Komentari na vest

Lude brojke Dušana Vlahovića: Efikasniji od Benzeme i Mesija, precizan kao Lukaku

S

Salieri

pre gotovo 3 godine

Treba da ode u Juve, a oni trebaju da prodaju Moratu i Juve ce se tek tada boriti za titulu
R

Ross

pre gotovo 3 godine

Da je pametan da ode u Milan, gde igraju veterani u napadu, koje će ocas posla odmeniti a usput može da nauči mnogo toga, pa gde ćete bolje mentora od Ibre? Pogledajte šta rade igrači u Milanu od dolaska Ibre, posebno u napadu. I to je relativno mlada sredina sa dobrom okosnicom, i sa Piolijem koji forsira ofanzivan stil fudbala, mislim da mu u Italiji ne bi nijedan tim bolje legao, ako već ima želju da ostane na čizmi.
Y

Yamahoo

pre gotovo 3 godine

Roki dodji u milan budi vitez uci 1 sezonu od ibre i zirua

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Juventus bi mu legao kao kec na deset. Ostao bi u italijanskoj ligi,samo sto bi mu u Juveu kreirali 5+ odlicnih sansi po mecu za gol.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

umesto lewe u bajern bilo bi dobro,da ga otkupe i puste i sledecu sezonu u firenci pa tamo na kraju naredne sezone bice odlican za bajern
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Voleo bih da se predomisli i ostane do iduće zime. Jednom svakih deset godina (zadnji put Monako s Mbapeom, Fabinjom, Silvom, itd...) se pojavi tako neka ekipa srednjeg ranga, koja uz nekog mladog madjioničara gigantima pomera bulju. Trenutno, Fiorentina ima šansu da uleti u LŠ i napravi takvu priču. Znam da nema šanse ali bilo bi lepo.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Ne verujem da bi mogli da stignu recimo do polufinala LS kao monako skoro, pa i cetvrtina bi bila uspeh ogromnih razmera za ovaj tim, ako se uopste kvalifikuju u LS.. Lepo bi bilo videti ih, jos uvek se secam joveticevih 3 gola u dva meca u grupi protiv lfc-a, ali sto se vlahovica tice ova zima je pravo vreme za iskorak, koliko veliki iskorak, to je pitanje, njegova stvar da proceni.
A

Alicante

pre gotovo 3 godine

U istoj rečenici kažeš ima šanse i nema šanse. Kolika neozbiljnost. Fiorentina da igra ligu šampiona. Pored Napolija, Milana, Intera, Juventusa, Atalante, pa i Rome i Lacija. Sve su to ekipe koje su mnogo kvalitetnije od Fiorentine. Kakve nebuloze ovde pišu ljudi sramota.
R

Rusko

pre gotovo 3 godine

Ovo je novi igrac sitija vjeruj te mi. Kosta ce koliko i Haland al razlika u plati bice jeftiniji 40 miliona sem da u kvaliteti momentalno Haland bolji,al Vlahovic raste velikom brzinom. Bice bolji od Halanda,a sad je rame uz rame Mbapeu.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

S obzirom da je Mbape trenutno svetlosnu godinu ispred Halanda i nije ti neko poredjenje.
M

Miskotaa

pre gotovo 3 godine

Ni slucajno Totenhem, Arsenalu bi legao i Arsenal njemu. Obamejang je skoro pa zreo za MLS ili Saudijsku Arabiju, nema sanse da bi mu iko bio konkurencija, da igra u tandemu sa Lakazetom koji ima pregled igre, asistenciju, drugi tip napadaca, Vlahovic bi davao 30 golova svake sezone. Jos sa onakvim krilima, uhh. Arsenal idealna sredina, resili se velike vecine polovnjaka, lenjivaca, polu-profesionalaca i ovih sto su stalno u bolnici, ostade jos da se rese Dzake i par njih i to je najzdravija moguca sredina, svi mladi, profesionalni, onaj golman pun energije i talenta, onaj bek Japanac masina, odbrana bolja duplo nego prosle godine, krila supertalenti, jos fali Vlahovic i jedan zadnji vezni uz Partija i to bi bila najzdravija promena generacije za kratko vreme. Sa druge strane Totenhemu se ne nazire takva buducnost, oni stalno krpe nesto, nema konkretnih poteza i zestokih rezova kao sto je Arsenal napravio. Zakasnise jedno 10 godina, ali ipak napravise. A i red bi bio jedan Srbin konacno u Arsenalu.
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Vlahović ima brojke kao napadači koji igraju u neverovatno jakim timovima. Levandovskom kapa dole, s tim da on igra sa zverima kao što su Gnabri, Koman, Sane, Gorezka, Miler...
a

alexx

pre gotovo 3 godine

mislim da nema sanse da Vlahovic predje u Totenhem bez obzira koliko novca nude i klubu i njemu jer je klub na nivou Fiorentine i nema smisla preci tamo ! on hoce u Juve i Juve hoce njega ali je ogroman problem sto Juve nema trenutno novca da obavi taj transfer tako da je na zalost najrealnije da zavrsi ili u Liverpulu ili u Sitiju ! gledajuci ponasanje i izjave Komisoa trazice 100 od Juvea ili Intera dok englezi mogu da ga uzmu za 60-70 !
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Pa moze Komiso da trazi i 200 mil eura, ali je pitanje sta zeli Vlahovic, a ne sta zeli Komiso i da mu on bira gde ce dalje da nastavlja karijeru, Komiso moze da prodje kao i Urbako Kairo koji je trazio u jednom trenutku 100 mil eura za Belotija i nije hteo da razmatra nikakve dalje ponude, cak mislim da je neko ponudio za Belotija 60 mil eura a Kairo odbio, i vidi sad Beloti odlazi za dzabe a Kairo nece dobiti ni jedan euro za njega, Vlahoviceva zelja je da ostane u italiji, nije njemu cilj da napusta ligu u kojoj mu ide odlicno i to na vise nacina u zivotu, italijanska liga je romantik ima dusu, dok je Premijer Liga gruba i nije za njega, unistili bi mu karijeru u toj ligi tamo ocas posla, lepse je ovde i poredjenje sa Batistutom, jos da nabavi Yugo iz BG,a i da ga vidi Bog
S

Steinar Army

pre gotovo 3 godine

Paratici dovodi tandem Conte - Vlahović . Sigurno cijena neće biti mala ! 99 posto dečko će otići u Englesku . Ostaje samo pitanje koji klub ?!
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

Ovaj mali mi je mnogo simpatican. I mnogo je napredovao kao fudbaler.Izrastao,dobio na brzini.I zaista mi je drago zbog njega. Dobili smo napadaca za reprezentaciju pa barem narednih 10 godina. Luka Jovic je pogresio sto je otisao u Real Madrid ali se nadam da Vlahovic nece uciniti nesto slicno,mada sa druge strane mislim da bi mu bas Spanija i odgovarala i da bi tamo terorisao protivnicke mreze vise nego u Italiji. Decko i za reprezentaciju daje maksimum i ima odlicne brojke. Iskren da budem,dok je bio u Partizanu delovao mi je trom,trapav itd.ali sada,sada vidim da je on sasvim drugaciji tip fudbalera.I u danasnje vreme gde se ludaci gadjaju ciframa,ja ovog decka ne bih prodavao ispod 120 miliona. Kada je Atletiko mogao da da za onog Feliksa 120 miliona,sta da vam pricam onda. Vlahovic je za njega tata. Sve najbolje u karijeri mali i da im punis mreze do vrha zeli ti jedan zvezdas
9

951357

pre gotovo 3 godine

Potpisujem
P

Panter14

pre gotovo 3 godine

17 god, samo cu to reci.
I

I

pre gotovo 3 godine

Mozda se neki nece sloziti, moje misljenje je da je SAVRSEN klub za njega Arsenal. Mladi tim u ozbiljnom razvoju, kome su spicevi najstariji igraci u godinama i tu ce sigurno prvo dovoditi pojacanja. Zagarantovano bi igrao u startnoj postavi. Bez ikakve sumnje. Sto garantuje razvoj. I najvaznije od svega, ova mlada krila Saka i Smit Rouv su strasno zahvalni, kreativni i nesebicni igraci, sto je kljucno za napadaca Dusanovih karakteristika. Kad bi igrao sa sebicnim krilnim napadacima, klasicnim golgeterima, ne bi mogao da pokaze 20% umeca. Mladi tim u razvoju, sredina bez velikog pritiska i u finansijskom i u sportskom smislu pogodak. Odabir kluba je kljucan. Ovo je idealan trenutak za nekog vrhunskog mladog igraca da predje u Arsenal. Em ce igrati, em ce saigraci biti sve bolji.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

To sam i ja shvatio tako.. Stalno ce igrati, ima snage i konstitucije za PL, tim moze samo napredovati.. U koji god jaci tim da ode, nije mu garantovana minutaza kao u Arsenalu. Idealna sredina za njega.
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

Vlahović treba da igra Ligu Šampiona a ne da gubi vreme u prosečnoj engleskoj ekipi.
I

I @I

pre gotovo 3 godine

I meni je zao sto su novinska povezivanja sa Arsenalom tako brzo zamrla, a sa Totenhemom jos traju. Slazem se da je Arsenalu Vlahovic idealan, pogotovu sto nemaju nijednog visokog igraca u projektovanom veznom i napadackom redu. Ali se vrv stekaju za napadaca dok ne prodaju Aubu, a sad ce dati pare na jos jedjog defanzivnog veznog kako bi se otarasili Dzake na leto. Steta za obe strane, Arsenal za godinu dana se vraca medju top klubove, a to je taman taj medju korak sto treba Dusanu da ne napravi Jovicevu gresku. (Takodje kao navijacu Arsenala mi je smor da je za njih igrao samo jedan Srbin ikada)
G

Gaginjo

pre gotovo 3 godine

@Gaizka Videcemo koliko je prosečan tim, kada napadne evropu i titulu. Zaboravljate da Arsenal ne igra ove sezone evropu i sve im je otvoreno da napadnu prva 4 mesta. Bas bih voleo da Vlahovic predje kod njih.
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Ovakvom Vlahoviću bi bilo garantovano mesto i u Citiju, koji nema napadača! Imaju 5 krila i 3 ofanzivna vezba, ali nema ko da ugura loptu u gol. Moglisu gs kupiti za 70 miliona, odlučili da daju za onu englesku prevaru Griliša 100 miliona a nije im bio potreban!
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Marota skuplja pare polako za Vlahovica, sad od prolaza dalje u LS stavice Inter minimum 30 mil eura u dzep, nije ni Komiso imun na ponudu od 60 mil eura, najbolje je za Vlahovica da predje u Inter, Mogu da se pale lopovi iz torina da mogu da izlaze sa laznim ponudama kako bi oterali Vlahovica iz Serie A, ali to ne pali kod Marote, radio je Marota tamo, zna on njihove fore, Dusan ce odlicno da zameni Dzeka
S

Steinar Army

pre gotovo 3 godine

U Italiji trenutno nitko ne može platit Vlahovića niti bilo kojeg drugog vrućeg igrača sa tržišta . Jedino kad bi Vlahović otišao prvo u Englesku pa tamo propao vratio bi se u Juve ili Inter . Takvo je sad realno stanje stvari ..
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Samo ne tamo.