Vilas Boas (©Reuters)
Vilas Boas (©Reuters)

Marokanci žele Vilasa Boasa umesto Halilhodžića na klupi

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.05.22. | 10:19

Bosanski stručnjak je i dalje selektor

Zapeli su marokanski mediji da smene Vahida Halilhodžića sa mesta selektora reprezentacije, čak su pustili i vest da je jutros dobio otkaz.

Međutim, Fudbalski savez te zemlje je ekspresno reagovao i zvaničnim saopštenjem demantovao da je bosanski stručnjak smenjen.

Izabrane vesti

Želimo da demantujemo informacije koje su objavili pojedini mediji da je gospodin Halilhodžić dobio otkaz. Želimo jasno da kažemo da to nije istina i da je on i dalje selektor naše reprezentacije. Nismo imali nikakav sastanak s njim, jer je on i dalje na odmoru i vraća se u Maroko tokom nedelje“, stoji u saopštenju Saveza.

Malo ko, ipak, veruje da će posle tolikog pritiska javnosti Vaha izgurati do Mundijala u Kataru. Štaviše, mediji tvrde da se već zna i ko je prvi pik Saveza za novog selektora. Izbor je pao na poznatog portugalskog stručnjaka Andrea Vilasa Boasa, nekadašnjeg menadžera Čelsija.

Portugalac je slobodan, nema angažman otkako se prošle godine rastao sa Marseljom, tako da što se toga tiče, nema prepreka da preuzme Maroko. U svetskim fudbalskim krugovima Vilas Boasovo ime i dalje ima težinu, a kako je radio u vrhunskim klubovima, kao što su Porto, Čelsi, Totenhem, Marselj, veruju u Maroku da će naći „žicu“ sa najvećim zvezdama reprezentacije Zijehom i Mazrauijem, koje je Vaha otpisao iz državnog tima i bez njih ga doveo do Mundijala.


tagovi

Ande Vilas BoasVahid Halihodžićreprezentacija Maroka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara