednjih mečeva gostiju došlo je 0-1 gola. Međusobni okršaji ova dva tima su prilično efikasni. Na poslednja tri došlo je gg i 4+.

4037: LEVANTE – KADIZ, 18.30
(Fudbal, Španija 2)

Levante gazi ka povratku u Primeru. Trenutno je lider sa deset bodova više od drugoplasiranog Ovijeda. Poslednji poraz domaćin je zabeležio 17.septembra. Od tada ima šest trijumfa i dva remija. Kadiz je u seriji od dva pobede.

7041: PARTIZAN – CEDEVITA, 21.00
(Košarka, ABA liga)

Crno-beli su vezali dva poraza u regionalnom takmičenju, tako da imaju blagi pritisak. Ekipa Cedevite se podigla posle lošeg početka. Vezali su pet pobeda, a nedavno su savladali i ruski Nižbnji. Partizan je prošle godine slavio u Hali Sportova. I to ubedljivo – 82:61.

(FOTO: Action images)


tagovi

bet analizanajava danasportsko klađenjeTrostruki superpar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara