Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Šta to donosi Žan Filip Kraso? Nisu samo golovi…

M

Moje misljenje je da

pre preko 1 godinu

Ovaj igrac nije dosao da bude napadac, jer po svemu prikazanom on to nije. On je drugi napadac, krilo. Vidim ljudi pricaju o nekom napadacu, da Zvezdi treba razbijac - mozda za LingLong, ali za LS nikako. Zasto? Pa zato sto cemo igrati na kontru-polukontru, tu ti trebaju igraci koji su brzi, koji koriste prostor, a ne Zigic, Lekic, Pavkov. Nasa igra kada se bazira na takvim igracima nema preterano rezultata. Evo, cujem vec - a Liverpul brate? Sta pricas? A Milan? Pa nije poenta pobediti Liverpul jednom i da to bude to, zar ne? Jeste lepo i fenomenalno, ali nisi prosao grupu (makar u LE kao treci). Milan pobedili nismo, i ako smo odigrali fantasticno, ali tu je vise Ben dolazio do izrazaja. Da, matori Ben. Tako da Zvezda sa npr: Late-Lat, Kraso, Bukari, Olnijaka, sa podrskom Kangve (ne Kange) i Stamenicem/Adom kao osiguracem, moze mnogo iz brze tranzicije. Steta sto se nema neki Sanogo vise, to je cinjenica. Takav igrac bi ovde legao samo tako. Mada videcemo Stamenica i Ada. Da li je to 4-4-2, ili neka slicna formacija, videcemo. Ivanic i Katai, verovatno i Kanga, ce imati ozbiljno redukovanu ulogu u LS, mada sve zavisi od forme. Meni se licno mnogo svidja balans u ekipi koji imamo sada za igru na vise frontova. Samo da nam se FSS urazumi i ukine broj stranaca i to ce vec biti ozbiljan napredak.
f

fkcz021

pre preko 1 godinu

Koliko se može videti iz ove analize,Kraso nije klasičan špic,centarfor,već više neka lažna devetka,ili drugi špic u formaciji sa dva napadača,ili čak neka vrsta plejmejkera u fudbalu,što znači da mi opet nemamo klasičnog golgetera,centarfora koji će da garantuje oko 20-tak golova,bar u ovoj našoj lošoj ligi..I sve to nije toliki problem u LŠ gde ćemo se i onako više braniti i igrati na brze kontre protiv jačih ekipa,ali ne znam kako ćemo probijati bunker Ivanjice,Lučana,Surdulice i 80% drugih ekipa iz naše lige,koje će da parkiraju autobus ispred svojih 16 metara i da igraju bunker..???Za to nam je potreban bar jedan centarfor "razbijač",snažan i visok,sa osećajem za gol i dobar u skoku,da kupi centaršuteve sa strane i te otpadke u 16 metara,ili igrači razornog šuta da rešavaju te utakmice šutevima iz daljine..A da ne pričam o tome da ćemo LŠ igrati sa 7-8 stranaca u ekipi,a domaću ligu sa 4 u sastavu..Što znači da će Bahar morati da ukomponuje malte ne 2 postave,možda i 2 taktičke postavke,jednu za LŠ,a drugu za naše prvenstvo..Veliki posao je pred njim,nadajmo se da će moći i umeti da uklopi sve to..
i

ista priča

pre preko 1 godinu

Još kad bi ko imao da mu doturi loptu iz eđu linija? Kanga to ne može jer je spor i neprecizan, a i Ivanić malo bolji ali isto davi. Biće to isto kao sa Ohijem ako drugi neko ne odradi te pasove sa sredine.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Bice Krsto dobro pojacanje,odavno neki levak nije dosao...ali za LS je sve pod znakom pitanja.!!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre preko 1 godinu

Brate, realno, sve je pod znakom pitanja kada se priča o LŠ. Bojim se da mi nekada od velikog uzbuđenja zaboravimo kakvo je to takmičenje. Njukasl će biti u četvrtom šeširu. Od svih timova, meni ovako na prvu padaju na pamet tek par sa kojima možemo da igramo. Ostalo je samo Bog da nas pogleda. Nama su pojačanja od 2-3 miliona top, jer nemamo za bolje, a sada se u fudbalu igrač koji ode za 20 miliona smatra prosekom. Za nas bi bio Mesi lično. Tolika je razlika u kvalitetu i budžetima. Jedino na herc, sreću i dobru taktiku možemo da ponovimo Liverpul ili X sa nekom jakom ekipom kojoj nije dan.
m

milos29

pre preko 1 godinu

Gledam ovaj stadion i publiku, čovek odluči da dođe za Srbiju? Pa ili smo mu dali mnogo para ili nema pojma.
8

8

pre preko 1 godinu

Da bi igrao Ligu Šampiona, Ligu Šampiona rođaci . Napravi par driblinga kao što smo videli na youtu.be da zna , i ako ka potera sreća pa mune neki gol . Eto ga na mapi , kavo glupo pitanje zašto je došao u Zvezdu.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ljudi, pojavio se ANALIZA. Nije ga bilo dve godine 😆

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Zar toliko prošlo BRATE
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@ANALIZA. Ne znam baš koliko je tačno prošlo, ali znam da sam te poslednji put video ovde kada je Falko potpisao za Zvezdu. Znam da si bio histerično ushićen, i da si dizao u nebesa. Posle su nestao, verovatno si ostavljao komentare sa nekim drugim Nikom.
t

tviter.glavatan

pre preko 1 godinu

Ko se zalaze za ligu od 12 kubova taj i ne gleda domaci fudbal, i voli da se kupa na albanskom primorju.
p

pa gde

pre preko 1 godinu

si ti???nije te bilo otkad se Arena isključila iz Arene....😁😁
d

doota

pre preko 1 godinu

Hoćemo li pravog napadača ? Juan Ignacio Ramirez iz Nacionala Urugvaj, taj nam treba, a nije skup !
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Bese to onaj koji se nije snasao u Francuskoj..
A

Ali?

pre preko 1 godinu

Ono što me sad zanima, ako je toliko okupira tu desnu stranu, šta onda sa Bukarijem koji uvek igra iz samu desnu ivicu? Da li to znači da će Bukari igrati centralnu ulogu gde će pokušati da iskoriste njegovu brzinu da ulazi na Krasove dubinske pasove? Ako je tako to me malo brine jer Bukari nije baš klasičan finišer jedan na jedan..
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Nije finišer? Kako to misliš brt?
A

Ali?

pre preko 1 godinu

Možda sam se malo loše izrazio, nije klasičan napadač i ne snalazi se najbolje u situacijama jedan na jedan sa golmanom što smo videli u nekoliko navrata prethodne sezone.
D

Dragorad Silni

pre preko 1 godinu

Donosi još jedan promašaj i opterećenje na državni budžet!
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Drzavni budzet nema veze sa Zvezdom, Zvezdu finansira Uefa.. Drzavni budzet vise ima veze sa partizanom kome drzava placa licencu.

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Promašaj je tvoj komentar!
W

W.W

pre preko 1 godinu

Svidja mi se ovo,konacno ce Vigo imati saigraca na njegovoj strani koji ume da “oseti” priliku za dupli pas…Vigo to radi stalno,ali nema sa kim,stalno uleti u prostor ocekivajuci da ce da mu se vrati pas,a saigrac(obicno Kanga) se okrene i vrati loptu unazad…Nadam se napretku nase igre sa ovim pojacanjima…SP
M

Mr007

pre preko 1 godinu

Kraso je vrhunski igrac. Problem je sto nam je potreban jos jedan napadac,razbijac u kaznenom prostoru,a Late Lat nije takav profil igraca,plus nije nista posebno.
?

???

pre preko 1 godinu

Ovakav spic nam i treba. Jos bolje sto trazi loptu i izlaci se sa strane s obzirom da dobro asistira, uvek ce sa sobom da povuce jednog stopera, a ostavljace olinjaki ili bukariju prostor iza sebe. Njih dvojica takodje znaju da daju go. Tako da ce njih trojica kad pocnu da se rotiraju u napadu biti preopasni. Svi su brzi, dobri tehnicari, znaju i da daju go i da asistiraju. Napad cemo imati preozbiljan. Jos ce na klupi biti lata let i kataji koji lako mogu da zamene bilo koga od njih ako malo podbace ili nedaj boze povrede (ili kao sveza krv). Mislim da ce 4 pozadi ciniti rodic,dragovic erak i degenek. Barak je rekao da treba malo da poradi sa rodicem i bice on dobar, meni je on tu najslabija karika, al ajde da verujemo treneru, a trebamo biti svesni toga na toj poziciji su igraci koji su bolji za klasu od njega mnogo skupi. Dva vezna bi trebalo da budu ado i stamenic, a ispred njih ivanic. Za nase mogucnosti kostur tima nam je i vise nego korektan, ako nas posluzi sreca i ako ih barak dobro uigra (hoce) mozemo da budemo iznenadjenje lige sampiona. Dace bog
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Bravo bas mislis isto kao i ja..ali Degenek i Late Lat nisu jos potpisali.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Gledao sam ga preko interneta, slican tip igraca kao Silja Pesic, podredjen ekipi. Mislim da ce on sa Vigom i Bukarijem da opterecuje desnu stranu i pravi visak, zbog toga ce Ivanic najvise da profitira i davace puno golova. Ako bude igrao kao u Francuskoj, Bukaru i Ivanic ce se nadavati golova. Ovo je tip igraca kakav nam treba za LS, jer cemo igrati protiv mnogo jacih ekipa. Ako dodje Degenek, onda cemo igrati sa tri stopera i jednim bekom, a to ce sigurno biti Vigo, jer je odlican u fazi napada i pored Bukarija, kao i ovog Krasoa, trebalo bi da imamo solidnu ekipu. Inace vise verujem u ovog igraca, jer ima kontinuitet, dok Lat, kao klasicna devetka, ima samo jednu odlicnu sezonu iza sebe.
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre preko 1 godinu

Ovako su hvalili Van Laparu... Valjda se neće ponoviti isti scenario...
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Teoretski ljubav lepo zvuci, malcice je drugacije u praksi! Sve je ovo lepo ali nista ne znaci dok ga ne vidimo uzivo na travi naseg kultnog stadiona. A vele da tamo lopta drugacije odskace nego na drugim terenima!
n

nemam pojma

pre preko 1 godinu

Ovi već imaju 11 stranaca a očekuje se još barem jedan. Šta to znači? Opet će se propisi prilagođavati njima o broju dozvoljenih stranaca, ili će svima đuture dodeliti državljanstvo?
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Za spas srpskog fudbala treba ukinuti pravilo o strancima to je glupo pravilo i nema ga nigde.
L

Lee Addy

pre preko 1 godinu

Ne brini, vas gazimo i sa kadetima, ovo su pojacanja za Ligu Sampiona.

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Zvezda nema 11 stranaca već 8 ..Azarov, Vigo, Gleljzer, Ado, Kangwa,Bukari, Olijanka, Kraso..još nije potpisao Late Lat..Kanga i Prucev nisu stranci jer imaju naš pasoš..Verovatno će biti prodat Kangwa i doći Late Lat i opet će ih biti 8
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Novajlije izgleda neće igrati danas protiv Slobode jer su vezani ugovorima do 30. juna. Zna li neko, da li smeju da igraju prijateljske?

Bojank91

pre preko 1 godinu

Onda ne bi smeli ni da treniraju. Za koga su vezani kad su potpisali ugovor sa Zvezdom? Dobili su čiste papire, što se kaže.
d

doota

pre preko 1 godinu

Da, zvanično su naši od 01.07.2023. , to uključuje i ADOa !
V

Vila Bokeljka

pre preko 1 godinu

neće igrati,ali radimo na tome da im u hitnom roku damo srpske pasoše....
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Čim su mogli da potpišu i overe ugovore sa Zvezdom znači da im stari ugovori više ne važe.
Č

Čovek u kariranom sakou

pre preko 1 godinu

...."nema na čemu..."
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Pravimo ekipu za protivnike u LŠ, a tu je svega 6 utakmica, trebalo bi dovesti igraca i drugacijeg formata, klasicnu devetku jer je trenutno nemamo, u domacem prvenstvu svi protiv nas igraju bunker, dzabe nam brzi igraci dok “ne otvorimo” te ekipe golom. Zaista imamo puno igraca, nadam se da ce Bahar da pusta i mlade igrace mali Stankovic je top klasa i to smo mogli videti, mnogi pisu i za Sljivica, da li je neko gledao tog momka u Graficaru? Kakvi su utisci?

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Mladi igrači još uvek zeleni i dobiće priliku samo ako se ukaže šansa Zvezda ne pravi ekipu za samo 6 utakmica.Zvezda je napravila mali iskorak i pravi ekipu koja će biti sve jača i jača i koja će biti redovni učesnik lige šampiona. Zvezda je trenutno najjači tim Srbije kojoj ostatak lige ne može ništa.
A

Aca iz Bugojna

pre preko 1 godinu

Mašala....
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Koliko vidim iz priloženog ovaj će se pobiti sa Kangom oko lopte.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...bice odlican za duple pasove sa kangom iz kojih ce jedan od njih dvojice uvek biti u situaciji da posalje dobar pas, ako kanga bude igrao malo ofanzivnije...deluje da bi se savrseno uklopio uz kataia i ivanica da je dosao ranije, mada i sada ko god bude igrao po krilima moze dobro da profitira od njega...
N

Napad kojem postizanje golova nije primarno

pre preko 1 godinu

Bilo kakva dalja analiza je bespotrebna. Spic nije igrac koji daje manje od 25 golova u sezoni.
P

Popsi

pre preko 1 godinu

On nije klasičan špic. Može se reći za Late Lata.

ANALIZA

pre preko 1 godinu

To nije tačno, svaka jaka ekipa ima igrače koje mogu dati golove.Fudbal je timski sport, najjače su one ekipe u kojoj svako može dati gol..To se zove zajedno napadamo i složno se branimo, paukova mreža odbrane sa prelaskom iz odbrane u napad takvu igru treba da ima naša Zvezda.
P

Podrska za Terzu

pre preko 1 godinu

Dok doktor fudbala Terza redja dobra pojacanja,uzastopne titule,kupove,LS i LE...navijaci fuzionisane igokeje sto jedne jedine titule i EL i kosarci videli nisu preko pune DECENIJE liju suze u potocima,prosto neprocenjivo i milina za gledati i slusati!

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Velika podrška Zvezdaša Zvezdanu Terziću, prelazni tokom si iznenadio svakog koji voli Zvezdu.
d

darkok

pre preko 1 godinu

Izegavam da komentarišem zvezdine vesti retko to radim ali ovo moram.Ovako zvezdi svaka čast što je dovela Krasoa on je klasa igrač što se ostalih tiče Olanjijak je prosek poput našeg Meniga može mnogo a može i jako loše da odigra,Late lat je mačka u džaku jednu solidnu sezonu ima u Švajcarskoj de kvalitet lige nije nešto veći nego kod nas da kažemo da su on i Olanjiak solidna pojačanja nikako top to će ubrzo svi da se uvere Bukari je za njih Mesi i to ja kao Grobar tvrdim,što se tiče Stamenića i Ada to su suvi prosek naše lige i kao stranci ne prave nikakvu razliku i biće veliki promašaj i jedan i drugi igrač Mićko će vam i dalje biti prva opcija i kangva ako ga ne prodate,golman mislim da se zvezda ogrešila o Vasiljevića mislim da vam ovaj gej iz izraela nije potreban niti da je bolji golman od ovog domaćeg.Ps samo mi nije jasno kako će svi ti stranci da igraju domaću ligu jedino ako ste ih doveli da igraju samo Evropu, znam da ima zvezda tim za našu ligu sa našim igračima čak i omladince da izvedete vi imate protiv 80% klubova u ligi dogovorene bodove unapred(sklanjalice) to svi znaju lako je dok je tako dok je FSS i država iza zvezde onda su i rezultati zagarantovani u ostalom u poslednjih 5 sezona zvezda ima samo 4 poraza u ligi to dovoljno govori o pomoći sa svih strana prema zvezdi i ko to ne vidi ili ko misli da je to normalno onda taj nije normalan toliko.
š

šta čovek

pre preko 1 godinu

napisa!
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Brine covek tudju brigu
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Olajnika sličan Meningu brt??? A koliko je golova i asistencija ima Mening?
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Sta li je sa ovom ludom glavom...
H

Haujesnou

pre preko 1 godinu

Samo ti izbegavaj i dalje da pises o Zvezdi i sve ce biti u redu!

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Baš retko komentarišeš hahaha..naravno da Mićko je najlošija opcija, Olijanka, Stamenić, Late Lat, Ado su odlična pojačanja i Zvezda je skoro nepobediva u domaćoj ligi...Recimo tvoj partizan je trenutno iza Čuke i TSC po kvalitetu a s obzirom da ste prodali Rikarda možete biti samo ispod četvrte pozicije.
d

darkok

pre preko 1 godinu

Napisao sam samo istinu i ništa više a vi mi navedite tačno šta to u mom komentaru nije istina?Ako u opšte vi posle svega možete da ukapirate šta je istina a šta rijaliti jer su nam od države i od klubova napravili rijaliti cirkus i tu mislim i na moj Partizan,kada terza priča o zvezdi vi ste svemirski brod vi ste nepobedivi i jeste ali samo zato što su u Partizanu vučela i vazura vaši sateliti i sve rade u korist zvezde i namerno su uništili Partizanovu školu od koje je Partizan živeo decenijama i prodavao svoje klince za velike pare sada toga više nema i Partizan je dužan 35.000.000e dok dr terza kaže da ste vi firma koja uspešno posluje ali kako uspešno kada je dužna 75.000.000e to je po APR-U dakle zvanično državno telo to ustanovilo i sad meni nije jasno kao partizan je u ozbiljnim dugovima i teško preživljava to je rekao i predsednik države a zvezdi cvetaju ruže sa 75 milona evra duga samo neshvatam tu matematiku da je 75 manje od 35🤔 samo u Srbiji,živela S.Korea!!!

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Za darkok odgovor na drugi komentar: Nisi napisao samo istinu jer Olijanka bar za klasu bolji od Meninga a možda i dve ..Late Lat nije mačka u džaku već neko ko je brz i ko ume da da golove, Ado je ekstra igrač koji je razbio Real Madrid zar ne? Stamenića nisi ni gledao jer da jesi ovo ne bi ni napisao.Dečko kida. Golman mnogo bolji i deset godina mladi od Borjana, plus igra nogom, penale brani odlično. Slagao si i za sklanjalice jer tvoj partizan ne bi ni gol dao Zvezdi da nije bilo jako sumnjivog penala. Zvezda nije nepobediva zato sto je partizan loš, nisu namerno uništili školu već što nisu stručni. LAŽ je da VV radi u korist Zvezde njih nije Zvezda birala već preko 50 GROBARA koji su članovi skupštine kluba. Naravno da Zvezda ima odakle da vrati dug( UEFA 30 miliona i dr) vi imate manji dug ali nemate osnov odakle da vratite u tome je razlika. Pa zato Realno Zvezda ima mnogo manji dug a to što se ti u poslovanje ne razumeš to je tvoj problem
J

Još 1 dobra stvar

pre preko 1 godinu

Proradiće znači i ta hendikepirana desna stran ako ovaj zaista preferira desnu stranu ,neće biti ovisan o Kataiu i Ivaniću bez obzira hoće li ih uopšte ovaj trener držati zajedno ,jednog ili ni jednog u utakmici …mada smatram da Ivanića hoće

Delija

pre preko 1 godinu

Solidno odradjen prelazni rok ( jos traje ima prostora ) za razliku od predhodnih godina, sada da komentarisem pojedinacno igrace za koje nisam ni cuo ( vidim vecina jeste ) necu. Sve ali bas sve se svodi na trenera, kako ce on to sve uklopiti to je najbitnije, danas je utakmica pa da vidimo sastav. Pozdrav.
R

Rtq

pre preko 1 godinu

A kako komentarises to sto postajete u fudbalu ono sto je Partizan u kosarci? Legija stranaca.
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Čeka se Lat, desni bek, i da se klub zahvali Gobeljiću i Srniću, i fantastičan prelazni rok.
G

Grst

pre preko 1 godinu

Ne može , srnić ima ugovor do 31. juna ,a gobeljić do 29. februara

Umetnik

pre preko 1 godinu

Iskreno bar Srnića da oteraju nekako, ajde Gobeljardo kako god, ljakse je i tanak igrač, ali je toliko nekako manje antipatičan od Srnića. Nekako se mnogo više smorim kad igra Srnić nego Gobeljardo. Gobelju bih voleo da vidim u Čukaričkom ili Tsc-u, mislim da ima sasvim solidan kvalitet da bude jedan od glavnih tamo.
K

Korner

pre preko 1 godinu

Kolko para toliko i muzike, bilo i bice

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Treba biti uspešan, naša Zvezda ima mogućnost da zaradi od Uefe preko 30 miliona a sledeće godine samo da nadogradimo tim u regionu bićemo najbolji a i na Balkanu ako svaki prelazni rok bude bolji od prethodnog.
S

Salamander

pre preko 1 godinu

Definitivno imamo raznovrsnost u napadu, vremenom, kada se budu uigrali, biće jako opasni. Bukari i Olajinka, pa i igrači koji budu dolazili iz drugog plana će definitivno imati odličnog saigrača. Još ako nađu formulu za naše bunkere, a verujem da hoće, biće to odlično. Imamo puno pokretljivih igrača, verujem da svojim tempom i promenom ritma mogu da naude svima. Moja lična očekivanja od ove ekipe su rezervisana za sledeću sezonu, kada imaju godinu dana zajedničkog rada.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Pozdrav Zvezdasi, ako je tacna informacija Zvezda ce dobiti pozivnicu za EL, sto znaci da ove godine imacemo Ligu Sampiona i Evroligu, pa sigurno nece biti dosadno. Sto se tice pojacanja, ocekivanja, itd. sta reci, koliko god se Zvezda pojacava ne ocekujem nesto ozbiljno u LS jer skoro svi klubovi su finansijski jaci od nas, zato me nervira ova ocekivanja, aman ljudi, Krao, Late lat, Olajnika, Stamenic..... itd, pa ko je od nas navijaca cuo za njih pre nego sto su spomenuti kao pjacanja, a skoro svi su u zenitu svojih karijera, osim Stamenica. Pamtim vreme kad je pokojni Vasovic poceo da sakuplja ekipu, imena, i da napravi neki iskorak u Evropi, Prosinecki, pa posle Savicevic, Belodedic, Pancev, ...., sve sami dobri i vrhunski igraci. Pa danas, sve ekipe lige da se ujedin i da naprave jedan tim, nema sanse da ostvari neki ozbiljan rezultat u LS. Zato, sto manja ocekivanja bolje raspolozenje, inace za nasu ligu, pa sta reci a ne zaplakati, pa Zvezda vec je prvak, ovo je sve dno dna! Koji tim u ligi moze da parira Zvezdi? Dosadno je vise to, a najvise sto me nervira je komentari Zeksa Pantica i onog Tegeltije koji uvek imaju neke teorije zavere. Obradovic posle drugog poraza protiv Zvezde, pita ko seje mrznju, znaci umesto sportskog pozdrava i da cestita Zvezdi za pobedu ona pita za nesto sto je sam deo toga, ma licemer pravi, cenim ga kao trenera jer je najbolji u evropi, ali kao covek 0. Ko seje mrznju, eto vam primer Pantic: Obradovic uzeo ABA ligu i stavio tacku na Crveno beli svet!!! E pa nije, na tvoju zalost. Zvezda ce igrati Evroligu i bice jos jaca. Za 10 godina ima 1 titulu, 3 kupa i stavice tacku na nesto sveto kao sto je Zvezda, e pa ne moze, i zapamtite, sta god zao mislili nekome, to ce vam se i desiti, moze da traje ali kad tad te sustize. Srecno Zvezdo u svim bitkama da budemo prvi! Volim Zvezdu sa svim srcem ali ne mrzim Partizan!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nezvanično! Superliga. Kolubara ostaje, liga od 18 klubova, nema plejofa/plejauta, Loznica ulazi administrativnom odlukom! CIRKUS !!!
B

Baš

pre preko 1 godinu

Umesto da spuste bar na 14 , ili još bolje 12, oni proširuju…
?

???

pre preko 1 godinu

U cemu je razlika izmedju surdulice i loznice, izmedju imta i novog pazara? Svako od njih moze da otkine bod i tscu i partizanu, niko od njih ne moze da uzme bod zvezdi. Tako da ne beri brigu.
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo ali imamo problem sa brojem stranaca na 4 u našoj ligi. Kako rasporediti minutažu da ne bude nezadovoljnih.
S

Salamander

pre preko 1 godinu

Potencijalno, to jeste problem, ali verujem da ima prostora za sve. Ne verujem da će da se bune nakon utakmica LŠ gde je potrošnja velika. Koliko sam razumeo, do kraja prvog dela sezone ima da se odigra 21 utakmica, plus 6 u LŠ plus kup utakmice. Sveže noge, široka pluća, svežina i visok ritam. Mene više brinu ovi naši, ali dobro. Kanga i Prucev su domaći igrači, tako se vode, pravi Šumadinci. Stamenić takođe.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Mislis da ce neko da bude nezadovoljan sto ne mora igra protiv Javora u Ivanjici ili Radnika u Surdulici? A da pritom dobija pare za prakticno 6 utakmica u Ligi Sampiona i mozda jos koju u prvenstvu? Uostalom, evo ti cetiri stranca koja ce igrati u prvenstvu: Glazer, Vigo, Bukari i Kraso ili Late Lat. Na ovim pozicijama nemamo nikakvu domacu alternativu (ako ne racunamo Lazar Nikolica na desnom beku, a ja ga ne racunam).
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Šta donosi vidjećemo na terenu,ne vjerujem više nikom ništa, Falko je trebao biti neki Mesi za sirotinju i da dalje ne nabrajam. Besportebna analiza i igranje trenera, znaće Bahar to bolje od Darjana da uklopi.
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Kraso, Late Lat i Olajinka, svi mogu da igraju i polu spica, krilo i klasicnu devetku. Videcemo kako ce ih Bahar rasporediti i ukombinovati. E sad da li nam je potreban centarfor sidras tipa kao onaj Pierrot iz Haife pitanje je... Vidim ovde i dalje navaljujete na zadnjeg veznog? Pa ljudi Mijailovic, Ado i Stamenic, a tu je i mali Stankovic!
@

@Apoel

pre preko 1 godinu

Mijailovic? da li je moguce da njega smatras za igraca koji ima kvalitet za nas...Ado i Stamenic naravno a mali Stankovic videcemo..
D

Djalminjaaa

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar!
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Napad solidan, odbrana i mesto zadnjeg veznog ocaj zivi...Bekovi ni za domacu ligu
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Kako je odbrana ocaj kada u istoj imas Dragovica, Erakovica, Spajica? Sta bi ti, Van Dajka mozda? Vidjecemo ako Degenek dodje, zavisi dosta od taktike trenera, nama je odbrana bila odlicna kada smo imali Le Taleka i Vujadina Savica a bekovi Stojkovic i Rodic. Ne vidim da su to individualno bolji igraci od ovih sto su sada tu. Sve je do trenera i pripreme ekipe.
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

@Realno..ne slazem se za poziciju zadnjeg veznog jer imamo Adoa a imamo jos igraca koji mogu tu da igraju mozda je trebalo da se dovede i Milivojevic ali sta je tu je.. Bekovi su svuda problem ali nisu losi bas toliko Vigo Azarov ako dodje Degenek onda i taj problem delimicno resen i naravno Late Lat koji nam fali kao klasicna devetka
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Samo ljubomorni grobari i propali menadzeri mogu da kazu da Zvezds dovodi nizerazredne igrace, treca klasa, africki skart i td...Napred Zvezdo napravila si jedan ali vredan iskorak.
L

Lijo

pre preko 1 godinu

Bolesnici

Zvezda ispred svih!

pre preko 1 godinu

Mislim da smo dosta toga dobrog vec uradili u ovom prelaznom roku. Svakako vise nego komletna dva poslednja. Mozda jos 2 nova igraca i par izlaznih i to je to. Verujem da ce Bahar dobro da pripremi i uigra ekipu. Kad se setim kako nas je samo Hapoel, pod njegovim vodjstvom, samleo u barazu... Zadovoljan sam!
s

srka

pre preko 1 godinu

Ljudi, da se ne lažemo, ovi igrači koji dolaze da igraju fudbal u Srbiji, to je treća klasa, ajde da ih baš nepotcenim. Ne znam ništa o ovom igraču, ali oni koji prate YouTube, verovatno znaju. Jako je malo kvalitetnih stranaca došlo u Srbiju u poslednjih dvadeset godina. Da kažemo, Taribo Vest, Leonardo, Dijara, Moreira, Kleo, Abubakar, Žuka, Everton, Le Telek, Kastiljo, pa i Boaći. Ostalo, truba, ništa.
b

bgcz

pre preko 1 godinu

i sta sa tim sto je treca klasa? Budite malo realni. Ne znam kakve igrace ocekujete
P

Polo

pre preko 1 godinu

Pa izdvoj ti ko Notingem forest 30 miliona evra po igraču pa neće biti "treća klasa".
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Pa i Zvezda je treca klasa evropskog fudbala, ne razumem, treba da dovedemo Laporta i Bernarda Silvu da bi ti bio zadovoljan?
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Da se ne lazemo ti si ljubomorni grobar...odakle znas da je treca klasa ako nisi gledao? Donalda nisi ni spomenuo, takodje ni Ibrahima Gaya..
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Sta je Partizan uradio sa tim mocnim Kleom, Zukom, everonom i ostalim? 0 bodova u LS u grupi sa Arsenalom, Bragom, Sahtjorom. Zvezda bi danas takvu grupu prosla. Kraso i Olajnika su ozbiljni igraci, reprezentativci Obale Slonovace i Nigerije. Bukari igra za Ganu, Ado isto, Kanga za Gabon gdje je lider uz Obamejanga. Nisu to bas neki bezveznjaci, takvi igraci prije 10 godina su bili nezamislivi u Zvezdi. Dovodili smo afrikance koji su bili miljama daleko od reprezentacije.
P

Polo

pre preko 1 godinu

@Gostivarski --Zvezda je šampion sveta u Evrope,možda je Partizan treća klasa fudbala
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Значи по теби је Звезда већи клуб тренутно од ПСЖ-а и једнако велики клуб као Сити, пошто су и једни и други били прваци по једном, ал објективно? Аха, па онда стварно је лош прелазни рок одрађен, јави тамо да смо много велики да дођу Нејмар и Гундоган код нас брт...толико смо велики клуб да се деца у Мјанмару отимају око наших фејк дресова, а дрес Звезде кошта двеста фунти у центру Милана у Макроновој радњи. ЕСПН нуди камионе новца да преноси Суперлигу у Америци....

ANALIZA

pre preko 1 godinu

@Gostvarski...naravno da je Zvezda veći klub od Sitija a mislim i od PSŽ ali nije bogatija..ti mešaš novčanu moć i istoriju..Zvezda itekako jaka u prošlosti a Siti nije naš nivo to je veštački klub koji tek treba da se dokaže.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Људи говоримо о могућности довођења појачања, по томе је Звезда трећеразредни европски клуб, и то само зато јер игра Лигу шампиона иначе би био четврторазредни! Најбоље играче купују топ клубови из лига петице, потом богати клубови, потом остали клубови из лига петице, па тек онда можда учесници лиге шампиона али и ту предност имају клубови из јачих лига попут холандије, белгије, португалије, грчке итд.
K

Kratko i jasno

pre preko 1 godinu

Zvezda je odradila ,odličan prelazni rok.A svi mi možemo da lupetamo,koliko hoćemo.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Ovaj levonogi da igra desno pre Bukarija ne može, nije on Roben, levo bočno da igra može da se kombinuje sa Oljankom, iza napadača bi prednost dao Ivaniću, napad on za sad, danas je utakmica videćemo kakva će biti postavka i uloga Krasoa.
e

esex.

pre preko 1 godinu

Nije kraso desno krilo kao bukari vec ofanzivni am koji igra u sredini polu desno i zajedno sa bukarijem ce da cini cuda.

nikola6683@gmail.com

pre preko 1 godinu

Odličan tekst i još bolja analiza.Još jedan podatak zašto mislim da će Zvezda igrati u formaciji 3-5-2 ili 3-4-1-2. Mislim da Late Lat i Krasso bi bili odlična kombinacija sa Bukarijem i Olynkom na krilnim pozicijama, i Ivanicem ili Kataiem na AMF
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Zvazda ce igrati u sistemu 433
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Da, 433 je jedino logično.
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

@Popsi Bahar igra u toj formacaji mi pravi navijaci znamo ponekad ce igrati i u sistemu 352 ali sve to zavisi od protivnika.

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Zvezda će igrati napadački a formaciju Barak će odrediti prema protivniku...mnogi misle 4-3-3 al ne i ja iako je Barak najčešće igrao u toj formaciji.
b

bgcz

pre preko 1 godinu

Kvalitetan tekst. Podseca na nemacke tekstove, sa grafikonima, raznim prikazima akcija. Pripremanje ovakvog teksta zahteva vreme. Jako dobro. Bilo bi lepo da postane standard za pojačanja naših klubova (ma koliko to bilo mozda i nepotrebno za vecinu), ali i za velika pojačanja u evropskom fudbalu. To vam je samo 2 meseca jos prelaznih rokova
P

Popsi

pre preko 1 godinu

To je napisao Albert Morgan, skaut i trener. Nekad bio u Mančester U.
b

bgcz

pre preko 1 godinu

vidim, vidim. Ali sajt neka kupuje ove analize ako nema kompetentnog da piše. I to je skroz legit
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Odbrana katastrofa sa Vigom, Rodicem i Miailovicem. Zvezdi su potrebni defanzivni vezni levi i desni bek, sve ostalo je ok.
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Mijailovic najslabija karika, po mom misljenju on je visak u Zvezdi.Ado mnogo bolji od njega.
G

Grobar NS

pre preko 1 godinu

Samo 91 Zvezda je bila jaca.
P

Popsi

pre preko 1 godinu

I 1992. Jedna pobeda nas delila od polufinala čini mi se. Protiv Sampdorije kad smo zbog rata bili domaćini u Bugraskoj. Poveli 1:0 pa pukli 4:1. Ako se ne varam.
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

@Popsi...Da i 1992..
Г

Гхоуст

pre preko 1 godinu

@Popsi Изгубили смо 3:1, не 4:1, а та победа нам је по тадашњем систему такмичења, требала за финале, не полуфинале.
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Tako je. Bio sam pijan na toj utakmici :)
g

gost2222

pre preko 1 godinu

Gdje ce se on kretati kad bude igrao utakmicu superlige protiv Surdulice gdje oni igraju bunker na 20 metara od gola
?

???

pre preko 1 godinu

Nije on doveden za surdulicu nego za mancester. Za surdulicu imamo ovog mladog, lata leta, mitulkagice, sljivica. Nista ti ne brini, zvezda ove godine ima 3 tima, 3 vrlo dobra tima za svakog protivnika od srdulice preko partizana pa do milana. Gledaj i uzivaj
6

64895648645

pre preko 1 godinu

Srna i Gobelja ko da drze klub. lol
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Jel znaš kako neka deca kad krenu u 5. razred na početku sve nauče pa dobijaju petice i tako žive na staroj slavi. E tako i ova dvojica.
@

@Popsi

pre preko 1 godinu

Da u pravu si, tako i Zvezda živi na staroj slavi ..
С

Стара гарда

pre preko 1 godinu

Мора да имају експлицитне снимке чланова управе
a

armija

pre preko 1 godinu

Znaci opet nam fali klasicna 9-ka, ovaj je nesto kao Ivanic...
N

Nenad23

pre preko 1 godinu

Baš tako. Deluje da će nam na kraju ipak nedostajati klasična 9-ka. Da li će to biti Latte Lath, tek treba da vidimo... Ali ovo što Krasso može da ponudi izgleda jako dobro i možemo dobiti na kraju odličnu modernu 10-ku ili još jednog napadača ali dugačijeg tipa. Ovde samo nedostaje kockica u vidu jednog Dabura ili Chube Akpoma, a sasvim dovoljno i Pierot-a. Sportski pozdrav
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Crni Katai.
g

gostovic 14

pre preko 1 godinu

mislim da ce biti bas bas dobar, generalno prelazni rok po meni super odradjen. a Gobeljic se opet provuce, osta?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

To je zato što je on voljan da poturi glavu tamo gde ti ne bi nogu . A i da si pismen znao bi da trenira uz klub dok ne nadje novi. I treće i najvažnije klub nikada nije isključivo sastavljen od vedeta već i od trkača i orača.
S

Sta bi ovo

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahaha pa ovaj stvarno nije u vinklu, ja sam do sada mislio da se za*ebava. Evo ga brani i gobelju, ovo je stvarno neverovatno 😂😂😂😂😂😂
g

gostovic 14

pre preko 1 godinu

pa on ako vude trenirao dok ne nadje novi klub, ima da trenira do Dzajinih godina. pozdrav
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Vracaj Pavkova lebac ti razani.Pa ovde niko nije centarfor..
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Ekstra pojacanje, odlicno odradjen prelazni rok...
g

gostbs123

pre preko 1 godinu

s obzirom na dosadasnja iskustva sa Terzinim i Mrkelinim napadacima, iskreno golovi su najmanje sto ocekujemo od napadaca
P

Popsi

pre preko 1 godinu

U ovom timu svi mogu da daju golove samo je Late Lat izraziti centarfor. Kraso, kako je i sam izjavio, naviše voli da igra iza napadača. Treba sve to ukomponovati. Kako će to Bahar rešiti ne znam, ali znam da će sigurno igrati Ivanić i Kanga. Kad bi bar tim mogao da igra sa 12 igrača... :)
@

@Popsi

pre preko 1 godinu

Cini mi se da je Kraso bas ono sto nam fali nova desetka ili plejmejker...da li gresim , ocekujem odgovor
L

Late lat

pre preko 1 godinu

ima daleko bolji odnos utakmica i golova kada je dejstvovao po desnoj strani, nego u samom špicu. Tako da ni on onako sitan nije klasičan centarfor.