Komentari na vest

Možda će morati da ide preko stotke: Totenhem odbio i drugu ponudu Bajerna za Kejna

М

Мотика и крамп

pre preko 1 godinu

Једва чекам да овај годподин и једини ваљани енглески играч у последњих 10-15 напусти за џабе лузерхем идућег лета и да појача неки клуб са острва и обори коначно Ширеров рекорд. А господин леви настави са осталима да се бори да не испадне из лиге.
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Umesto da uzmeš 90 miliona i proslaviš, znajući da ne pojačavaš konkurenciju, na kraju će im Kejn lagano otići besplatno u Junajted.
d

dostojevski

pre preko 1 godinu

100+ Mio za igraca kojeg 1.jan imas dzabe? Zdrav razum je daleko od toga. Pravi Bayern to nebi nikad uradio. Ali sada je sve drugacije.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Tehnicki, nemas ga 1. januara. Mozes mozda da potpises predugovor i svakako ga dobijas tek od sledeceg leta. Ali malo je problem sto tu i drugi klubovi mogu da ulete i da uzmu igraca za dzabe.
T

Tpb

pre preko 1 godinu

100 miliona + Sabicer, mislim da bi to bila odlicna ponuda.
D

DidierDrogba11

pre preko 1 godinu

Da je Čelzi pametan, pa da ponudi 70-80 miliona i Lukakua. Svi na dobitku.
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Nece lakaka u totenhem.
D

DidierDrogba11

pre preko 1 godinu

Nisam siguran da ima izbora. Čelzi ga neće pustiti u Inter ispod 40 miliona.
T

Totenhem

pre preko 1 godinu

Pa i rekao im je da nece da ga da ispod 120m funti jer je Tuhel bio bezobrazan i razgovarao sa igracem. Ostace u Totenhemu po svaku cenu i ove sezone a mozda i potpise novi ugovor

tariksupic63@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ovi u totenhemu ako imaju ista mozga,prodace ga ovo ljeto.Ne postoji teoretska sansa da on dogodine potpise novi ugovor.A ako dopuste sebi da izgube ovakvog igraca za dzabe,to je smrtni grijeh,odmah neka ugase klub.Napravili su gresku prije 2 godine kad su odbili 150 miliona za njega od sitija svakako.
l

lakalaka13

pre preko 1 godinu

Sad kad Čelzi uleti i da 80 miliona plus Lukakua, živi bili pa videli.
L

Lord

pre preko 1 godinu

Kao fudbaler je,u najmanju ruku jedan od najboljih u istoriji,realno...Ali,kao mozak je izgleda velika budala...Zamisli,fali mu toliko do rekorda koji,realno dugo,dugo nece biti oboren,ti kao ides u Bayern u zenitu karijere?!Pa kad si vec jeo g.... tolike godine u klubu koji ne masta o trofejima,onda barem idi kao legenda i kluba i drzave,i kao rekorder...Het trik protiv Mainz-a mislim da posle PL i nije neki korak napred,a nije ni do para verovatno,predji u jaci klub u engleskoj i obori to i cao...Na stranu sta mislim,kapiram da je covek zeljan da osvoji nesto kad je vec klasa ali msm da moze bolje da "odigra" ovaj prelazni..
M

Marko85321321

pre preko 1 godinu

Pa nije samo "predji u jaci PL klub". Levi je tezak kao olovo. Ako je cena za Bajern 100m, za jace, konkurentske PL cena je 150m. Nijedan igrac ne vredi 150m za godinu dana, ama bas nijedan.
L

Lord

pre preko 1 godinu

Pa da,znam da je takva situacija,u sprezi sa tim mozes da odugras sezonu za Tot i onda kao ptica da biras..Svejedno je u PL.

Lemi

pre preko 1 godinu

Sigurno je od starta moralo preko stotke. To su svi znali... Bajern bolje da se ne cenka mnogo jer im je ovo poslednja prilika da ga uzmu. Sledece godine ce biti na 15-ak golova od Sirerovog rekorda i svaki klub iz Engleske ce hteti da ga dovede bez obestecenja za jaku platu. Prema tome, ili sad ili nikad.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Mislim da je pametnije dovest Lukaku za 30 milijuna, i probati dogodine sa Kaneom kad mu ustekne ugovor. Ovaj ga nece pustit ispod 100 milja. Lukaku ce bez problema u Bundesligi 20+, u Europi nevjerujem da bi bi ista slabiji od Kanea.
M

Maree78

pre preko 1 godinu

Malo je neozbiljno od strane Bajerna da posalju 70 mil prvu ponudu pa da tek posle 15 dana druga ide svega 10 mil vise, svi znaju da je Levy pakleno tezak pregovarac i da moraju da plate cenu koju im je reko...
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Levi se pita jos 6 mjeseci i 29 dana i onda mogu da sjednu svi zajedno i da kukaju :) .