Komentari na vest

Kao Sergej i Mitar: Trio iz Engleske otkazao učešće na početku Lige nacija

x

xnxx

pre oko 1 mesec

ono sto jevpre bio intertoto kup, to je liga nacija besmisleno takmicenje
G

Gosty

pre oko 1 mesec

Morate shvatiti, nece niko da igra ovu Ligu nacija. Da su kvalifikacije za SP i EP, odazvali bi se.
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Kada su spali u B grupu, mogu sa trecim timom da se vrate u A..
k

kendisport

pre oko 1 mesec

Valjda ce ovo biti alarm za uefu da ukine ovo besmisleno takmicenje zvano liga nacija. Treba ga ostaviti samo za timove C i D kategorije kako bi se eto Gruzija recimo dokopala EP, to su lepe price. Koji ce moj ovo Englezima, Spancima i ostalima...
P

PeraV

pre oko 1 mesec

Terza reaguj
Т

Терза....

pre oko 1 mesec

хоћу,само чекам да се Брнаба врати са Аде Бојане да је питам да ми да паре....

Joco Inter

pre oko 1 mesec

Koliko se sve promenilo.. Ranije čast, privilegija, ponos da igraš za nacionalni tim.. Dolaziš povredjen, skrivaš povredjen, samo da obučeš dres svoje zemlje.. A sad... Ccc, šta uradi novac i generalno današnje vreme od fudbala.
Ш

Шшш

pre oko 1 mesec

Ајде не лупај,раније си имао СП,ЕП,квалификације и пар пријатељских.....А сад измислили ову Лигу нација да узму више пара од спонзора и то се игра сад на почетку сезоне,па није нико луд да игра ово небитно такмичење...
S

SilvioB.

pre oko 1 mesec

Nekada je bila čast igrati za reprezentaciju jer je bilo manje zvaničnih utakmica, a prijateljske su služile za afirmaciju fudbalera iz domaćih liga ili onih koji nisu bili standardni u klubovima. Ako se vratimo pre trideset i više godina, reprezentacije su se obično sastajale dva puta godišnje, a danas svaka dva meseca. Takođe, septembar je uvek bio najgori termin za reprezentacije, jer počinju šampionati i prekida se kontinuitet, a igrači još nisu dostigli formu.
s

sid

pre oko 1 mesec

Fudbal je za razliku od kosarke genijalno ureden. Fudbaleri placuci docekuju pozive a na EP se videlo emocija i suza kao u nijednom sportu.
T

Truci

pre oko 1 mesec

Takoje kralju.Treba sagoreti za svoju drzavu,a ne kriviti trenere.