Navijači Vokinga (©Reuters)
Navijači Vokinga (©Reuters)

Kraljevska zabava na Kingfildu i dokle više 4+?

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.10.21. | 13:20

Engleska 5: Voking u seriji utakmica na domaćem terenu sa velikim brojem golova, a u goste mu večeras dolazi Dag&Red, na čijim duelima ove sezone pada najviše pogodaka

Večeras je u Nacionalnoj ligi Engleske na programu 11 utakmica. Čitavo 10. kolo igra se u istom terminu od 20.45, a nekako po navici najviše akcije očekuje se na utakmici Dagenhama i Redbridža, koji putuje na jugozapad Londona u goste Vokingu. Stadion Kingfild je poslednjih meseci pružio pravu kraljevsku zabavu i možda se taj trend nastavi i večeras.

20.45: (3,10) Voking (3,30) Dag&Red (2,20)

Izabrane vesti

Prve dve domaće utakmice Vokinga u novoj sezoni donele su poraz 3:2 od Halifaksa i pobedu od 3:1 nad Česterfildom. Posmatrajući i prošli mandat, Kardinalsi su igrali 4+ kod kuće u osam od devet proteklih prvenstvenih utakmica na domaćem terenu. U tom "gasu" su na pet prethodnih domaćinstava, te sudar sa Dag&Redom obećava ukoliko se u obzir uzme činjenica da su gosti ove sezone tim na čijim susretima pada najviše pogodaka. U proseku 4,11, naspram 3,86 na mečevima Vokinga.


------------------------------


Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Poslednji put Dagenham i Redbridž sastao se sa Vokingom početkom maja ove godine, i slavio je na svom terenu sa 3:1. Ovoga puta, kao drugoplasirani na tabeli i sa tri slavlja na četiri dosadašnja putovanja, izgledaju sposobni da ponove taj rezultat.

Dagersi su postigli najmanje dva gola na šest od proteklih devet okršaja u gostima i imaju vatrenu moć da unište odbranu domaćih koja je primila makar četiri pogotka na šest od minulih devet duela.



tagovi

Engleska 5Dagenham

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara