Milan Mandarić ulaže milione u hrvatski klub

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.10.24. | 12:47

Gorica bi mogla da bude nova destinacija srpskog biznismena

Očekivanja su bila velika, ali funkcionerski vek Milana Mandarića u novosadskoj Vojvodini je kratko trajao. Poznati srpski biznismen odlučio je da napusti Staru Damu usled neslaganja sa transfer politikom predsednika Dragoljuba Zbiljića i sportskog direktora Marka Jovanovića.

Ali, prema vesti iz Slovenije, Milan Mandarić će ostati u fudbalu. Portal Nogomanija piše da je Milan Mandarić spreman da preuzme rukovođenje hrvatskog prvoligaša Gorice. Pomenuti klub traži svež kapital, odnosno investitora koji bi mu pomogao da preživi sezonu. Nedavno je predsednik Gorice Nenad Črnko rekao da je tom klubu potrebno između četiri i pet miliona evra kako bi preživeo sezonu.

Izabrane vesti

Posle odlaska iz Vojvodine, Milan Mandarić se pominjao i kao čovek koji bi mogao da investira novac u švajcarski fudbal.

"Videćemo, zvali su me iz Švajcarske, Francuske, Srbije, Hrvatske, svuda. Zasad, samo gledam. Postoji klub u Švajcarskoj na koji gledam veoma ozbiljno. Umalo sam kupio jedan kod jezera blizu Italije, ali u poslednjem trenutku su vlasnici pokušali da promene dogovor, pa sam poručio 'u redu, zaboravite' i nisam to radio", rekao je između ostalog Mandarić.



tagovi

Milan Mandarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara