Borjan s polaznicima kampa ispred hotela u Baru
Borjan s polaznicima kampa ispred hotela u Baru

Mozzart uz Milana Borjana

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 12:23

Naša kompanija podržala još jedan projekat koji ima za cilj napredak najmađih talenata i bolju budućnost srpskog sporta

Kompanija Mozzart nastavlja s podrškom projektima i idejama koje najmlađim talentima omogućavaju sportski napredak i sticanje novih veština, iskustava i prijateljstava.

Otud podrška Mozzarta i golmanskom kampu Milana Borjana. Kapiten Crvene zvezde i kanadski fudbalski reprezentativac je odlučio da svoje višegodišnje internacionalno i domaće iskustvo golmana prenese na nove mlade naraštaje. Mozzart je prepoznao pravi odnos prema klincima koji dolaze i podržao Borjanov projekat.

Izabrane vesti

„Hvala svima na podršci i prepoznavanju onoga što ćemo pokušati da uradimo s mladim talentima. Mislim da imam dovoljno iskustva i znanja da mogu, zajedno sa svojim saradnicima, da pripremim kvalitetan kamp posle kojeg će deca kući poneti dodatno znanje i kvalitet. Podrška partnera kao što je Mozzart u ovakvom projektu je ključna. Hvala na tome“, istakao je Milan Borjan, rešen da stručnim radom sa timom saradnika „napravi“ dobre golmane od kojih će u budućnosti srpski fudbal imati koristi.

Polaznici Borjanovog kampa pred polazak u BarPolaznici Borjanovog kampa pred polazak u Bar

Prvi Borjanov kamp održava se u Crnoj Gori, u Baru, od 10. do 17. januara 2022. godine, na prelepim gradskim terenima, a učesnici će biti smešteni u hotelu Kalamper u Dobrim Vodama. Nema sumnje da će talentovana deca sa ovog podneblja dobiti pravi tretman od svog idola.

Kamp Milana BorjanaKamp Milana Borjana

Mozzart pruža podršku brojnim sportskim kampovima, između ostalog, i kampu Deki 5 u organizaciji Dejana Stankovića, a naša kompanija prepoznata je kao jedan od glavnih pokretača srpskog sporta, kako zbog sponzorstava brojnih saveza i klubova, tako i zbog organizovanja besplatnih škola sporta.

Više informacija o kampu Milana Borjana možete pronaći OVDE.



tagovi

Milan BorjanMozzartBesplatne škole sporta

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara