"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

NAJAVA DANA (četvrtak, 17. novembar): Nole, Zvezda, Fener! Ima ih i u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 4min | čet. 17.11.16. | 09:50

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama…

Novak ĐokovićPred nama je još jedan dan za sportske gurmane. Što bi se reklo, biće za svakog ponešto.

Tenzija će početi da raste već od 15 časova, za kad je zakazan prvi meč poslednjeg kola takmičenja po grupama na završnom mastersu u Londonu. Novak Đoković igra protiv Davida Gofana i ima šansu da osvojio dodatni 200 ATP bodova.

Izabrane vesti

Od 19.00 u Beogradskoj arena na programu je evroligaški duel Crvene zvezde i Armanija, a tokom večeri čekaju nas još tri utakmice u najkvalitetnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

Za ljubitelje fudbala, tu su mečevi Kupa Rumunije i prvenstva Brazila.

Većina ovih susreta nalazi se u MOZZART ponudi Trostruki superpar, što znači da se na njih možete kladiti po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

8505: ASTRA ĐURĐU - DINAMO BUKUREŠT, 19.30
(Fudbal, Kup Rumunije)

Astra nije doživela poraz od početka oktobra u svim takmičenjima. S Dinamom se prethodni put sastala pre dve nedelje i tada su podelili bodove 2:2.  Gosti su u dobroj formi. Pored pomenutog remija na poslednjih pet mečeva upisali su četiri pobede. Jedno je sigurno, na njihovim duelima veliki broj golova je zagarantovan.

5401: HALMSTAD – HELSINGBORG, 18.30
(Fudbal, Švedska 1)

Plej-of duel timova. Halmstad je treći na tabeli druge lige Švedske, dok je Helsingborg pri dnu tabele prve lige. Domaćin je upisao samo jednu pobedu na pet prethodnih mečeva, dok je Helsingborg posle serije loših rezultata vezao dve pobede. Tradicija boljeg na strani je gostiju, kao i dosta pogodaka u njihovim duelima.

1507: SANTOS – VITORIA, 22.00
(Fudbal, Brazil 1)

Domaćin jednostavno mora da dobije ovu partiju ukoliko želi da sustigne vodeći Palmeiras. Pre nekoliko nedelja izgledalo je da nemaju šanse da ostanu u trci, međutim serija od devet pobeda na poslednjih 11 ligaških mečeva vratila ih je u „sedlo“. Goste samo bod deli od opasne zone i svaki ishod osim poraza za njih je premija. Prethodna tri duela pripala su Santosu, a od Vitorije kod kuće nisu izgubili šest prethodnih mečeva.

1510: INTERNASIONAL - PONTE PRETA, 23.55
(Fudbal, Brazil 1)

Utakmica od velike važnosti za domaćina koji se četiri utakmice pre kraja sezone nalazi na ivici ispadanja. Problemi sa postizanjem pogodaka (0,94 po meču), kao i činjenica da nisu pobedili na prethodnih 18 gostovanja glavni su razlog mestu u donjem delu tabele. Ponte Preta je loša na strani. Poslednja četiri izgubila je i to bez postignutog gola. Domaćin ima samo jedan poraz kod kuće na poslednjih osam mečeva i ta činjenica daje mu prednost i u ovom duelu.

7601: NOVAK ĐOKOVIĆ – DAVID GOFAN, 15.05    
(Tenis, ATP London)

Đoković je odigrao još jedan odličan meč u Londonu i posle dva sata i 17 minuta savladao Miloša Raonića 7:6 (6), 7:6 (5). Na taj način je osigurao plasman u polufinale mastersa kao pobednik grupe. Danas ima priliku da zaradi još 200 ATP poena, ako savlada Gofana, koji je uskočio umesto povređenog Gaela Monfisa. Novak je dobio sva četiri dosadašnja meča sa Belgijancem.

7605: MILOŠ RAONIĆ - DOMINIK TIM, 21.05
(Tenis, ATP London)

Oba tenisera imaju po jednu pobedu i poraz na dva meča u O2 Areni. Pobednik ovog duela naći će se u polufinalu. Četvrtoplasirani Kanađanin i Austrijanac koji je na devetom mestu sastali su se samo jednom i to ove godine u Sinsinatiju kada je Raonić bio bolji (6:3, 6:4).

7001: UNIKS – MAKABI, 17.00
(Košarka, Evroliga)

Uniks je u prošlom kolu izgubio na gostovanju od Efesa (104:99) i sada će pred svojim navijačima pokušati da se iskupi za poraz. Makabi je podigao formu posle nešto slabijeg početka. Savladali su Fener u prošlom kolu (87:77) i puni samopouzdanja ulaze u ovaj meč. Uniks je oba prethodna susreta u prošloj sezoni dobio sa deset poena razlike.

Košarkaši Fenerbahčea i trener Željko Obradović7002: FENERBAHČE – EFES, 18.45
(Košarka, Evroliga)

Iako je domaćin favorit na papiru u njihovim duelima to ipak ne znači mnogo. Ekipa Željka Obradovića trenutno je u krizi nakon tri uzastopna poraza. Sa druge strane Efes igra solidno, pobedili su Uniks u prošlom kolu i pokušaće da nastave pozitivan niz. Međutim, Fener su dobili samo jednom u prethodnih pet duela.

7003: CRVENA ZVEZDA - ARMANI, 19.00
(Košarka, Evroliga)

Armani je pregrmeo krizu rezultata i posle tri poraza ubeležio sigurnu pobedu protiv Efesa kod kuće. Samo dva puta ove sezone desilo se da su na protivničkim parketima Manekeni postizali manje od 81 poena, a u dosadašnjih osam gostovanja prosek je 87 koševa. Zato će Armanijev napad biti na velikom testu protiv najbolje odbrane u Evroligi.

7004: BASKONIJA – BAMBERG, 20.30
(Košarka, Evroliga)

Baskonija je posle pobede nad Zvezdom i Fenerbahčeom u prošlom kolu poražena od Milana. Bamberg je izgubio od Zvezde i nastavio sa lošim igrama (jedna pobeda na pet prethodnih mečeva). Španci su bili bolji u dva duela koja su imali prošle sezone.

(FOTO: Action images, MN Press)


tagovi

Trostruki superparnajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara