Komentari na vest

Milojević: Opet smo primili neshvatljiv gol, jednog dana će valjda i to da prestane

S

Stankovic

pre 9 dana

Miloje, nije mi jasna tvoja filosofija , ali vidim da u nasoj Zvezdi ima mnogo posla ako zelimo da zadrzimo opipljivu prednost u Superligi i da osvojimo neki bod u LS. 1. Problem Rade Krunic. Rade,ako je nas igrac i fizicki spreman dati mu kljuceve zadnjeg pleja , ali mu objasniti sta se od njega ocekuje . . . da se NUDI ( kao Kanga) , da ne bude skretnicar nego mozak zadnje linije , da ne komplikuje kao u M ilanu , da ne vraca loptu golmanu i unazad vec da dugim pasom izbaci Silasa , Serifa , Duartea. 2.Ove sezone mi smo samo u dve utakmice dobro izgledali protiv Bodea i Partizana. Ceo strucni stab l sve klupske strukture, ako nije dovoljno angazovati slobodnog prvoligaskog trenera koji ume da ZATEGNE odbranu , svi da odsada pa nadalje ucine sve kako odbrana ne bi pravila pocetnicke greske i izgledala smesno kao Rodic juce 3. Prekidi. V ideli smo sta znaci Kanga u celoj utakmici protiv IMT , a narocito kod treceg gola, e sa takvim igracima mora posebno i naknadno da se radi / Elsnik , Krunic, Ilic , Dalsio, Kanga ... Kod kornera i slobodnjaka kao da nema automatizma uigranih akcija ,iznenadjenja, nekada su Stankovic i Milosevic to bas uvezbali sa Milunovicem da su bili ubitacni ... 27 golova iz kornera za sezonu. 4. Sa svakim igracem ponaosob razgovarati ,satima , ukazivati na greske uz video materijal i statistiku , ukazivati na pravce delovanjanja . RAD ,RAD I SAMO RAD, ako ste vec odlicno placeni , iskoristi ove dane.
P

Premudri

pre 9 dana

Igrači su preumorni,a odigrao poslednju utakmicu pre 5 dana,ubitačan ritam...ahahaha ,pa koga ti zezaš...imaš bar 22 igrača koji, da su u dva različita kluba, bi komotno mogli da zauzmu prva dva mesta na tabeli...i ti pričaš šuplje priče koju gutaju ovi ispranih mozgova.
D

Dobijamo barsu

pre 9 dana

Ovaj je smesan. Stucali milione u tim, u ling long ligi jedva pobedjuju uz pomoc sudija. Cirkuzant u losim farmerkama. Glava ko merica 😂
t

toni 123

pre 9 dana

idi bre neznalico imas 50 fudbalera ni ti neznas ko sta i kad igra dosta sa tim matorih igraca Kanga Katai Rodic pusti sve ZVEZDINU DECU i molimte idi vec jednom nemas nikakvu igru

Srpski samuraj

pre 9 dana

Hoćeš ti da dođeš? Daj ime i prezime da te kandidujemo u nađi još dvojicu, trojicu sa neta ds ti popune stručni štab.
M

MICI GLAZARA...

pre 9 dana

MICI GLAZARA...
q

q5

pre 9 dana

Sa ovim budzetom , brukate se na svakom koraku, daj nasu decu , neka igraju .
t

tomislav 46

pre 9 dana

mora zvezda da uspostavi disciplinu ,jer sa ovakvom igrom necemo ni bod osvojiti u ligi šampiona..idemo u Monako pa posle Barcelona i Štutgart na Marakani..od ovih ekipa,moramo najmanje 4 boda izvuci,inace lose nam se piše..
k

konceptualni dizajner@tomislav46

pre 9 dana

@ tomislav 46 – malo je 4 boda od Monaka, Barse i Štutgarta! Posle oporavka, za vreme pauze, Milojević će skockati i zategnuti tim, kao i uvek do sada! Siguran sam da ćemo pobediti i Barsu i Štutgart, u Beogradu, a u Monte Karlu ćemo osvojiti najmanje bod! Ne zaboravi da mi u svom timu imamo pravo blago, jednog Nedaje, Olanjiku, Diksona, Dalča, Katompa Mvumpu, a pravo iznenađenje će biti Kjaku Kjaku Kjanga (alias Kanga)! Napred Zvezda sa Milojevićem i sjajnim Afrikancima, koji su se već dokazali u LŠ!
t

telegalizalo

pre 9 dana

onako solidan kao trener ali mora malo da poboljsa stajling i frizuru .

Kalčopolista®

pre 9 dana

Glava ko u gorostasa tviterasa!
G

Gorosts

pre 9 dana

Znao sam oduvek da si to ti. I kada smo sedeli u kaficu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Milojeviću posle reprezentativne pauze ide najvažniji deo jesenje sezone. Svi igrači su tu najmanje mesec dana. Nadam se da si video ko može a ko ne može i mora da ide na klupu ili tribine. Dosta je bilo više eksperimentisanja, pružanja šanse svima da se nebi uvredili, menjanje formacije zbog pojedinih igrača, menjanje pozicija igračima idt, itd. Ako ti neko naređuje ko i kada mora da igra onda daj otkaz ako si čovek sa karakterom. A ako nije tako i to je tvoj izbor onda završi sa pripremnim periodom i opredeli se za prvu postavu sa 7 rezervi uključujući i rezervnog golmana i igraj jedan sistem i formaciju koja je najbolja i do kraja ovog dela sezone sem možda domaćeg kupa guraj to kako bi došli do nekog nivoa igre i automatizma. Nema tu sentimentalnosti svi mi vidimo ko je kvalitet, ko je fizički spreman a ko nije. Ako pothitno ne presečeš cela ova polusezonu proći će nam ovako vrljavo sa povremenim bljeskom. Za mene lično formacija 1-4-2-3-1 i ovih 11 igrača. Glazer-Mimović, Điga, Drkušić, Seol-Kanga, Elšnik-Silas, Ndiaj, Milson. Rezerve:golman Ilić, Spajić, Rodić, Krunić, Maksimović, Olajinka i Duarte. Ostali neka treniraju pa kada se pojedinci kao što su Radonjić, Katai i Luka Ilić srede šansu koju budu dobili neka se trude da je iskoriste i da se pokidaju a ne da igraju kao na rekreaciju, ovo isto važi i za Lazara Jovanovića. Za Prutceva, Dalsija i Lekovića ovo ne važi ali jednostavno nemaju trenutno kvalitet i taktičku obučenost za nešto više od ovoga što sada pružaju ali dobiće i oni ponekad šansu na kašičicu. Za Degeneka i Šljivić a neznam šta da kažem.
L

Lokki

pre 9 dana

Gde ti je Ivanić?
C

CRAZY NORTH

pre 9 dana

ooo gvardiola nisam te prepoznao.... čekaj bre, ako već pišeš formaciju 4-2-3-1 onda i ubaci 11 igrača sa golmanom... lupaš kao otvoren prozor...mimović je povređen druže... i ja bih voleo da igra ali jednostavno se dešavaju povrede i pad forme... pustite miloja da bira igrače...on ih trenira svaki dan i zna najbolje... dosta više vas tastatur-trenera...😒😵🤯
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Odgovor za Lokki Pardon, izostavio sam Ivanića iz prve postave na poziciji iza špica. Moj propust.
K

Koli

pre 9 dana

Zaboravio se zahvaliti drzavi kao I svaki put
@

@Nadam se

pre 10 dana

Nadaj se grobarcicu
B

Bog decki

pre 10 dana

Ocemo Fedju Dudica, Deliju
Г

Гост Ад

pre 10 dana

Када схватиш да нас је бесомучно додавање лопте испред свог шеснаестерца и враћање голману коштало десетине примљених голова разумећеш зашто примамо јефтине голове. Да би прешли центар потребно нам је бар десетак додавања за то време одбрана ривала има времена да се постави. Имамо брзе играче али са успоравање игре не можемо да их искористимо јер се противнику пружа могућност да постави одбрану.
Z

Zastomorada

pre 10 dana

Igra Radonja, Glazer...
M

MilosBg

pre 10 dana

Primili smo gol greskom svog igraca. Vratili Radonjica koji osim trcanja napred nema nikakav drugi kvalitet. Katai, hvala za sve prethodne godine, ali, ni Raul nije docekao penziju u Madridu. Kanga po ko zna koji put dokazao da je jedan od retkih u Zvezdi koji zna fudbala a da pritom zna i da ubaci dobar centarsut.
Г

Гост Ад

pre 9 dana

Да се убрза транзиција да Радоњић на време добија употребљиве лопте Радоњић би опет био неухватљив као раније.
T

Tinuninu

pre 10 dana

Ma, najjaci je bunkeras, Klark Kent iz Arandzelovaca. Naravno uz pomoć svemogući litiumovapalacinka vodja.
R

Rai Nk

pre 10 dana

Odvratan lik.
D

Dragooo

pre 10 dana

Mene nervira ovo izvidjenja gol auta i organizacija igre kroz pas. Petljanje pred svojim golom. Svaki put se izgubi bar minut dok predjemo na protivnicku polovinu. 20 napada 20 minuta najmanje se izgubi tu. Koja glupost, samo se rizikuuu greske pred svojim golom. Naprijed igraci, golman ispuca, pa od svaki treci put da zadrzimo loptu super. Ako ne onda napravis presing,
G

Gost26

pre 10 dana

Pricam od pocetka Glazer nije onaj od pre. Nesto se desilo sa njim.. Oterati ga i dovesti boljeg. Ko zna,mozda je izgubio tamo nekog u ratu boga pitaj. On vec 4,5 utakmica nije na utakmici.
L

Luja

pre 9 dana

Kada oteras Glazera hoces li ti da mu isplatis ugovor?
K

Kon

pre 10 dana

Kao što reče Stojanoski rezultat nije bitan, nema veze. Bitno da su ti mladi igrači, kadeti i omladinci IMT-a, odigrali koliko su mogli.

Ујка Житко ПФК

pre 10 dana

Od cega da se odmorite?😂😂😂😂
1

156

pre 10 dana

Hahaaha valjda ce prestati i namešteno prvenstvo
j

jovanczv

pre 10 dana

meni i ova i prethodna pobeda u sls skroz mlitave, cisto na kvalitet i tjt..
Д

Домаћин

pre 10 dana

Хоће, Мики! Као и код сваког врхунског тренера, престаће само од себе, не кад нешто промениш!
F

Forever Young

pre 10 dana

"Idemo da odmorimo" a sezona tek počela. Dok u najjačim ligama Evrope klubovi posle Evropskih utakmica u svojim ligama igraju u najjačim sastavima i nije im problem da igraju na svaka 3 dana, mi svaku utakmicu u ligi odmarao po 7-8 igrača.
N

Nadam se

pre 10 dana

Da ti vidim ledja jos malo,to sto ti pobedjujes filijale se milion evra budzetom koga to briga,uzmi neki bod u LS pa se zalizi kao da te krava olizala,a ne samo izgovori i kiks golovi iz utakmice u utakmicu.
a

aloo

pre 10 dana

grobarski pacovu jadan si
v

vidi ga samo

pre 10 dana

jao grobarcicu napaceni
n

nema dalje

pre 10 dana

Ahhahaha botovi komicni ste

Bojank91

pre 9 dana

a kad uzme bod u evropi onda je to plod sreće i slab protivnik
Г

Гост Ад

pre 9 dana

Звезда својим филијалама даје играче на па позајмицу док Партизан од својих филијала тражи да им препусте бодове.
T

TLN

pre 10 dana

Vid' mu glave. U kapi moze da ponese 10kg banana
5

5.000.000,00 €

pre 9 dana

На одслужењу војног рока, капу му правили од шињела😂
S

Sigurno sam ja kriv za to

pre 10 dana

Ti ih treniras rodjace od juna svaki dan si sa njima,kiks igraca koliko hoces,sto ti neigraju prutsev i milson u LS,zato sto moraj da igraju krsevi olayinka i radonjic,koji ce ti klinac rodic,zasto je spajic kapiten,a ne ivanic,po cemu je krunic bolji od kange,jesi odlucio vise duarte ili serif...
O

On se covek

pre 9 dana

Pita oko treninga, analize, motivacije, strategije. Nije u potpunoj kontroli igrackog kadra jer se prati "politika kluba", i to ne treba zaboraviti. Los rezultat prilikom ustupaka oko sastava pogotovo za medijski propracenije utakmice ostavlja vise obaveza i stresa za trenera. Hocu da kazem da je dobar on nama i mozda bi klub trebao da ga pusti da snosi posledice za svoje odluke a ne i za njihove. Uspehe nek proslave zajedno. Pare neko na plate, neko na bonuse, neko na procente i opet ih nece brzo biti.
G

Grostas sa Twitera

pre 10 dana

Da razjasnimo. Konstruktivne i kriticke komentare uzalud pisete, nece vam objaviti. Samo pljuvacina i vredjanje i to sto vise to bolje. Admin ide na sto vise decijeg prepucavanja i vredjanja jer zele biti novi kurir
@

@

pre 9 dana

Ubo si sustinu. Ne znam koliko komentara mi nisu do sada objavili a kad udjes u sekciju da ih citas mozda 2 normalna...
M

Miloica

pre 10 dana

Prestace kad naucis da psiholoski pripremis ekipu i prestanes da se krijes iza njih. Jos jedan ubedljiv poraz u LS i klupa ce polako poceti da ti se mrda.
1

123123123

pre 10 dana

Odrace ga monako i posle barselona
j

jao smesan si

pre 10 dana

e ako ti kažeš da ce da mu se mrda stolica 😂😂😂