"Konačno..."
"Konačno..."

Menadžeri, spremite svečana odela: Dokumentarac o vašim najvećim uspesima je stigao! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.10.14. | 18:15

Došao je i taj dan...

Konačno...

O tome da li je globalno najpopularniji gejmerski serijal, "Fudbal menadžer", na ovaj ili onaj način uticao živote svojih virtuelnih trenera mogli bismo da raspravljamo do besvesti. Ali, pravi odgovor nikada ne bismo dobili. Jer, to je zavisnost kojoj nema leka, a sa svakim novim nastavkom broj vernih podanika je sve veći...

Izabrane vesti

I dok svi oni koji znaju kakav je osećaj odvesti omiljeni klub do svih velikih trofeja - iznova i iznova - čekaju novu priliku da još jednom pokrenu igricu ispočetka, izaberu svoju ekipu, a potom dane i noći provedu uz monitore u potrazi za najvećim "Vunderkidovima" i najboljim jeftinim pojačanjima, na bioskopskim platnima našla se prava poslastica za sve - novajlije, stare igrače, entuzijaste, ali i one koji nikako ne mogu da shvate zašto ljudi provode toliko vremena uz jednu igricu...

Film pod nazivom "Alternativna realnost: Dokumentarac o Fudbal menadžeru", izašao je u bioskopima širom Velike Britanije i naravno, baš kao i sama igrica, napravio potpuni haos.
"Ovaj dokumentarni film nije naša priča – ovo je priča o ljudima koji dolaze u alternativnu realnost kako bi bili fudbalski menadžeri i o uticaju igrice na njihove živote. Ovo je, takođe, priča o tome kako je jedna kompjuterska igrica, napravljena od strane zagriženih navijača, postala deo svakodnevnog života mnogih", rekao je Majls Jakobson, direktor čuvenog studija "Sports Interactive".
"Ali, ovaj film nije namenjen samo ljudima koji igraju, već i za one koji se često pitaju zašto njihovi prijatelji, drugari i kolege provode toliko vremena uz Menadžer", dodao je on. 

Veliki uloženi trud samih kreatora igre, fudbalskih stručnjaka, ali i navijača širom sveta, pregršt zanimljivih anegdota, interesantnih priča i detalja..."preti" da ovaj film da lansiraju u zvezde, a popularnost bi mogla da dostigne i nivo same igrice, ističu britanski mediji.

 

Ovaj dokumentarac ispratiće i mini-film, u trajanju od 27 minuta sa detaljnim opisom samo jednog dela noviteta koji će se naći u "Petnaestici", dok će ostali biti otkriveni tek na samoj premijeri igrice, zakazanoj za 7. novembar (PC i MAC).

Neke ranije verzije "Fudbal menadžera" (nekada davno zvanog i "Čempionšip menadžer") imale su Maksima Cigalka, Fredija Adua, Ibrahimu Bagajoka, Černa Sambu, Tontona Zolu Mukoka i mnoge druge... Šta mislite, ko će biti najveća zvezda nove edicije najveće i najpopularnije fudbalske simulacije na planeti?


tagovi

fudbal menadžer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara