(©MN Press)
(©MN Press)

Mujakić izgubio mesto u timu, pa razmišlja o odlasku

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 09:00

Tvrde mediji iz BiH

Došao je Nihad Mujakić letos iz Turske u Partizan kao igrač koji bi trebalo da nosi odbranu crno-belih, a ispostavilo se, poput velike većine „pojačanja“, da je daleko od tog nivoa.

Odbrana Partizana izgleda kriminalno, bilo da je u njoj Mujakić ili ne, nema protivnika koji nije stvorio dosta šansi, pitanje je samo ko je uspeo da ih iskoristi.

Izabrane vesti

Trener Partizana Savo Milošević je, po svemu sudeći, rešio da testira zadnju liniju bez Mujakića u sastavu. Promenio ga je na poluvremenu utakmice protiv Novog Pazara, dok je protiv Čukaričkog bosanski reprezentativac sve vreme bio na klupi, a njegovo mesto zauzeo je Kervin Arijaga, kojem je osnovna pozicija – zadnji vezni.

Sve to je navelo Mujakića da razmišlja o odlasku iz kluba na zimu, piše bosanski portal Sportsport.

„Za SportSport je potvrđeno da postoji velika mogućnost da Mujakić na zimu napusti ekipu Partizana i da svoju karijeru nastavi u nekom drugom klubu“, stoji u tekstu.

Mujakić je došao na insistiranje bivšeg trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, koji ga je „snimio“ dok je radio u Konji. Ipak, iako je Savo Milošević bio u prethodnom periodu selektor upravo reprezentacije BiH, deluje da ga iskusni defanzivac nije ubedio da je kalibar za neki bolji Parni valjak.


tagovi

Nihad MujakićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara