Komentari na vest

Mozzart Bet Superliga iz drugog ugla – kragujevački „bikini“, levice sa Karaburme, gostoljubiva Voša

M

Marinija

pre 5 dana

Koga zanima liga u kojoj se šampion zna pre njenog početka...
Ћ

Ћелави препотенко

pre 5 dana

Суперлига има потенцијал да буде солидна и занимљива лига, али нажалост интереси два клуба, сваког у своје време, се увек стављају испред интереса српског фудбала. Друга отежавајућа околност је интерес партије која омогућава разним функционерима и функционерчићима да се играју менаџер, наравно на уштрб новца пореских обвезника. И трећа, подједнако лоша ствар, је струка, ерозија знања и образовања и хиперпроизводња диплома и ноћних курсева. Мало поређење: аустријска Бундеслига, бечки великани Рапид и Аустрија, Штурм (Грац), ЛАСК (Линц) и Салцбург. Сви лепе стадионе, свима пуне трибине, сви играју Европу (Аустрије испала у квалификацијама). Беч 2.2 мил.-Београд 1.6, Грац 300 хиљ.-Нови Сад 300 хиљ., Линц 250 хиљ.- Ниш 200 хиљ., Салцбург 150 хиљ.-Крагујевац 150 хиљ., чак су упоредиви и Инсбрук (120 хиљ, ФК Тирол) и Суботица (100 хиљ).Дакле, стадиони су за почетак требали да се граде у овим градовима (НАЦ-БГ, НС, НИ, КГ, СУ), и ред да се уведе у ових 6 клубова (ЦЗВ, ПФК, ВОЈ, РНИ, РКГ, СПА), а то би било тачно пола лиге од 12 клубова, и онда би све имало смисла. Ту долазе два приватна клуба Чука и ТСЦ, затим Нови Пазар који је сам по себи специфичан и само их њихова неспособнст спречава да се издигну. Дакле имали бисмо 9/12 стабилних клубова и свако коло пуно дербија и занимљивих утакмица.
N

Napredak u srcu

pre 5 dana

Dok neko treci ne osvoji titulu pored BG blizanaca, nema boljitka ! U svim ligama regiona u zadnjih 25 godina je bilo vise rotacija sampiona. Kod nas mucak. Petokraka obrni okreni
L

Lucanci

pre 5 dana

Moze li jos neko da uzme zvezdi bodove ove sezone?
K

Kragyj

pre 5 dana

Uzeo bi Radnicki KG da ih nisu ljudski pokrali.
N

NAOPAKO PODEŠENO

pre 5 dana

Lučani, Čukarički, Železničar, IMT, Ub, Odžaci... Pa presmešno besmisleni OFK Beograd i selo Topola kao 1 od naj klubova lige. Ovo nisu istine da je ovo stvarno liga, ovo je neka komedija po sredi, ovo niko živ ne gleda, svuda u normalnim ligama se takmiče klubovi iz najvećih gradova i oni čine ligu, lige su gledane, stadioni popunjeni.
d

d. g.

pre 5 dana

Ovo je tekst koji govori koliko ste realni u ocenjivanju igrača. Natho u 10. Tužno.
T

Televizor

pre 5 dana

Koliki je prosek na tribinama?
S

Srbija cela crveno-bela

pre 5 dana

Podrazumeva se da smo najbolji u Srbiji, sve je u tekstu napisano. U svim pozitivnim statističkim kategorijama smo na vrhu i to ubedljivo. I u Evropi smo u vrhu, i to samo dokazuje da smo jedan od pet najvećih klubova na svetu svih vremena, bez obzira na ove plastika klubove koji dođu i odu, i one koje zablistaju sezonu-dve i posle ih nema nigde.
M

Meraklija63

pre 3 dana

Doći će i vama kraj,klub mafijaša i lopova zato vas nigde nema u Evropi , ove godine služite za punjenje.