Komentari na vest

Kristijano Ronaldo 906! Ne morate da ga volite, ali strast ne možete da mu osporite (VIDEO)

A

A ja znam ko

pre 2 dana

Axa batice ne zelim ni da pomislim kako ti je bilo 18.12.2022 kada si video pehar u rukama G.O.A.T M 10. Axa kompleksi ;)
G

Gost1991

pre 2 dana

GOAT CR7!!!
B

Baggio

pre 2 dana

I posle ga ljudi nesto kao prozivaju. Covek dve decenije se konstantno odaziva i igra za svoju zemlju. Da moze verovatno bi i sa polomljenom nogom igrao. Niti ga volim, niti ga ne volim, potpuno sam indiferentan, ali ovo je za postovanje. Mogu gomilu sjajnih fudbalera da navedem koji su hvatali krivinu kad god je reprezentacija u pitanju. Takodje mi nije jasan taj animozitet prema njemu i sabansko ponasanje nasih navijaca a covek uplatio veliku sumu novca kada su bile poplave 2014.!? Gadni smo a najgori prema sebi.
O

OLEG

pre 2 dana

Zamisli kakav patuljak moras da budes da osporavas karijere i rezultate Ronalda, Mesija, Djokovica, Federera, Sumahera, Tajsona, Bolta ili Jana Torpa.
S

Sreckovic

pre 2 dana

Najbolji je sine osvojio world cupi otisao da chilira na miami,obrnuo igricu. Jordan,Messi,Djokovic...kako oces poredjaj )))))))))
N

Ne znam ko je

pre 2 dana

najbolji, ali znam da ti je CR nabio komplekse za ceo zivot
P

Pazza

pre 2 dana

Neko ima dva kontinetalna takmicenja,svetsko,lige sampiona,mvp finala,naj strelac,naj assist,8 golden ball...to je lider. QATAR 18.12.2022. LAAAKU NOC ;)
F

Fakrija

pre 2 dana

Golskorer i nista vise . Postovanje ali ne i naklonost ! Smesno je porediti ga sa Mesijem . Mesi Maradona to je to
M

MisterM

pre 2 dana

Smesno je sto na vest da je Ronaldo dao 906. gol, ti pises o Mesiju.
P

Pazi

pre 3 dana

Najbolji ikada. Ko kaže drugačije ne razume se u fudbal. Realno.
B

Bas

pre 2 dana

Suprotno
m

my name is gladiator

pre 3 dana

od miloste mi tepaju 1001 noc
H

Hobitt

pre 3 dana

Jel ovo onaj što je plakao na euru kad je promašio sve i rekao da se oprašta,pa kad su svi zaboravili šta je isfulao odlučio se da ipak može da doda još koji gol u statistiku
P

Pazza

pre 3 dana

A nekom ni lobi ne pomaze ))))))))
L

Lfc

pre 3 dana

Xaxaxaxa pravi lider alooo bre deckicu...egoista a ne lider...znas ti sta pricas. Lider daje golove asistira podize ekipu igrom. A ovaj ih samo iznervira ako mu uzmu slobodan. Lider je osvojio World Cup,pravo liderski! Pozzz
Z

Zavist

pre 2 dana

Boli CR? Na svaki tekst o njemu pises o Mesiju, mnogo boli
S

Scaloneta

pre 3 dana

Sve dok CR igra za Portugaliju, nema od njih ništa. Udavi reprezentaciju, uvek se to vidi kad dodju velike i jake utakmice.
G

Gazi!

pre 3 dana

Dzaba lobi, najbolji je ipak najbolji! CR7!!!
g

gostVP

pre 3 dana

dok se ove primadone oce nece igraju, ovaj prepontenti gospodin igra svaku, kako se ne smori posle toliko godina nije mi jasno
E

Eto zato!

pre 3 dana

Zato sto je najbolji. I zato oni nikad nece biti najbolji. Jer je rodjeni pobednik, koji hoce i moze i gura i sebe o druge. Pravi lider!

Dorcolac

pre 3 dana

Jer ima kompleks Mesija
@

@Dorcbot

pre 2 dana

Ti imas kompleks od CR