Komentari na vest

Mandarić: Liga ne može da živi od dva kluba, da nisam došao u Vojvodinu sigurno bih u Kragujevac

M

MarkoGologlavkoStrucnjak

pre 5 meseci

Čovek je sve rekao o sebi kada je Marka Gologlavka nazvao stručnjakom:))))Jedan Mojsilović je dao bolju procenu o tom Marku i nazvao ga pravim imenom.Kvaliteti Marka najbolje su se videli u Rusiji gde su ga punili Ufa i Ahmat i gde je oborio rekord kada je napunjen sa šesticom:)))
B

Brzi Brzaković

pre 5 meseci

Čiča, šta ti je ovo trebalo pod stare dane? Samo ti fali da se Snajper vrati na i oko tribina. To ti je realnost SNS fudbala
F

FIFA02

pre 5 meseci

Prvo sredite toalete na Karađorđu!
C

Chiske1

pre 5 meseci

Da je do kluba stadion bi vec bio u potpunosti sredjen vrv ne bi postajala atletska i ceo bi bio natkriven. Klubu je OTET stadion, komunisti su oteli klubu njegovu imovinu! Sta se zbiva sa restitucijom? Sva sreca sto je klub vlasnik loze inace bi stadion vec odavno bio srusen. Grad Novi Sad treba klubu da vrati njegovu imovinu!
G

Gost13

pre 5 meseci

Ne može liga da živi od dva kluba, kao da se u velikim evropskim ligama po 10 ekipa borinza titulu a ne maksimalno 3-4. Španija Real i Barsa, eventualno Atletiko. Francuska ima jedan klub sad za to, Nemačka je do ove sezone isto imala jedan. Engleska, Siti dominira. I širom Evrope je tako.

Neksaa

pre 5 meseci

Probaj shvatiti šta je čovek hteo reći, pa piši. U Francuskoj imaš PSG, ali je svaki stadion pun. Pričao jd bila o 10.000 navijača. Razumes sad?
P

Pedjast3

pre 5 meseci

Ajde ne budite smijesni covjek ima 86 godina,Vojvodina moze da pomrsi racune najvecima,ali mozda jednu sezonu ,najvise dvije,a izuzetak samo potvrdjuje pravilo.U svakoj ligi pa i onim najjacim se u principu sve vrti oko 2-3 kluba sto se tice osvajanja titula.Ne palite se .Ćao.
D

Dojčilo

pre 5 meseci

Nije on čovek nikoga prevario. Principijelan je u smislu što pre par godina bio što je rekao da nikad ne bi uzeo Zvezdu ni Partizan. Čudim se da je uzeo Vojvodinu kad već zna stanje u našem fudbalu u kom nema privatizacje u kom nema pravila u kom nema kodeksa.....Vreme će sve pokazati....
M

Muljator

pre 5 meseci

Pa naravno da nece da preuzme Zvezdu i prtizan jer tamo ne moze tako lako da krade ko u vojvodini koju ce da dovede do prosjackog stapa isto ko sto je Olimpiju odveo u Bankrot i ostavio im cak 30 mil duga kad je otisao iz klub!
M

Mandarina

pre 5 meseci

MILAN MANDARINA,UNISTIO OLIMPIJU I POKUPIO IM PARE PA ZBRISAO NAZAD U ENGLESKU.
D

Dojčilo

pre 5 meseci

Koje je to Olimpija pare imala...Pa nisu imali teren na kom mogu da igraju...On tolike godine proveo preko...napravio takvu karijeru u vlasništvu i došao jednu Olimpiju da pokrade....Vežeš li se ti na ledja, majke ti...
3

30 mil dug...

pre 5 meseci

@Dojčilo To ne kazem JA nego Slovenacki mediji, nakon odlaska matore Mandarine iz Olimpije pronadjen dug od cak 30 mil evra koji je napravljen dok je on bio u klubu. Navijaci Olimpije ga proklinju u Sloveniji jer im je ostavio najveci dug u istoriji kluba!
U

Uvuvuu

pre 5 meseci

Brat Mandara, slaninar! Bežo s nastave da gleda Vošu, ćiribu Barsa!
B

Bane1989Ns

pre 5 meseci

kad kupis Lester i Portsmaut i jos zaradis e to je posao
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Deda, batali (praznu) priču! Ostavi to za memoare! Uloži u klub i diži ga na viši nivo! Očajni smo u svim segmentima!
K

Korner

pre 5 meseci

Ja mislim da od ovog čoveka ima šta da se nauci,ne samo u Vjvodini
P

Pobeda je resenje

pre 5 meseci

Izgleda da je Srbima važnije kako stoje Partizan i Zvezda nego da se u Srbiji ulaze u kvalitet,vode,kvalitet vazduha,ekonomiju,ekologiju,farmaciju,nauku,privredu,poljoprivredu,kvalitet obuce i odece,vojsku,povećanje plata,povećanje penzija,zdravstvo,skolstvo,sudstvo i sve ostalo.Sportski pozdrav.
R

Raffa

pre 5 meseci

Ma daj bre drzava u milijarderskim dugovima,sve zivo prodato,narod odlazi iz zemlje,samo penzioneri ostaju,politika kao i sve ostalo korumpirano,tako da to bi bila borba koju ne mozes da dobijes.Ako zaista verujes da nasu drzavu vode politicari,a ne strane sile onda pojma nemas.Bezi odavde sto dalje,povedi porodicu i uzivaj u zivotu.Nama nista sem tih zabavnih aktivnosti nije ostalo tako da opusti se.
O

Ovaj iskace iz frizidera

pre 5 meseci

Kao Knez i patelina
V

VladaBg

pre 5 meseci

Odlicno bi bilo i kada bi Mandaric napravio zbog svog ogromnog iskustva neki univerzalni marketinski plan i program, marketinski protokol na nivou pojedinacnog kluba, i da time FSS centalizovano upravlja tj koordinise marketinskim aktivnostima centralnih gradskih klubova, poput Borca iz Cacka, Loznice, Macve, Napretka iz Krusevca itd. jer ljudi bre ne znaju time da se bave. Drzava sagradi stadion Loznici, oni ne znaju ni da mrdnu odatle, da se izdignu. Gradova osim Beograda, imamo 27, toliko i klubova. Da svaki klub ima odredjeni budzet, ne mora ni neki veliki, a da FSS podstice klubove na ove i one akcije, da dele sitnice upaljace, hemijske, priveske sa grbom kluba, klubske dresove itd. To ce ojacati sve te gradske klubove, a time ce se i podici prosek Lige
V

Vuvug6

pre 5 meseci

I značke da dele! Oćeš menjamo salvete?
J

Jedan stub srpstva

pre 5 meseci

Koja 2 kluba?? Liga postoji samo zbog jednog kluba. Ovi ostali statiraju zbog statistike
g

gosttttt

pre 5 meseci

mandaricu tebesvaki danu novinama, a ja jos ne vidim nista da siuradio za Vojvodinu? samo ladis jezik!!!
g

gostgg

pre 5 meseci

ovih politiciara i ovih iz fss vec 20 godina svaki dan ih na tvu gledam a ne vidim ni sta da su uradili na bolje sem napunili svoje dzepove, samo pricaju kao papagaji jedno te isto
U

Uvyvyv

pre 5 meseci

Sad duži dres sa brojem 9.Dovodi i Tirketa....ali MOŠA
V

VladaBg

pre 5 meseci

Bravo Mandaricu, svaka cast! Mora VOJ, RKG ali i RNIS da postanu sampionski klubovi, samo tako ce se izdici Liga. Kada imamo samo CZ i FKP to su samo 3 derbija od 296 utakica po sezoni. To je nista. Uz VOJ, to je vec 9 super derbija, triput vise. Ako dodamo i RKG imamo 18 derbija, a sa sampionskim RNIS imali bi neverovatnih 30 super derbija od 296 utakmica. Skoro svako kolo derbi. A gde su jos TSC i Cuka. A samo u jakim utakmicama i igraci sazrevaju i jacaju. Ako stvorimo veliku petorku CZ, FKP, VOJ, RKG i RNIS, i za gledanost, ali i za Evropu ne moramo vise da se brinemo. Mnogo su vazne i sezonske karte da Vojvodina rasproda stadion, nije vazno koliko je mala cena u ovom trenutku. Da mesta ne zvrje prazna. Sezonske karte ce doneti finansijsku stabilnost klubu, ali i stabilnost redovne posete, a sto poseta bude veca, bice i vece interesovanje sponzora.
g

gostttttt

pre 5 meseci

Samo izbaci Čukarički. Njima ide dobro u prvih 5 minuta.
ž

žilijen, drago mi je

pre 5 meseci

@VladaBG E Vlado, džaba što si ti to sve lapo napisao, kad je to samo utopija za državu poput naše.Ovde će jedan, ili drugi klub, da se guraju do besvesti, u zavisnosti od toga za koga navija dominantna politicka opcija u zemlji. Iako je čak i za njih, govorim o ta dva kluba, bolje da igraju jaču domaću ligu, jer bi i u Evropi bili konkurentniji. Ali ne, to je neprihvatljivo, oni žele sve da osvajaju, a svi ostalil klubovi su tu "ćurani da čorba bude sto masnija", tj da služe kao dekor, kao neka ikebana, da možemo da kažemo da imamo ligu u fudbalu.
V

VladaBg i meni je drago

pre 5 meseci

Ostaje nam samo da se nadamo da ce i CZ i FKP najzad shvatiti da nisu dovoljni jedan drugom. Ja navijam za Zvezdu, ali sam svestan da nikada Zvezda nece moci da prodje ni grupu u LS, a kamoli da dodje do osmine ili cetvrt finala nekad u LS, bez jake konkurencije u domacem prvenstvu i bez mocnog i FKP, i mocne VOJ, i mocnih RKG i RNIS, bez jakog temelja. Pa ko osvoji titulu. nek osvoji al da ta titula ima tezinu, ali zato bih u Evropi da vidim uspehe bilo Zvezde bilo ostalih, a siguran sam da bi ih bilo. Iskreno, voleo bih jednog dana da vidim i Vojvodinu u LS.
U

Uvug6g

pre 5 meseci

Kolki je koren iz 39 derbija?
D

DDF

pre 5 meseci

Stadioni su prazni zadnjih 25 godina,niko ne zeli da gleda fudbal gde se prvak zna istog momenta kada se zavrsi prethodno prvenstvo...u srpskom fudbalu postoji samo jedan klub gde su svi podredjeni prema tom"sektaskom klubu",ne postoji klub br.2 u srpskom fudbalu
n

nick kerr

pre 5 meseci

У Шкотској се зна првак од 1984. године али су стадиони препуни. Значи није то.
c

cr24

pre 5 meseci

nick kerr ipak je to. Skotski fudbal je pao na najnize grane, reprezentacija nista, klubovi u evropi nista, vec cetri decenije to traje. Stadioni su puni, zbog tradicije koju fudbal ima na ostrvu, a i nauceni su da navijaju za klubove iz svog grada.
V

VladaBg

pre 5 meseci

@nick kerr Jeste to je najveci problem. Skoti nisu igrali kao mi nekada u SFRJ ligi, pa zato znamo za bolje, raznovrsnije i neizvesnije, zato nema publike da gledaju da li ce Zvezda ili Partizan osvojiti svoju 50tu Titulu, ili 50ti Kup. Fudbal je zanimljiv i ima draz, samo kada je moguce ostvariti nemoguce, da neko ko nije favorit nekad uspe da pobedi jaceg, da osvoji Titulu ili Kup, uprkos svim sansama, a ne samo repeticija istog 100 puta vidjenog, i kada je apsolutno nemoguce ostvariti nemoguce.
H

Huvuvugu

pre 5 meseci

Pa vi ste klub broj 4! Si sad zadovoljan?

Неко реалан

pre 5 meseci

За оздрављење нашег фудбала нама требају бар 5 Мандарића од 50-ак година и Видић на челу Савеза.
1

1914

pre 5 meseci

Država treba da ponudi Čukaričkom da se fuzionise, pod uslovima koji vlasnik Čuke želi, dal sa Dubočicom il Loznicom, nek bira gde želi i da se igra prva liga. Jedino logično rešenje za obe strane. I još jedan potencijalni "TSC" u ligi.
D

Detelina sa cetiri lista

pre 5 meseci

Pre dve decenije kada je liga jos bila postena stadioni su bili puni i nije mogla igla da stane a danas kada se sve vec zna u junu jedino sto je puno jesu kladionice koje se klade na tu ligu. I svi znamo ko je glavni krivac i niko nema onu stvar da kaze.
N

NR

pre 5 meseci

Ali bolje se zivi.
Б

Блок

pre 5 meseci

Нису били пуни стадиони.
Х

Х Х

pre 5 meseci

У време Толета поштена лига? Дај неки нови виц. Била пуна једино Маракана, остало јад и беда, као и сада.