Komentari na vest

Liverpul se namučio na Molinou, ali preuzeo vrh Premijer lige (VIDEO)

E

Enfild

pre 15 dana

Slot mora naci zmenu za salaha u zimskom prelaznom roku da osvezi ekipu
c

celshit,propali junajted,luzerpool

pre 16 dana

odma price kako liverpul osvaja hahaha
G

GegenSlot

pre 17 dana

Rutinska pobeda nista novo protiv Vulvsa.Gazi bre! To su sigurni bodovi i klubovi saradjuju, zato im nisu punili mrezu zbog gol razlike koja moze da odluci opstanak u ligi Vulvsa ,sto bi dalje koristilo za nove bodove da oni ostanu u ligi i naredne sezone. Liverpul mi je favorit za za ls i za ligu. E sad gde ce se opredeliti videcemo. Voleo bih da ispadnu iz tih ligaskih engleskih kupova da ne bi dolazio do povreda i u januaru cisto jedno,dva pojacanja za rotaciju. Rekao sam isto videcemo kako ce Arsenal da izgleda protiv bratskog Liverpulovog kluba Lestera, Lester je dao sve od sebe bilo je 2 2 do kraja i onda nesmotren gol,pa jos jedan nesmotren isto u krecu. Palas nema ni jednu pobedu Liverpul im gostuje i videli smo sramno poklanjanje bodova Evertonu iz prelaza 2 u 1. Zato sto se time Everton vadi iz zone ispadanja,a spusta Vulvse,Lester,Sautempton,Brentford itd. A Plas ce se vaditi na ove neutralne i ove neke iz londona. Ti neutralni su Sitijevi,Celzijevi.. Ovo Palasovo izdjanje ce samo po sebi da ima jaci motiv protiv Liverpula trebaju im prva 3 boda, ali imace i Liverpul motiv da ih nabije za dno tabele kad igraju prljave igre. Ako i taj mec i mec sa Celzijem Liverpul izgura, to ce biti premija i jos blizi tituli. Mada bice tesko , imaju rivalstvo sa Celzijem ogromno. Celzi igra sjajno.. Arsenal gostuje Liverpulovoj filijali,valjalo bi da tu padnu,ali tesko je to izvodljivo Sautempton nema igrace za tako nesto. Njukasl odradio posao i za Arsenal i za Liverpul hvala im :D Ko po nalogu Man Utd-a, jer ne mogu Siti da smisle. Oni jure to neko 5,6 mesto.. Njukasl,Totenhem,Fulam, Everton,po nekad West Hem, Sanderlend koji sad nije tu: to su klubovi sa kojima Man utd ima neke dogovore, ali dzabe kad je Man unt toliko los da ne moze Solin da pobedi. Hteo sam samo da vam napravim poredjenje tih filijalskih dogovora sa Liverpulovim dogovorima. Nije sve ni u tome ako vi nemate taj kvalitet i ne borite se za TITULU onda zasto bi vam filijala poklanjala bodove?. Isto tako ti velikani ako imaju visak bodova gledace da te filijale sacuvaju koliko mogu nekim bodom u poslednjim kolima ako imaju bodove za prosipanje. I Filijala Filijali ce gledati da pomogne da ne ispadne neko njihov. Veliki su ulozi i u svakoj ligi na svetu imate favorite koji imaju svojih 3,4,5 kluba koji rade za njih. Liverpul do titule, jer pre svega ima kvalitet i za ls takodje. Da li su bajke nisu bajke... no me interesa.
M

Megaloman

pre 16 dana

Hvala na trudu oko kom. Ne treba svi da se slažu u svemu, u tome je čar. Bitno je da nisu gluposti, a to oko prijateljskih klubova i neke saradnje u širtem pogledu je tačno. To svuda ima, pa i u PL.
P

Pazi

pre 17 dana

YNWA!
N

Nova realnost

pre 17 dana

Pomalo neočekivano da su prvi zbog novog trenera pre svega. Međutim dok se navijači, treneri i igrači Arsenala i Sitija svađaju, Liverpul to koristi.
F

Forever Red

pre 16 dana

Kako tačno, tako što je na Enfildu izgubio od Not. Foresta?
N

Nova realnost

pre 16 dana

@Forever Red Od istog tog Foresta United će redovno da gubi, videćeš. A pitanje za tebe je da li ti misliš da bilo koji klub može da dobije sve utakmice u sezoni? Uz to Liverpul je bio bolji u tom meču samo nije htela lopta u gol, dešava se. E da, čak i Čelzi igra dosta dobro za sada.
B

BicuSlobodan

pre 17 dana

Deluje da je Slot pametno pustio momke da igraju isto kao i dosad i da ga je ekipa lepo prihvatila.
L

LFC fan

pre 16 dana

Klop je stvorio sistem koji perfektno funkcioniše. Zamislimo samo trenera, a da nije Pep koji bi sve pretumbao i započeo nešto drugo. To ozbiljni klubovi ne rade. Mislim da čak ni Klop nije u potpunosti otišao, već da i dalje pomalo suflira Sotu dok se ovaj ne adaptira u potpunosti. Ne znam, naravno, ali prožima me to osećanje u podsvesti
R

Redsii

pre 17 dana

dobro je ovo,ponekad hvali malo lucidnosti da se to završi,Slot polako pakuje po svome igru.
S

Stelt

pre 17 dana

Lepo su počeli sa novim trenerom, nema šta. Jedva čekam kada im krene serija teških utakmica pa da vidimo kako će to izgledati. Za ligu je bolje da su bodovno pri vrhu svi tu negde bod-dva udaljeni, ali se kasnije to iskristališe.
f

fields.of.a.road

pre 17 dana

Salah poceo previse da solira, na leto ga prodati arapima lepo, uzeti 80 milki i milina. A TAA se cini kao igrac kojem se ne boravi u klubu vise.
H

Haxer

pre 17 dana

Salahu istice ugovor narednog leta, tako da ne mogu da ga prodaju, vec odlazi kao slobodan agent..