Komentari na vest

Lala maksimala! Mladost stigla Zvezdu na tabeli

М

Маскоте

pre 23 dana

Слепци, слабијем тиму се преврћете по терену, свирају вам се пенали… а овамо други на табели срамно!!! Који бре Лалатовић маскота.
k

kg.

pre 23 dana

Čestitke LUČANIMA,ali i zamerka: igrate dekadenti fudbal.Tačno je, fudbal se igra za rezultat, i samo se on pamti,ali to ne znači da je baš save dozvolkjeno. Stzari igrači u Mladosti znaju da pretvore utakmicu u realno 45 odigranih minuta. Svedoci smo da se neprestano prevrću po terenu, stalno se žale na povrede, u tome je "najubedljiviji" golman( inače, izvanredan) Saša Stamenković...I mislkim da bi u sudijskloj organizaciji trebalo da utvcrde stav da se foliranje kažnjava i da sidije mora da preuzmu odgovornost. Gledali smo šampinat Evrope, gledali smo utakimice Lige šampiona,pa i Zvedu sa Benfikom, nema tu previjanja, dxržabaja za glavu, samo kratko sudija rukama kaže da ustane taj fudbaler. Ovde kod nas fudbvaleri Mladosti(ali ne samo oni( čim skoče,a izgube loptu, drže se za glavu. Ko0mina situacija i potvrda mojih reči na usporenom snimku iz Kruševca: jedan igrač Mladosti pao, drži ase za glavu, sudijaprekida utakmicu ,a na usporenom i ponovljenom snimku _ vidi se da nije bilo dodira glavom,ili bilo kojim delkom tzela.Ali, ukarade se desetak sekunde. Dakle, predlog: SUDIJE MORA DA PREUZMU VEĆU ODGOVORNOST I DA OVAKVA FOLIRANJA KAŽNJAVAJU žutim kartonom. Inače, ovakva igra Lalatovih fudbalera ne ide u prilog ni njegovom rejtingu. Iskreno , mislim da mu ta dekandencija u igri smeta. Može Milovanović Nenad da bude sve i sja, da daje pare ko pleva(najbolje su to neki treneri okarakterisali) , da sedi tamo gde mu nije mesto(na klupi za iograče),ali ne može ovako da uči ekipu.
I

Imam osjećaj@Kurbla

pre 23 dana

@ Kurbla – druže Kurbla pitaš šta je to FM! Da ne ponavljam, samo uđi na Gugl i upiši FM i odmah ćeš saznati!
L

Lata

pre 23 dana

Trener Napretka komentira susret Zvezde- Benfike i komentira gluposti ,a onda dođe Mladost i odoše bodovi. Mislim da neče još dugo prepametan za našu ligu.
O

Ojo

pre 23 dana

Sada su na redu smene trenera u N. Pazaru, Napretku i IMT-u! Tamo su najugroženiji treneri zbog neuspeha klubova koje oni treniraju! I posle se nađe neko pametan pa kaže kako u SLS treneri traju kao mački muž. Treneri traju onoliko koliko imaju uspeha!
B

Beži

pre 23 dana

Beži bre … ti znas
N

Nenad1246

pre 23 dana

Pošto u Zvezdi nemaju sluha da dovedu Lalata, zašto Partizan ne pokuša da dovede Lalata našeg najboljeg i najharizmatičnijeg trenera. Sa njim bi Partizan bio sigurno prvak! Nema to veze što je Lalat zvezdaš u krvi, on je ipak profesionalac. Možda bi to pomoglo da se smanje tenzije između navijača Partizana i Zvezde. Ovo je ipak samo sport i oba kluba su srpska! Zašto neprijateljstvo! Lalata za trenera Partizana!
R

Repac grizojajac Plandište@Nenad1246

pre 23 dana

@Nenad1246 - Možda ti je predlog u redu, ali ni tzv. Delije ni tzv. Grobari, ne bi tako lako prihvatili da Lale bude trener Partizana. I jedni i drugi bi ga digli na stub srama, mada mislim da bi ga grobari kasnije prihvatili. Takođe, smatram da bi Lale sa ovim budžetom Zvezde i sa igračima koje ima Zvezda, lagano ušao sa Zvezdom među najbolje timove LŠ, na proleće! Čovek ima harizmu, energiju i znanje naravno! Laletu bi igrala barem tri ili četiri mlada igrača Zvezde u prvi tim. Njemu ne bi bili potrebni igrači tipa Olanjike, Nedaje, Dačija, Katompa Mvumpa, Dilsona! Podrška za Lala!
H

Hulio

pre 23 dana

Lalate majstore
M

MLADOST JESTE

pre 24 dana

Stigla Zvezdu, ali od ponedeljka opet Zvezda na plus 3 Bravo za Lalata i Mladost!
I

Imam osjećaj

pre 24 dana

kao da Lalat ponavlja utakmice na FM-u sve dok ne pobijedi. Definitivno živimo u nekoj kompjuterskoj simulaciji.
K

Kurbla

pre 23 dana

Sta je FM?🤔
k

ksga

pre 24 dana

sve bih dao da vidim lalata u zvezdi u ovakvom stanju sa ovim budzetom…
K

Kao gost

pre 23 dana

Hahahhahaha... Dobra ideja! :-)
p

pčelar

pre 24 dana

Po koji put lopovi iz sudijske organizacije potkradaju Napredak, a posebno VAR, koji služi samo za korist par ekipa, ovo je treći put da je na štetu Napretka, nekada je bilo dovoljno da Arkan na poluvreme udje u kancelarije sudija sa pištoljem i to je bilo dovoljno, sada su zaštićeni ko beli medvedi ni tenk ne bi pomogao. SRAMOTA, Ali dodje ta Evropa i sve se vidi.
P

Pa jeste

pre 23 dana

Napredak je bas sila steta sto ne igra u evropi.
Y

Yaya Sanogo

pre 24 dana

Svaki put kad procitam njegovo ime saznam da je brat Lala preuzeo novi klub, svaka cast.
D

Deportivo

pre 24 dana

Lalat pre nekoliko meseci: "Ja sam toliko sada proučio sisteme da ovde gde ti sediš može da dođe Murinjo i da pričamo barabar o fudbalu..."
U

UB

pre 24 dana

Mozemo dosvojimo mi ovo
T

TUGA

pre 24 dana

SRAMNI SUDIJA, tim koji je drugi na tabeli da se služi ovakvim stvarima-SRAMNO pa šta ti treba sudija da kanalis slabiji tim… SRAMNO!!! Za gol Kruševca bravo.
D

Do kraja

pre 24 dana

Lučani u Ligi šampiona!
m

miki b g

pre 24 dana

taktika lalata dodaj loptu neko u 16, on padne svi masite rukama i to je zavrseno penal za nas, ako gubimo ko protiv radnickog ponovite 2 puta isto
D

DA MALO

pre 24 dana

Promeni glavu i voleo bih ga na klupu Zvezde, zna da motivise igrace kao ni jedan drugi trener.
g

gost1978

pre 24 dana

miljenik predsednika, svaka utakmica mu se otvara penalom, pejovic ce da bude zlatna kopacka
B

Bravo selektore naš

pre 24 dana

Tako se to radi
L

Lucanaccccc

pre 24 dana

A Napredak sudjenje ni kod kuce nema..Sramota sta sudije rade naredjenje izvrsenje
d

dkcz

pre 24 dana

jbt zamisljam jednog dana, daće Bog za 100 godina kada nam Lalat ode da tipa nagrada za najboljeg igrača/gol/osvojeni kup nosi ime po ovoj legendi znamo mi otprilike kakav način života vodi, kakav je po temperamentu, karakteru, ali brat ima harizmu neviđenu a i te kako i znanje, baš mi je nekako drago zbog njega jer su neretko svi protiv njega, grobari, mi zvezdaši ga često kritikujemo, kao i ostatak timova...
K

Komentator

pre 24 dana

Upravo tako, on bi bio odlična opcija jednog dana da preuzme Zvezdu, samo da smiri temperament koji ne može proći u Evropi
G

Grga Cvarak

pre 24 dana

A harizma = seljak najzesci. To je kod nas uvijek bila najveca moguca harizma.
g

gostiona

pre 24 dana

grobari nisu protiv njega to sto grobari imaju sa njim je klasicna sprdnja i prozivanje na osnovu njegovog ponasanja i kluba za koji navija , nikad on nije imao problem sa grobarima niti je ikad vredjao partizan
Š

Šamroko koko

pre 23 dana

@Grga Stanoje je bio i ostao najharizmaticniji, jel' da?
G

Grga Cvarak

pre 23 dana

@Šamrokokoko Druze, ostavi svoje komplekse po strani bar jednom u zivotu. Niko ovde ne prica o Stanojevicu nego se prica o Lalatovicu.
Č

Čarapan

pre 24 dana

Ovakvo sudjenje, kao sto ima Mladost, ni Zvezda nema u Krusevcu

RealNo1

pre 24 dana

Али има Партизан.
L

Lucanci

pre 24 dana

Hahahah plači
L

Lalatović

pre 24 dana

Svaka cast Nenadu Lalatovicu, mozemo da pricamo bilo sta o njemu ali da je klasa kd trenera to pokazuje iz kola u kolo, svaki klub koji je vodio u superligi napravio je rezultat sa njim, covek je za nasu ligu doktor i to se ne moze osporiti, jedan od najbolji trenera u istoriji nase lige, sami napred lalate nek te sreca prati da nakraju mladost zavrsi bar u top 4 ekile ove sezone bice to pravo iznenadjenje!
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

Lalatović-Lako je njemu ovde biti trener kad ima ko da mu čuva ledja a otuda i rezultati.
Č

Čarapan

pre 24 dana

Lučane imaju bolje sudjenje nego što ga ima Zvezda u Kruševcu
Г

Горан Гоги

pre 24 dana

Свака част Лалативићу али све док се овакви пенали свирају код нас никада фудбал неће напредовати
p

pa kaze

pre 24 dana

nesto mi govoriiii
ј

јованцзв

pre 24 dana

Честитке Лалату али најзаслужнији за све ово је Саша Стаменковић, голман. Убедљиво МВП целе наше лиге тренутно.
A

Astoria

pre 24 dana

Odlično brani. Pravi dokaz da golmani sazrevaju kasnije.
C

Cjepka123

pre 23 dana

Još da skine 10kg gde bi mu bio kraj!
d

dkcz

pre 24 dana

bravo Lalate, doktor si za našu ligu
g

gostić

pre 24 dana

Ovogami Krsta!!!! Dotore