Komentari na vest

Mitrović još godinu u Kragujevcu

Р

РФК.1923

pre 4 meseca

Људи шта вам је са појачањима стићиће, немамо ми ко зна који буџет да их доведемо одмах када почну припреме.
G

Gostionik43

pre 4 meseca

Jel su doveli nekog sem Mircetica? Tanko mi izgleda ovo za sad, cudi me da nisu pojurili par pojacanja... Djordjevic iz Zelje, vidim Stuparevic bio slobodan isto, Gavric mozda na pozajmicu iz Ferenca. Ima opcija, deluju pasivno za sad a mozda i nema para ko zna. Mislio sam da ce zbog ostanka Dudica pojuriti 2-3 pojacanja. Otisao Djuric, Zoric a zamena nema..
k

kragujevčanin

pre 4 meseca

Šta će biti sa novim stadionom?Plašim se da je sve ovo igrarija oko "renoviranja" sadađnjeg stadiona da se više ne govori o novom. Šta znači izjava visokog zvanićnika Radničkopg da će se novi staduon graditi na "npovoj lokaciji"!.Molim zvaničnike Radničkpog da nama, kragujevčanima, kažu gde se nalazi ta "nova lokacija",ili treba da kontaktiramo nekog u vrhu dr ave. Izjava Dimitrrijeviuća o "novoj lokaciji" ima ne, samo sportsku., nego i veoma značajnu političku konmotaciju.Predsednik Vučić je više puta govoriop o novom stadionui, o sportsko a šta je sada ovo.Molim za hitan odgovor.
ž

žilijen, drago mi je

pre 4 meseca

Ko još veruje u te priče ? Baron nas je jos jednom izlagao, kao i milion puta do sada. Sama ta njegova priča, na Sretenje gospodnje, prosle godine je šarena laža i nista drugo. Sve je slagao, i za Čika Daću i za Trznicu i za sve drugo...ali džabe, ljudi i dalje veruju Mesiji i postavljaju pitanja o obilaznicama, koridorima, stadionima, bolnicama...
G

Gost10

pre 4 meseca

Cini mi se da ce doc Zeljkovic, Fedjin igrac, trenirao ga je u Velezu i Sarajevu. Moze igrati stopera i zadnjeg veznog. Po meni je bolji kao vezni nego stoper, dobar igrac sigurno
В

Влада Фонтана

pre 4 meseca

А стадион ништа?

Coan001

pre 4 meseca

Kad će pojačanja,zna li neko nešto?Da li smo u pregovorima sa nekim igračima za kvalifikacije,šta se dešava?
0

023

pre 4 meseca

Ja sam načuo da razmišljaju o mladom Mirčetiću iz Partizana. A vidim da je on bio na pzorivci ali koliko sam video prekjuče nema ga na spisku za dalji tok priprema.
G

Go rfc

pre 4 meseca

Pojacanja su tu