Komentari na vest

Lil plače za Menjanom: Grbićev raspad protiv Pari Sen Žermena L'Ekip ocenio jedinicom! (VIDEO)

G

Gordijevo cvorce

pre preko 2 godine

Golmancina! Zbog jedne kvalitetne generacije Hrvati prodaju sada sve zivo u jake klubove, a od ovih danasnjih koji odu vani, 90% im padne cena nakon godinu-dve u zapadnim klubovima. Halilovic, Pjaca, Coric, Grbic i mnogi, mnogi drugi, sve preplacene vezare.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Nek dovedu Rajkovica iz Remsa. Kad u Remsu brani onako dobro, kakav bi tek bio sa boljom odbranom ispred sebe.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Nemaju oni tih para. Rems ga je platio 5 miliona, sigruno ga ne bi pustili ispod 10
G

Gostllsal

pre preko 2 godine

Ne treba im isti nekvalitetan golman, treba im bolji, zar nisi procitao? Rajkovic je slab golman, izuzetno. Samo zvezdasi to ne vide.
K

Ksale

pre preko 2 godine

@Gostllsal Jeste, Rajković je slab golman, baš zato su ga pre koju sezonu proglasili najboljim golmanom francuske lige. Mora da su i oni koji su glasali tad za njega bili Zvezdaši 🤣
G

Gostllll

pre preko 2 godine

Druze, kvalitetan je on, al za ekipe iz srednjeg dela tabele francuske, belgijske, holandske lige. To je realnost. Sad, sto vi, strucnjaci, mislite da ako je neko imao 15ak dobrih utakmica, da je odmah u rangu Bufona, to je problem u vasem razmisljanju. Rajkovic je decko, osrednji golman, kao i Vanja M.S. kojeg su medijski napumpali, pa vidimo kako se izduvava kao balon ovih dana. Kao i Rajko, nema tog teksta (afirmativnog) koji moze da spere njegove kikseve i njegove lose odluke.
K

Ksale

pre preko 2 godine

@Gostlll Ti dečko baš ne razumeš srpski ili ga razumeš kako tebi odgovara. Gde si pročitao da ga je neko uporedio sa Bufonom? Mi ovde nismo nikakvi stručnjaci, stručnjaci su oni koji su ga proglasili za najboljeg golmana francuske lige. I nije čovek napisao da treba da ga dovede klub tipa Bajern, već Lil. Ako dobro brani u Remsu, ne postoji razlog da ne brani dobro i u Lilu, a svakako je daleko bolji golman od ovog Grbića. Dmitrović je, na primer, iz Eibara prešao u Sevilju, Eibar je slabiji od Remsa, Sevilja jača od Lila, a Rajković je u dosadašnjoj karijeri ostvario veće uspehe od Dmitrovića. Prema tome, ako Dmitrović ima kvalitet za Sevilju, onda ga ima i Rajković za Lil.