Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Intenzitet postaje identitet iliti kako Bahar tumači Klopovo “pravilo pet sekundi”?

D

Don Vito Korleone

pre oko 1 godinu

Ova taktika koju sprovodi Bahar je pogubna za dva afrička "kapitalca", za dva šetača na terenu, za Kangu i Kangvu, jer apsolitno nemaju duel igru i što šta još!
t

to nije

pre oko 1 godinu

Klopovo pravilo vec gvardiolino...molim novinare malo profesijonalizma...
S

Salamander

pre oko 1 godinu

Njive, oranice, svi iza lopte. Jeste, ali ako im tu uzmeš loptu i daš gol, a cenim da će u većini utakmica to biti u prvih pola sata, to je već pola posla gotova utakmica. LŠ je druga dimenzija, ali ovo do sad uliva poverenje da se može do tog trećeg mesta, naravno, uz neki normalan i poželjan žreb.
z

za @vranjanac ds 1989

pre oko 1 godinu

naravno da citam zanimam se za sportske vesti i naravno da citam i o zvezdi vesti , a ti bi da kazes da ti nikad ne citas i nikad ne komentarises vesti o partizanu? vaziiii Nismo istiii naravnooooo
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Sve super al kad nam stane Javor sa 11 igrača u 20 metara na onoj njihovoj njivi gde će da trčimo i kako to da probijemo kad oni odmah ispucaju loptu i bez presinga i stoje svi u krilu golmanu. Mene zanima koji nam je plan za to jer ćemo imati 30-35 takvih utakmica u ovoj sezoni.
g

golemac

pre oko 1 godinu

Sklonice se ako bude trebalo, nikakav problem..
k

kkml

pre oko 1 godinu

Tu ce igrati Magiko
t

tviter.ateista

pre oko 1 godinu

Treba da dovedemo Edina Dzeka u Partizane sledece sezone.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 godinu

Jel zna neko da li su puštene online karte za meč sa Fiorentinom? I gde će moći da se nađu? Ja sam gledao malopre po netu ali još uvek nema ništa.
u

ue

pre oko 1 godinu

Jesu
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Cija god da je taktika, meni se svidja novi model igre kojoj tezi Zvezda. U Evropi se odavno igra brzo, vreme je i da Zvezda to zaigra. Sto se tice LS, tu su potrebne stotine miliona da bi se bio konkurentan, ali ono sto je moguce, uz naravno dobar zreb, da se gleda ako je moguce uzeti trece mesto, sto bi dalo prohodnost kasnije ka LE. Svaki bod popravlja koeficijent i donosi vecu zaradu, tim je bolji i skuplji.
o

onako..

pre oko 1 godinu

iz prikrajka...da mi ne budemo kukali za Coknom.
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Partizan će sigurno kukati za njim...
k

kanta

pre oko 1 godinu

za nabijanje u LS...to cete vi biti.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Sa pustimo vas? Vi ćete to bolje?
@

@kantajaje

pre oko 1 godinu

neko ligu šampiona,neko ligu konferencije nismo isti!
a

auuu

pre oko 1 godinu

ali ste naporni sa tim drugorazrednim trenerom...
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Ti idi traži Mirotića po aetodromu sa Ostojom i ekipom
b

batigol

pre oko 1 godinu

Ligom setnja, u evropi sledi bolno otreznjenje i to od prosecnih protivnika.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Meni više liči na Gvardiolin fudbal defanzivno,a tranziciono i ka napadu je neki miks,ima i Gvardiolinog ima i Klopovog...generalno smislenim kretanjem i u napadu i u odbrani pretrčani kilometri dobijaju smisao,a samim igračima je znatno lakše funkcionisati u uređenom sistemu gde se zna ko,šta,kad i kako radi...njihovo je da dobro rade da bi to mogli fizički izneti...jedva čekam Kataia da se oporavi jer će njemu prvom uređen sistem u pas igri prijati gde snagu neće trošiti besmislenim trčanjem nazad za protivnikom...da se dotaknem i Erakovića,siguran sam da je trener rekao da ide jer pored svih dobrih stvari koje ima ima i užasan prvi pas i ume da promaši saigrača za nekoliko metara,a ovaj trener insistira na perfektnoj pas igri...pogledao sam na brzinu ovog što ga spominejte iz francuske druge lige,Sow,dečko je brz,agresivan i ima odličnu pas igru,tako da mi je jasna prodaja i dovođenje pomenutog...sigurno ako budemo imali Siti u grupi da ga neće napasti kao Zenit ili Fenerbahče,već bunkerom na kontre ali svim ostalim koji su malo slabiji će uzeti bar bod tom igrom ako igrači budu disciplinovani i odgovorni do kraja...ali nemam sumnje ni malo očigledno ko se ne uklapa dobije ispisnicu tako da,sezonsku ću teško platiti jer bi mi trebale tri,a to mi je mnogo ali ću gledati kad god budem mogao da dođem za BG...za početak vidimo se na istoku protiv "Viole"...
П

Пеђа РС

pre oko 1 godinu

Шетња лигом, а у ЛШ нека буде борба непрестана. Овај партизаи био остао 10 бодова иза наше најгоре екипе са Кадуом, Гумом, Савиом...
5

54

pre oko 1 godinu

Gvradiola je to izmislio sa barsom da se lopta proba uzeti za 5 sekundi i vratiti u posed kakav klop
n

nick123

pre oko 1 godinu

Koji Guardiola ,zacetnik svega u Barsi je Johan Krojf
d

dobro nick

pre oko 1 godinu

Da nije zacetnik krojf svega sto je gvardiola napravio u sitiu...
N

Nedeljko Kokot

pre oko 1 godinu

Ovaj transfer je neka muljavina kao i sve ostalo što je vezano za moju zvezdu
S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Zvezda dovodi Uroša Kabića iz Vojvodine,dali je to znak da će prodati Mitrovića???...
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Nema sumnje, Bahar je za*eban igrač!
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Rodic upada na polu kevo stopera , dosta timova bekove povlaci na tog treceg stopera , dragovix ide desno na erakovo mesto a mijailovic ostane u sredini
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Cisto sumnjam da ce Rodic igrati.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Mada ako se dovede Degenek on upada na Erakovo mesto
н

нс бој

pre oko 1 godinu

Колко се сећам то је Барсина тика-така,а кад освоји лопту додаје одма најближем саиграчу.
3

313131

pre oko 1 godinu

Da i bez dizanja lopte sve po zemlji
S

SrkiBoy

pre oko 1 godinu

Hvala mozzartu ili ti državnom neprijatelju Crvene zvezde što pred ligu šamliona pomaže budućim zvezdinim protivnicima. Prosto neverpvatno šta se radi i sutra dan da se neko nada nečemu u Srbiji ? Ma kakvi sve dok su ovakvi u Srbiji nema nikakve nade !!!
e

edi grant

pre oko 1 godinu

bahahahahahahah prvo mozzart vam je najveci prijatelj uz informer a drugo svaki klub ima u svojim redovima nekoga ko se bavi protivnickim ekipama pred utakmice tako da rade i klubovi analize ne uzadju se u mozartove tekstove. Sto sam stariji sve vise sam zahvalan ocu i ujaku sto su preneli na mene ljubav prema partizanu. Nismoo istiii 😍
a

auuubrate

pre oko 1 godinu

E bas ce neko od protivnika da čita mozzart sport analizu. Još ni žreb nije bio. Pa jel ti misliš da, na primer, Inter ili Barselona, nemaju bolje analitičare od ovih koji pišu za sportski portal pa će da se oslone na ovo ? Brateee
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Druze, nisu ovo nikakve fudbalske tajne za koje drugi ne znaju. Svaki YouTube "analiticar" ce ti reci kako igra neka ekipa posle 2-3 odgledane utakmice a ne neki profesionalac.
U

U

pre oko 1 godinu

pravu si.Sitiju,Realu,Bajernu i ostaloj fudbalskoj eliti sad je olakšan put do pobede kad je Mocart otkrio Zvezdine karte inače bi posedeli od brige.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

A šta misliš sa da drugi klubovi pogotovo u LŠ nemaji stručne ljude koji se bave protivnicim već čekaju da stručnjaci mocarta objave kako Zvezda igra?
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 1 godinu

Preneli ti otac i uja ljubav prema klubu, ali si zato došao da baciš komentar na vest o Zvezdi. Stvarno nismo isti.
b

bogiber

pre oko 1 godinu

Maccabi Haifa - Benfika ...1:6 ... PSZ 7:2
J

Jox

pre oko 1 godinu

Sa timom koji vredi 27 miliona evra.
A

Alex20

pre oko 1 godinu

Barselona Bajern 2:8 i sta cemo sad?Da ne nabrajam dalje rezultate.Uporedjujes Haifu sa alama,budi glup budi grobar.Zato cete vi sa Severinom da se borite za top 8 i u fudbalu.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Pa to i jeste rizik ovace igre. Zahteva puno koncentracije i trcanja. Moze li to da pukne? Moze. Sta ako je protivnik fizicki i tehnicki jaci? Verovatno dobija. Da, doci ce neki City, PSG, Bajern, ko god i moze da padne neka petarda. Ali ona ce isto pasti i ako igramo bunker kao sto smo videli kod Vladana Milojevica.
у

уууу

pre oko 1 godinu

Ал ти је проеђење..
H

Holse

pre oko 1 godinu

Sve je ovo lako dok nemas protiv sebe tim koji je kvaalitetniji,tako da videćemo koliko ce ovo biti uspešno u LS ,valjda cemo uspeti neki bod da uzmemo kao i u prethodnim učešćima 👌👌👌
A

Alex20

pre oko 1 godinu

Pa sta sad ispada da smo mi jaci od Zenita i Fenerbahcea jel,dokle ide ova bolest 😂. Sve to zavisi od zreba a mogao bi ove godine malo da nas pogleda.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Sad odjednom Zenit I Fenerbahce nisu kvalitetniji. A da smo ih izvukli u nekoj Ligi Sampiona, Ligi Evrope onda bi nas sigurno dobili petardom ili tako nesto?