Komentari na vest

Kako je dobro videti te opet: Lalatović potpisao

.

.....

pre 6 dana

eksplodiraće Mladenović i Veličković pod njim
а

а овај

pre 6 dana

Апро је прави социјалистички фрајер из краја 70-их,почетак 80-их....тај штоф,та фризура....
I

Ivan..

pre 7 dana

Lala ce da obrne super ligu svaki klub po tri puta. Ko Novak Djokovic gren slemove.
m

mb87

pre 7 dana

Ciribu, ciriba, vratio se Lala...
G

Grga Cvarak

pre 7 dana

Znaci, cirkus. Lalatovicu se ovde objektivno nema sta ni reci – covjek dobio bolju ponudu; prirodno je da ce ju prihvatiti ako mu Mladost dozvoli da ode – ali ovi iz Vojvodine su stvarno cirkus. Pa, koliko trenera oni planiraju da izrotiraju u toku jedne godine? Pritom, ako im je Lalatovic rjesenje, sto su ga onda uopste otpustali? I to su ga otpustali 2 puta vec?! Znaci, stvarno cirkus. Daleko smo iza Evrope, svijeta... ali bas daleko.
.

....

pre 7 dana

Zato što para nemamo ni za igrače 90% timova iz lige dovodi samo slobodne igrače tako i trenere zato se non stop jedni te isti rotiraju
J

Jaro

pre 7 dana

Ovo nema nigde na svetu,covek u sred sezone,i namestenih dobrih rezultata,napusta Lucane i odlazi u drugi klub,u kojem je bio vec dva puta.ccc samo u srpskim njivama moze..
@

@jaro

pre 7 dana

Pa dobio je sigurno jedno 20 hiljada mesecno od Vose. Lucani ne verujem da mogu to dati plus Vosa ima dobru ekipu. Ali da je cirkus, jeste.
M

MladostL

pre 7 dana

Tacno tako,kod nas imao 10k€ mesecno,a vosa dala 20k
B

Belgrano

pre 7 dana

Da li ce ostati do sledeceg reprezentativnog okupljanja, koje je sredinom Novembra?
L

Lucanci

pre 7 dana

Da li to Radovan Ćurčić stize kod nas? Mozda Igor Duljaj?
G

Goran59

pre 7 dana

Mo\da 'e ostati trebner Vojvodine do Nove godine,najkasnije do Vaskra!!!!
B

BlekStena

pre 7 dana

Ako neko moze da ih trgne.To je on.Za nasu ligu pitanje je dal je i anceloti bolji.E sad koliko on moze kontinuitet da napravi pre nekog sranja .Videcemo.
Š

Šta znači

pre 7 dana

Za NAŠU LIGU? Kako ne može nigde drugde?
0

0o99

pre 7 dana

Kolumbijac SRECNO
k

kikoman

pre 7 dana

Vojvodina ce se izdici i biti treća, iza Zvezde i Ugnjetenih. Seri ide na leto za kikiriki. Sastavlja se ekipa iskusnih, dolazi par vedeta iz Lučana, stranci se teraju. Nažalost, ekipa ispada od predstavnika Litvanije u Evropi. Lalat nalazi angažman u Bugarskoj i daje pedalu Voši koja se vraća na borbu za 5to mesto. Kvota 1.5
B

Blekstena

pre 7 dana

Bogami .Deluje tako.
H

Hazard

pre 7 dana

Lalat po dolasku u Bugarsku prica kako je dobio dzip i kucu sa bazenom, kako ga vlasnik kluba gleda kao sina, dobija otkaz posle mesec i po dana i preuzima tipa Napredak iz Krusevca, kvota 1.35.
B

Belgrano

pre 7 dana

Sve tacno, samo sto to nece biti tokom letnog prelaznog roka, vec zimskog. Do leta i evropskih kvalifikacija on ce jos da stigne od prilike cetvrti put u Nis, da se vrati malo u Suboticu i na kraju da spasi tipa Tekstilac od ispadanja. E, onda na leto ide angazman u drugoj ligi Bugarske i price kao da ide u Liverpul.
T

Tra la lat

pre 7 dana

Posle treceg mesta na kraju sezone (mora da pusti Partizan) odlazi I prica da ce onoga mu krsta sve reci i da se vise ne vraca u srpski fudbal. Oko nove godine preuzima Radnika iz Surdulice jer sa g-dinom Toncevim ima divnu saradnju. Kvota 1.25
Г

Гос'

pre 7 dana

Хаха, па ово је генијално. 🤣 "Прво бих вас поздравио, све присутне. Четитао једној и другој екипи на приказаној игри" Јер Напредак, Борац, Војводина, Раднички, Спартак, Младос као клуб и Крушевац, Чачак, Нови Сад, Ниш, Крагуејвац, Суботица и Лучане као град то апсолутно заслужују"
2

2 godine, hahhahahha

pre 7 dana

ugovor sutra, lova malo sutra, a bezanija koliko prekosutra.....
д

делије север

pre 7 dana

догодине да копамо...
1

149

pre 7 dana

🙄
N

Nenad 1246

pre 7 dana

Boze kako je sladak ovaj Nenad uuuuuuhhhhhhhhhh
c

crnogorski jugosloven

pre 7 dana

kakav maler savo milosevic... tabela zvezda vojvodina partizan kad se vrati savo iz stanisica ima da jauce
S

Sale Kg

pre 7 dana

Pa kad smo zatvorili celo prvenstvo i sudijama i filijalama za svaki slucaj. HvalAV!
S

Snoopy

pre 7 dana

Opet će mukica Savo da šutira mikrofon.mukica A filijale sigurno misli na Hajduk .Kula Dzomba predsednik. I bio u partizanovoj upravi.B S.K. Borča.. Smederevo.Metalac.G.Milanovac yBig Bul. Nesretni pokojni Vucurovic kome ste ostali dužni pare za Bambija Tosića