Husem Auar (©AFP)
Husem Auar (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lion 1,90, Tvente 2,35, Sepsi 1,65

Vreme čitanja: 3min | pet. 11.11.22. | 10:50

Nigde nećete naći veće

Poslednje kolo fudbalskih šampionata širom Evrope pre pauze zbog Mundijala u Kataru počeće ovog petka. Zanimljiva je ponuda širom Starog kontinenta, a bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su tri utakmice u pitanju.

Na po jednom meču u francuskoj Ligi 1, holandskoj Erediviziji i Superligi Rumunije u svakom momentu ćete imati najveću kvotu na svetu. Nigde neće da bude veće nego u Mozzartu na pobede Olimpika iz Liona protiv Nice, Sepsija protiv Petrolula i Tventea na gostovanju Sparti u Roterdamu.

Izabrane vesti

Pre početka francuskog šampionata niko nije očekivao baš da će Olimpik iz Liona da se bori za titulu sa Pari Sen Žermenom, ali niko mu nije predvideo ni ovako loše rezultate. Posle 14 kola ima samo 20 bodova, što je dovoljno tek za osmu poziciju na tabeli Lige 1. Doduše, forma Olimpika u poslednjih nekoliko nedelja je u uzlaznoj formi, bez obzira na to što je prošlog vikenda izgubljen Derbi Francuske u Marselju (1:0). Pre tog meča Lion je savladao Monpelje (2:1) i Lil (1:0). Večeras ga očekuje još jedan težak meč, protiv probuđene Nice. Videli smo da je ekipa sa juga Francuske podigla formu u oktobru, u nizu od šest mečeva bez poraza (po tri pobede i remija) u svim takmičenjima savladala je i Partizan (2:1). U poslednja dva prvenstvena meča Nica je savladala Lorijan (2:1) i Brest (1:0). U ligi ne zna za poraz od 1. oktobra i gostovanja PSŽ-u (2:1).

SPARTA ROTERDAM - TVENTE (PETAK, 20.00), DVOJKA 2,35

Uzbudljivo je u prvenstvu Holandije, čak pet ekipa na vrhu tabele Eredivizije je "zgužvano" u samo četiri boda. Među njima je i Tvente, koji zauzima četvrtu poziciju i zaostaje četiri poena za liderom PSV Ajndhovenom. Mogao je i bolje, da nije u prošlom kolu kiksnuo protiv Go Ahed Iglsa (1:1), te tako prekinuo svoj niz od tri uzastopna trijumfa. Novu seriju pobeda pokušaće da započne u Roterdamu, gde gostuje Sparti. Doduše, domaćin je takođe veoma dobro raspoložen. Trijumfovao je na četiri od poslednjih pet prvenstvenih mečeva (uglavnom protiv ekipa koje se bore za opstanak), pa se probio do šeste pozicije na tabeli. Sparta ima 23 poena, samo tri manje od Tventea. Prošle sezone Tvente nije imao problema sa Spartom, savladao ju je na oba okršaja. U novembru prošle godine je u Roterdamu slavio sa 1:0, a potom u aprilu kod kuće sa 2:0.

SEPSI - PETROLUL (PETAK, 20.00), KEC 1,65

Kriza je iza Sepsija, tim iz Sfintul Georgea je podigao formu u novembru. Tokom oktobra je Sepsi u prvenstvu nanizao četiri poraza, a potom mu se za sve propušteno vratilo prošle subote, kada je u Piteštiju preslišao Arđeš sa 5:0. Posle toga je u utorak Sepsi slavio i u Bukureštu protiv Dinama (3:2) u Kupu Rumunije, tako da je dobro raspoložen uoči duela sa Petrolulom. Gosti, koji su letos ušli u prvu ligu, igraju u serijama. Nanizali su početkom jeseni pet poraza, a zatim u poslednja tri kola tri trijumfa. Savladali su Arđeš (2:0), Voluntari (1:0) i UTA Arad (2:1), pa su na tabeli ispred Sepsija za četiri poena. U utorak je Petrolul odigrao 0:0 sa drugoligašem Unireom u Kupu Rumunije. Ove sezone su se Petrolul i Sepsi sastali već dva puta. Poslednjeg dana jula su u prvenstvu odigrali 1:1, a potom 20. oktobra u nacionalnom kupu je Sepsi kao gost slavio sa 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara