Detalj sa prošlog susreta Danske i Finske (©Reuters)
Detalj sa prošlog susreta Danske i Finske (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Danska 1,40, Slovačka 1,65

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.03.23. | 11:35

Nigde nećete naći veće

Ovog četvrtka se vraća reprezentativni fudbal u svom punom sjaju: Počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Prvog dana su na programu tri grupe, što je bilo i više nego dovoljno za bukmejkere Mozzarta da pripreme sjajnu ponudu za kladioce.

Oni su odabrali dve reprezentacije, na čije pobede će u svakom momentu kvota da bude najveća na svetu. U pitanju su dva keca, na Dansku i Slovačku, koji nigde na planeti neće da budu tako veliki kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Reprezentacija Danske je bila prva evropska selekcija koja je obezbedila plasman na Mundijal u Katar, pošto je u kvalifikacionoj grupi u prvih devet kola imala sve pobede. Vikinzi su potom bili veoma dobri i u Ligi nacija, zauzeli su drugo mesto u svojoj grupi A divizije, sa bodom manje od Hrvatske, ali su potom razočarali na Svetskom prvenstvu. Grupu sa Tunisom, Francuskom i Australijom Danska je okončala sa samo jednim osvojenim bodom. Uprkos krahu u Aziji nije bilo nikakvih velikih rezova, Kasper Hjulmand je ostao selektor, tako da otprilike znamo šta možemo da očekujemo od Danske. Hjulmandov sistem se neće menjati, prošlo je dovoljno vremena da se slegnu utisci sa Mundijala, tako da se očekuje siguran i dobar nastup Vikinga protiv Finske. Doduše, Danci su dužni Fincima za poraz na njihovom poslednjem susretu, 2021. godine na Evropskom prvenstvu. Tada su Finci priredili veliko iznenađenje i u sred Kopenhagena slavili sa 1:0. Doduše, Danci su tada pretrpeli veliku traumu, pošto je tokom te utakmice Kristijan Eriksen doživeo srčani udar.

SLOVAČKA - LUKSEMBURG (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,65

Luksemburški fudbal je u usponu. Kvalifikacije za Mundijal su Luksemburžani, u grupi sa Srbijom, završili sa devet bodova, a posle toga su u Ligi nacija doživeli samo jedan poraz u grupi sa Turskom, Litvanijom i Farskim Ostrvima. Više nije Luksemburg na dnu lanca ishrane, što je pokazao i u novembru remijima u prijateljskim mečevima sa Mađarskom (2:2) i Bugarskom (0:0). Mora zato Slovačka da bude oprezna, ako ne želi već na premijeri da ostane bez veoma važnih bodova. Slovaci su do sada uvek umeli da izađu na kraj sa Luksemburgom kada su takmičarski mečevi u pitanju. Četiri puta su bili rivali u kvalifikacijama u 21. veku, a Slovačka je u sva četiri navrata slavila (3:1, 4:0, 3:0 i 4:2). Poslednji put su odmerili snagu 2015. godine, u borbi za Evropsko prvenstvo. Slovačka je tada otišla na završni turnir sa druge pozicije, Luksemburg je bio pretposlednji u grupi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

---------------------------------

Prvi prolećni dani donose početak Mozzart Izazzova! Zadatak za četvrtak 23. mart je sledeći: pogodi najduži tiket sa parovima koji imaju kvotu preko 1,25. To znači da ti treba što više sigurica, jer danas prvo gledamo broj pogođenih parova, pa kvotu. Za najuspešnije spreman je nagradni fond od 500.000 dinara, a današnji pobednik uzeće 100.000 dinara.

--------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara