Marković izabrao Dečić ispred Čuke

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.22. | 18:52

Doskorašnji golman Metalca karijeru nastavlja u Crnoj Gori

Uprkos interesovanju Čukaričkog koji je želeo da njegovim angažmanom zaoštri konkurenciju među golmanima i obezbedi alternativu u slučaju da ove jeseni Novak Mićović napusti Banovo brdo, Dušan Marković odlučio je da karijeru nastavi u Dečiću.

Čuvar mreže ponikao u Radu stigao je u člana crnogorske elite kao slobodan igrač nakon rastanka sa Metalcem, a očekuje se da bude adekvatna zamena za Andriju Dragojevića koji je napustio klub.

Izabrane vesti

Marković je između dva superligaška mandata stekao prvo međunarodno iskustvo braneći boje Šerifa sa kojim je osvojio šampionat Moldavije.

Pre golmana rođenog 1998. godine opremu u klubu podno Rudnika, posle ispadanja u Prvu ligu Srbije, razdužili su brojni nosioci igre poput Jovana Vlalukina i Stefana Cvetkovića (novi igrači RFS Rige), Damjana Krajišnika (Radnički 1923), Nemanje Stojića (TSC)...

Dečić je prethodne sezone takmičenje završio na trećoj poziciji i tako izborio mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Na prvom koraku crnogorski predstavnik odmeriće snage sa Dinamom Minsk, a prvi od dva duela odigraće na strani 7. jula.

Pored Čukaričkog, za golmana poniklog na Banjici bio je zainteresovan i Černomorec, ali je izbor pao na klub koji sa klupe predvodi Vladimir Janković, nekadašnji član stručnog štaba Crvbene zvezde iz doba Vladana Milojevića.


tagovi

Dušan MarkovićDečić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara