"Novi izazovi za Liverpul i Mančester Siti"
"Novi izazovi za Liverpul i Mančester Siti"

NAJAVA DANA (ponedeljak, 2. januar): Premijer liga, Čempionšip, Novak i Zvezda

Vreme čitanja: 4min | pon. 02.01.17. | 08:10

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas, većinu tih mečeva možete da odigrate po znatno većim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar...

Novi izazovi za Liverpul i Mančester SitiKo se odmorio - odmorio se. Drugi je dan 2017. godine i već se zahuktavaju sportska dešavanja. Posebno se to odnosi na engleski fudbal, gde nema predaha, pa su danas na programu mečevi 20. kola u Premijer ligi i dueli 25. runde Čempionšipa.

Što se ostalih događaja tičem na teren će košarkaši Crvene zvezde koji u okviru Jadranske lige dočekuju Zadar, dok počinje sezona i u tenisu, a od naših predstavnika Novak Đoković i Dušan Lajović se takmiče na turniru u Indiji i Dohi.

Izabrane vesti

Većina ovih mečeva nalazi se u okviru MOZZART specijala Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

2011: MIDLZBRO - LESTER, 13.30
(Fudbal, Engleska 1)

Ako se od povratnika u elitni rang očekivalo da bude u donjem delu tabele, onda od zvaničnog šampiona nije. Zato je meč značajn za oba tima. Lisice su bolje prolazile u međusobnim okršajima, imaju 13 vezanih susreta baz poraza od Midlzbroa. Ponovo će igrati bez kažnjenog Vardija, ali su raspoloženje popravili pobedom nad Vest Hemom 31. decembra. Midlzro je dobio samo jedan od poslednjih pet mečeva.

2012: EVERTON - SAUTEMPTON, 16.00
(Fudbal, Engleska 1)

Jedna od redovnijih mušterija stiže na Gudison park, jer je Everton tukao Sautemptona pet puta na prethodnih šest okršaja kod kuće. Sveci su zapali u malu krizu, oba praznična dulea na svom terenu su izgubili, iako su prvi sticali vođstvo protiv Totenhema (1:4) i Vest Broma (1:2). Pet puta na poslednjih šest susreta ovih rivala prošla je igra NG.

2013: MANČESTER SITI - BARNLI, 16.00
(Fudbal, Engleska 1)

Taman kad se malo popravio i vezao tri pobede, Siti je pretreo poraz na Enfildu (0:1) u utakmici na kojoj je izgledao bezopasno. Sad mu je neophodna pobeda kako bi zalečio rane iz Liverpula. Mada, na Etihadu se Gvardiolin tim muči, dobio je samo tri od poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima. Barnli je, ipak, užasan, na osam minulih gostovanja ima samo jedan remi i osam poraza. Poslednja dva susreta ovih rivala u Mančesteru završena su nerešeno (3:3, 2:2).

2014: SANDERLEND - LIVERPUL, 16.00
(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je u ovom delu sezone jedina prava pretnja Čelsiju, a da bi održao korak sa liderom mora da pobedi na Stadionu svetlosti. To mu je uspelo na poslednja tri gostovanja (3:1, 1:0, 1:0). Sanderlend je stabilozovao formu na svom terenu, gde je dobio tri od prethodna četiri meča, ali u ovaj ulazi uzdrman činjenicom da je sa gostovanja Barnliju ispraćen sa četiri lopte u mreži.

2016: VEST HEM - MANČESTER JUNAJTED, 18.15
(Fudbal, Engleska 1)

U sjajnoj je seriji Mančester. Dobio je svih pet poslednjih ligaških utakmica. Čak je popravio formu i na gostovanjima, jer je od prethodna četiri slavio na tri, uz napomenu da ga je Everton uskratio za još dva boda u finišu. Biće ovo treći susret Vest Hema i Murinjovog tima ove sezone. Prethodna dva igrana su na Old Trafordu: u prvenstvu je bilo 1:1, a u Liga kupu 4:1 za Đavole. Vest Hem je dobio poslednja dva meča kod kuće sa po 1:0.

2104: BLEKBERN - NJUKASL, 16.00
(Fudbal, Engleska 2)

Sigurnom pobedom nad Notingemom i zahvaljujući činjenici da je Brajtonova utakmica odložena, Njukasl je ponovo lider Čempionšipa. Benitezov tim je postigao bar po gol na svakom od minulih 12 gostovanja. Odbrana crno-belih se pokvarila u poslednje vreme, jer je savladana bar po jednom na četiri od pet prethodnih susreta.

2118: FULAM - BRAJTON, 16.00
(Fudbal, Engleska 2)

Ozbiljan posao čeka londonski sastav. Brajton je tim koji se nalazi u fantastičnoj formi (četiri vezana trijumfa, bez poraza na 15 poslednjih utakmica uz četiri remija). Ali, i Fulam je u dobroj formi, nema poraz u minulih pet mečeva, a svaki put padalo je bar po dva gola i Fulam je davao bar toliko. Ipak, Brajton je na ukupno dva gostovanja Fulamu oba puta slavio - 2:0 i 2:1.

2120: NORIČ - DERBI, 16.00
(Fudbal, Engleska 2)

Norič je bez ligaške pobede u poslednja tri meča, odnosno četiri od pet ili u 11 od minulih 13 utakmica. Na svom terenu takođe nema dobar skor, zbog tri poraza u pet utakmica. A kada se ova dva tima sastaju na Kerou Roudu tip GG prolazi uvek, još od marta 2007. godine. Derbi ne zna za poraz na prethodna četiri gostovanja u Ligi, uz čak tri pobede i remi.

7039: CRVENA ZVEZDA - ZADAR, 19.00
(Košarka, Jadranska liga)

Šampion ABA lige i Srbije u 2017. godinu ulazi utakmicom protiv Zadra. Tima koji u Beogradu nije slavio šest i po godina, a generalno - četiri i po. Uz 25 uzastopnih pobeda kod kuće Zvezda gleda da trijumfalno uđe u novu godinu. Zadar ima čak šest uzastopnih poraza u gostima u svim takmičenjima, odnosno osam u minulih devet mečeva. U poslednja dva gostovanja Zvezdi razlika je bila - 27 i 26 poena.

7808: DUŠAN LAJOVIĆ - ROŽERIO DUTRA SILVA, 13:00
(Tenis, ATP Čenaj)

Duel dvojice tenisera koji se nalaze približno na istim pozicijama (93. i 98. igrači planete) prvi je koji će odigrati na tvrdoj podlozi. Dosad su se samo sastajali na šljaci i u oba navrata Lajović je bio siguran. Poslednji put sreli su se sreli u julu prošle godine. Interesantno je da je Silva najveći deo sezone igrao turnire samo na šljaci, a poslednji put se na tvrdoj podlozi našao početkom avgusta.

7835: NOVAK ĐOKOVIĆ - JAN LENARD ŠTRUF
(Tenis, ATP Doha)

Najbolji srpski teniser prvi meč u 2017. godini odigraće protiv igrača sa kojim se nikada dosad nije sastajao. Štruf se na startu loše proveo i ispao već na početku drugog turnira, u indijskom Čenaju. Đokoviću je tvrda podloga omiljena. Međutim, Štruf je u finišu prošle sezone uzeo meru Vavrinki, a nada se da bi nešto slično mogao i danas.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara