Komentari na vest

Milsonova golčina ulepšala pobedu Angole (VIDEO)

Z

Zaza Paculia

pre 3 dana

80-i minut 1.5 over kvota 3.40, rezultat 1:0, moralo je da se proba. I pojavi se brat. 😂
Ј

Јосиф

pre 3 dana

Ја незнам како некој неразумеју да си звездини крилни играчи,истог профила,значи полуконтри,гурнеш му лопту у фор и ти је то(Букари,Силас,Милсон,Пума)а ми тражимо да биди дриблери и решавају ситуације 1 на 1,као аргентинци и бразилци а они то нису!
L

Ljubaaan

pre 3 dana

Da je bolji od Olaynke, to je jasno svima, da je nad njim sviran kljucni penal, dao gol Benfici, takodje je cinjenica, jedino sto u polju nije pokazao je igra 1 na 1, sa onakvom motorikom, brzinom, ocekivao sam da lomi driblinzima, ali je realno tu do sada bio tanak, nadam se da ce da proradi, jer deluje kao dobar igrac.
B

Baxter88

pre 3 dana

Ovde je gol dao iz sredine a u Zvezdi igra na krilu gde ne pokazuje skoro nista jer ni brzinu a ni snagu nema, mozda je vreme da i Miloje pogleda ova klip...
D

Delija NBGD

pre 4 dana

Planira li Miloje bar protiv Monaka da mu da dobru minutazu? Olajinka je totalno van forme.
p

postic

pre 4 dana

mozda drugo ,jer petar igra defanzivo dobro
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 dana

Odgovor za poštic Baš zbog takvog mišljenja kao što ti ovde iznosiš u Evropi nećemo ništa uraditi. Stavimo krilo koje pomaže beku a muči se da doda tačan pas na razdaljini od 5 m i nemože nikog da pretrči u kontranapada i kada dobije loptu na krilu cima onog beka u prazno pa se okrene i vrati loptu beku ili štoper u. I tako igramo dok ne primimo gol pa onda daj izmene. Ne igramo direktan fudbal a imamo tri krila i jednog špica za takav način igre Silasa, Milsona, Radonjića i Ndiaja. Takođe imamo i Kangu, Dalsija i Elšnika koji itekako znaju da daju pas u prostor ili dugačku loptu preko odbrane ali naš trener forsira igru u širinu sa puno kratkih pasova pa gol možemo dati samo iz prekida.
G

Gostgost

pre 3 dana

@zauvek Zvezdas - u pravu si, a opet nisi. Mi nemamo levog beka. Samim tim jedno krilo mora da bude defanzivno, inace nas probise po toj strani milion puta. Nije Olajinka prodoran, ali je takticki dosta dobar za ekipu, tako da ima smisla da ima prednost.
h

hahahahaa

pre 4 dana

golcina ?!
1

12345m12345

pre 4 dana

da! obzirom da je pretrcao 40 metara i dao gol...