"Krajnji cilj - Zlatni globus"
"Krajnji cilj - Zlatni globus"

NAJAVA DANA (nedelja, 4. septembar): Kreću kvalifikacije za Mundijal! Igrajte ih u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 4min | ned. 04.09.16. | 08:50

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Krajnji cilj - Zlatni globusPre dva i po meseca završeno je Prvenstvo Evrope, a već danas evropske selekcije kreću u operaciju „Rusija 2018“. Na programu je čak devet susreta kvalifikacija za naredni Mundijal, a bogat sportski dan upotpuniće mečevi kvalifikacija za Kup afričkih nacija, kao i teniski dueli na US openu.

Većina ovih mečeva nalazi se u MOZZART ponudi Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

Izabrane vesti

6743: KAZAHSTAN - POLJSKA, 18.00
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Poljaci su odlično igrali na Prvenstvu Evrope, ali nisu imali sreće, jer ih je u četvrtfinalu zaustavila Portugalija. I to tek na penale. Sad počinju operaciju „Rusija 2018“ sa ciljem da se plasiraju na još jedno veliko takmičenje. Sa Kazahstanom ne bi smeli da imaju problema, domaća selekcija ne zna za trijumf na svom terenu od 5. septembra 2014. U međuvremenu je poražena na četiri susreta i samo dva odigrala nerešeno (po 0:0).

6745: SLOVAČKA - ENGLESKA, 18.00
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Pre dva i po meseca igrali su na EP i bilo je 0:0, međutim, na svom terenu Slovaci važe za opasnu selekciju. O tome najbolje govori podatak da su poslednjih 15 utakmica poraženi samo jednom. A tukli su, na primer, Špance, Čehe, Švajcarce... Englezi uvek imaju velika očekivanja i mahom bez problema prođu kvalifikacije. Ovoga puta počinju ih sa novim selektorom Semom Olerdajsom, koji je preuzeo tim posle senzacionalne eliminacije sa EP.

6747: NORVEŠKA - NEMAČKA, 20.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Mogu Norvežani povremeno da zablistaju (u poslednjih godinu dana imaju pobede nad Hrvatima, Fincima i Islanđanima, plus tesan poraz u Belgiji), ali objektivno nemaju kvalitet da se domognu Mundijala. Pogotovo ne da se nose sa Nemcima, aktuelnim svetskim šampionima i polufinalistima minulog EP-a. Pancer divizija stiže na Oslo posle lagane pobede nad Finskom pre četiri dana (2:0), uz saznanje da u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta nije poražena od 2001. Ukupno 23 utakmice. Prethodni pohod završila je sa šest pobeda, s tim da nijedna nije bila ispod tri data gola.

6748: RUMUNIJA - CRNA GORA, 20.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Rumuni su promenili selektora posle debakla u Francuskoj i umesto Jordaneskua postavili Nemca Krištofa Dauma. Selektorski debi u zvaničnom meču imaće i Ljubiša Tumbaković na klupi Crne Gore, koja je u seriji loših rezultata (pet poraza i remi na poslednjih šest mečeva). Ni Rumuni nisu mnogo bolji, imaju trijumf nad Gruzijom (5:1), a pre i posle njega niz od šest susreta bez slavlja.

6746: ČEŠKA - SEVERNA IRSKA, 20.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Česi veruju da dolaze bolji dani za njihov fudbal. Posle katastrofe u Francuskoj ovog leta, izabranici novog selektora Karela Jarolima savladali su pre pet dana Jermeniju 3:0 i važe za blage favorite protiv Iraca. Tim pre što su Ostrvljani dobili samo jednu od poslednjih pet utakmica. Doduše, ni Česi ne blistaju pred svojim navijačima, jer su trijumfovali tek dvaput iz minulih šest pokušaja.

8512: BURKINA FASO - BOCVANA, 16.00
(Kvalifikacije za Kup nacija)

Burkina Faso ima zicer ispred sebe da obezbedi prolaz u naredu fazu kvalifikacija za Kup afričkih nacija, dok je Bocvana svoju šansu propustila u prethodnom kolu, kada je poražena od Ugande na svom terenu. Domaćin ima isti broj bodova kao Uganda, ali i bolji međusobni skor, pa mu pobeda garantuje prolazak dalje.

8514: KONGO - GVINEJA B, 16.30
(Kvalifikacije za Kup nacija)

Gosti sigurno prvi i potpuno opušteni ulaze u ovaj okršaj, dok je Kongo u očajnoj formi, ostvario je samo jednu pobedu u prvih pet kola i sada će mu biti izuzetno teško da dođe do tri boda, bez obzira ko je sa druge strane. Kongo je mogao da se upusti u borbu za drugo mesto, ali ima isuviše malo bodova u dosadašnjem toku takmičenja.

1041: SALERNITANA - VERONA, 20.30
(Fudbal, Italija 2)

Salernitana je u prvom kolu ispustila pobedu u Speciji, dok je Verona kod kuće demolirala Latinu i pokazala da želi ekspresno da se vrati u najviši rang. Ove dve ekipe su se poslednji put sastale pre nešto više od pet godina i to u trećoj ligi, a tada je slavila Salernitana minimalnim rezultatom 1:0.

4053: SARAGOSA - UESKA, 20.30
(Fudbal, Španija 2)

Saragosa ima četiri boda iz prva dva kola i igra više nego efikasne mečeve, pa joj je trenutna gol razlika 6:4. Ipak, sa druge strane je potpuno nepredvidiva Ueska, koja je oba puta remizirala - prvo sa Alkorkonom (0:0), a potom i Himnastikom (1:1). Zanimljivo, njihiova tri poslednje međusobna okršaja završena su remijem (1:1, 3:3, 1:1).

7791: NOVAK ĐOKOVIĆ - KAJL EDMUND, 02.20
(Tenis, US open)

Novak je prilično odmoran došao do osmine finala, ali sada koncetracija mora da mu bude na vruncu kako se ne bi našao u neplaniranim problemima, jer je Edmund u odličnom ritmu i do sada je nadigrao Gaske, Eskobeda i Iznera. Ova dva tenisera do sada su se jednom sastajala i to u Majamiju ove godine, kada je prvi reket sveta slavio rezultatom 6:3, 6:3.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara