"Mančester u Istanbulu"
"Mančester u Istanbulu"

NAJAVA DANA (četvrtak, 3. novembar): A sad Liga Evrope - Junajted, Roma, Bilbao, Inter! Plus Evroliga… Sve u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 4min | čet. 03.11.16. | 08:04

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Mančester u IstanbuluKao po običaju, posle Lige šampiona, čekaju nas jednako uzbudljivi mečevi i u Ligi Evorpe, za koju su četvrtkom rezervisana dva termina (19.00 i 21.05). Večeras bi trebalo da bude i ta kako zanimljivo, jer na teren izlaze fudbaleri Mančester junajteda, Rome, Intera, Šalkea, Atletik Bilbaaa…

Osim toga, nastavlja se košarkaška Evroliga, gde će posebna pažnja biti na duelu Olimpijakos - CSKA, dok pažnju ljubitelja rukometa privlači početak kvalfikacija za plasman na EP u Hrvatskoj i meč koji reprezentacija Srbije igra u Poljskoj.

Izabrane vesti

Većina ovih utakmica nalazi se u ponudi MOZZAR specijala Trostruki superpar, što znači da se na njih možete kladiti po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

6502: FENERBAHČE - MANČESTER JUNAJTED, 19.00
(Fudbal, Liga Evrope)

Novi okršaj ekipa koje su u prošlosti vodile bitke pre svega u Ligi šampiona. Pre dve nedelje na stadionu Old Traford fudbaleri Crveni đavoli su slavili sa 4:1 prilično lako. Ipak, u međuvremenu je tim Žozea Murinja uspeo da osvoji samo bod protiv Barnlija. Na prethodnom gostovanju Feneru, doduše pre 12 godina, Junajted se loše proveo i izgubio je sa 3:0.

6508: ZENIT - DANDOK, 19.00
(Fudbal, Liga Evrope)

Ruski klub je ove sezone odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima i doživeo je samo jedan poraz, i to u nacionalnom kupu. U ovaj duel ulazi kao favorit, zbog tradicije i kvaliteta, mada ga je Dandok ozbiljno namučio u prvom okušaju u grupi. Do 71. minuta meča u Irskoj, Dandok je vodio, ali su Rusi sa dva gola potpuno preokrenuli.

6510: AUSTRIJA BEČ - ROMA, 19.00
(Fudbal, Liga Evrope)

U prethodnom okršaju ove dve ekipe Roma je ispustila maltene sigurnu pobedu. Tada ni dva gola nisu bila dovoljna da Vučica osvoji sva tri boda. Pobednik ove utakmice mogao bi da napravi veliki korak ka osvajanju prvog mesta u grupi. Obe ekipe nisu doživele poraz na poslednjih sedam utakmica.

6511: BILBAO - GENK, 19.00
(Fudbal, Liga Evrope)

Baksijska ekipe nije baš u formi u poslednje vreme, a pre dve nedelje je izgubila sa 2:0 na gostovanju u Belgiji. Sada ima priliku za revanš, a pobeda bi je vratila trku za prvu poziciju u grupi. Genk, sa druge strane, ima tri pobede na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima. Problem je što je na strani slavio samo jednom u poslednjih mesec i po dana.

6518: ŠALKE - KRASNODAR, 21.05
(Fudbal, Liga Evrope)

Uvek može da bude zanimljivo kada igraju Nemci i Rusi. U prethodnom okršaju ovih rivala Šalke je slavio sa minimalnih 1:0 u gostima. Tim iz Gelzenkirhena ima perfektan učinak u prva tri kola Lige Evrope, a pobeda u ovoj utakmici praktično bi značila i osvajanje prvog mesta u grupi i lakšeg rivala u nokaut fazi na proleće.

6519: FJORENTINA - LIBEREC, 21.05
(Fudbal, Liga Evrope)

Ljubičasti iz Firence upisali su tri pobede na poslednje četiri utakmice. Pre tačno dve nedelje italijanski klub je gostovao kod Libereca i trijumfovao sa 3:1. Ipak, u poslednje vreme Viola se pomalo muči na svom stadionu Artemio Franki gde je u četiri utakmice zabeležila čak tri remija i samo jednu pobedu.

6521: SAUTEMPTON - INTER, 21.05
(Fudbal, Lige Evrope)

Posle otkaza De Buru, ekipu će u Engleskoj voditi pomoćnik Stefano Veki, a prvi zadatak biće mu da prodrma posrnulog velikana iz Milana. Nerazuri imaju tri poraza u poslednjih šest utakmica, dok je Sautempton upisao jedan neuspeh manje u tom periodu. U prvom ovosezonskom okršaju italijanski klub je na Đuzepe Meaci slavio sa 1:0 i ostao u trci za evropsko proleće.

7003: OLIMPIJAKOS - CSKA, 20.00
(Košarka, Evroliga)

Ovo će biti pravi ispit za šampiona Evrope koji u dosadašnjem toku elitnog evropskog takmičenja ima perfektan učinak. Za razliku od CSKA, košarkaši Olimpijakosa doživeli su jedan poraz i to na premijeri protiv madridskog Reala. Večerašnji rivali odigrali su baš mnogo međusobnih duela u Evroligi u prethodnih 20 godina. U poslednjih pet duela Moskovljani su bolji, vode sa 3:2 u pobedama.

7004: BROSE BAMBERG - ARMANI MILANO, 20.00
(Košarka, Evroliga)

Biće to duel dve ekipe iz donjeg dela tabele Evrolige. Nemački klub igra veoma dobro ove sezone, trener Andrea Trinkijeri ponovo radi odličan posao, ali je u poslednjem kolu EL ispustio pobedu protiv Panatinaikosa. I Armani je u prethodnom evroligaškom meču doživeo poraz, bolji od manekena bio je madridski Real. Pre četiri sezone Armani i Bamberg su igrali u istoj grupi EL, oba puta slavili su Italijani.

7005: REAL MADRID - GALATASARAJ, 21.00
(Košarka, Evroliga)

Kraljevski klub igra u dobroj formi, ove sezone doživeo je samo jedan poraz i to na svom terenu u Evroligi protiv Baskonije. Galatasaraj je, u ovom trenutku uz ruski Uniks, najlošija ekipa u elitnom takmičenju. Krompir u koloni u kojem bi trebalo da stoje pobede. U prethodne dve sezone Real i Galatasaraj su se sastali četiri puta, a kraljevski klub ima maksimalan učinak.

7525: POLJSKA - SRBIJA, 20.00
(Rukomet, kvalifikacije za EP)

Biće ovo još jedan novi početak za srpski rukomet, a na klupu Orlova vratio se selektor Jovica Cvetkovć. Protivnik verovatno nije mogao da bude teži za početak ove faze kvalifikacija, a tu je i činjenica da je Poljska domaćin. U poslednja tri okršaja poljski rukometaši imaju dve pobede, a Srbija je jedini trijumf ostvarila januaru 2014. godine, kada je u meču prvenstva Evrope slavila sa 20:19.
(FOTO: Action images)


tagovi

bet analizanajava danasportsko klađenjeTrostruki superpar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara