Može evrogol i iz slobodnjaka! Vlahović izazvao eksploziju u Torinu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.22. | 18:39

Fenomenalan pogodak srpskog napadača na startu derbija sa Romom

Kada igrate sa takvim samopouzdanjem kao Dušan Vlahović onda za vas ne postoje limiti, niti stvari koje niste u stanju da uradite. Srpski golgeter je još jednom na delu pokazao kakav je igrač, pošto je derbi sa Romom u Torinu otvorio evrogolom iz slobodnog udarca u drugom minutu.

Dušan je preuzeo odgovornost nakon što je Nemanja Matić neoprezno oborio Huana Kvadrada u opasnoj zoni, a onda je usledio projektil koji se od prečku odbio u mrežu gola na kojem je stajao nemoćni Ruj Patrisio.

Izabrane vesti

Vlahović je prekinuo kratak post, koji je imao u drugom kolu protiv Sampdorije, pa je došao do trećeg gola u ovoj sezoni Serije A.

Srpski napadač je i ovo leto iskoristio da dodatno podigne svoje mogućnosti, a još nakon prvog kola je poručio da nije baš blizu svog maksimuma. Ipak, i sada deluje prilično dominantno u odnosu na svoje čuvare, a možemo samo da zamislimo šta će biti kada bude dostigao željeni nivo svoje igre.

U proteklom periodu se potenciralo na tome da Vlahoviću nedostaju saigrači koji bi mu kreirali šanse i smanjili mu potrošnju energije u borbi za stavaranje povoljne situacije pred protivničkim golom. Ipak, sada je pokazao da ne smete da se opuštate ni odnda kada izvodi slobodne udarce, jer očigledno ne postoji način iz kojeg ne može da ugrozi protivničku mrežu.



tagovi

Dušan Vlahović

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara