Momčilo Mrkaić (© Star sport)
Momčilo Mrkaić (© Star sport)

Momčilo Mrkaić skrenuo iz Novog Pazara u Kragujevac

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.02.22. | 10:24

Opet će sarađivati sa Lalatovićem

Novi Pazar je „skinuo“ pojačanje Kolubari, tako što je pozajmio Ibrahima Mustafe iz Crvene zvezde iako je ofanzivac iz Gane imao dogovor sa Lazarevčanima, a samo nekoliko dana kasnije klub iz Raške ostao je bez planiranog novajlije u špicu, pošto će Momčilo Mrkaić u nastavku karijere igrati za Radnički iz Kragujevca.

Doskorašnji član Vojvodine na stadion „Čika Dača“ stiže poslednjeg dana prelaznog roka, na izričit zahtev novog trenera Nenada Lalatovića, s kojim je uspešno sarađivao u Novom Sadu i vrhunac dosadašnje karijere dostigao osvajanjem Kupa Srbije 2020. na niškom Čairu. Mrkaiću je postalo jasno je da višak u Vojvodini kad su Lale vratile Bojana Matića i angažovale Ivana Vukčevića, pa je potražio novu sredinu. I ubrzo je našao, samo ne u Novom Pazaru, već u Radničkom, klubu koji je u nepovoljnijem položaju u borbi za opstanak, prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Pitanje je hoće li Momčilo Mrkaić biti spreman za debi na novoj adresi već u subotu protiv Proletera, ali bi svakako trebalo da predstavlja veliko pojačanje u ofanzivi Kragujevčana, uz surdulički Radnik, Proleter i Novi Pazar najslabiji tim superligaškog karavana po broju postignutih golova u prvom delu sezone.

Pre Mrkaića, Radnički je doveo Marka Gajića, Voju Ubiparipa, Ljubišu Pecelja, Marka Jankovića, Nedeljka Piščevića, Nikolu Andrića i Nikolu Kovačevića.



tagovi

Momčilo Mrkaić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara