Komentari na vest

Junajtedova agonija pred start sezone: Liverpul ubedljiv u najvećem derbiju engleskog fudbala

2

24.04.1902.

pre 2 meseca

GGMU!
@

@@@@

pre 2 meseca

Sad će junajtedovci da "objasne" Kako to uopšte nije tako loše kao što izgleda 😂
C

COM

pre 2 meseca

Stay blind mate.
M

MVPČAČAK

pre 2 meseca

Ne zam šta treba da se desi pa da Mančester smeni trenera???Čovek ih ukanalio i upropastio i ništa. Ko stoji iza njega, nije mi jasno?
@

@mvp

pre 2 meseca

Verovatno jak ugovor...
R

RD7

pre 2 meseca

Agonija? Junajted nadigrao Liverpul i imao duplo više šansi. Gledajući samo igru, ono je bilo više nego odlično, i to sa 80% tima koji nisu prvotimci. Jedina razlika je što je Liverpool iskoristio bukvalno svaku šansu koju je imao.
T

Trololo

pre 2 meseca

Opis utakmice je toliko nerealan da je to prosto neverovatno. Tekst bez imalo objektivnosti.
s

smoker

pre 2 meseca

pa Liverpulu je falilo 8 startera Alison, Trent, Van Dajk, Robertson, Mekalister, Soboslaj, Diaz i Nunjes plus Gakpo.
G

GeOs

pre 2 meseca

Kakav nebulozan tekst. Svasta. Alo Pripreme ! PRIPREME !!! Kada je pre dve godine United pobedio isto prijateljsku ... 4-0 u istoj sezoni su pukli od liverpula 7-0. I kakav je to bio pokazatelj ? Rezultati na prijateljskim utakmicama NISU BITNI, niti igra i bilo sta drugo moze da pokaze snagu ekipe.
К

Кљаки

pre 2 meseca

На страну резултат ипак су припреме требаће Слоту времена да се привикне на ново окружење(играче,ривале). Видећемо колико ће се брзо адаптирати. Требају бар тројица играча да се доведу сезона је дуга игра се доста утакмица,фактор повреда,парних картона итд. За сад лепо делује.
a

aa

pre 2 meseca

Pa Zirkzee ne igra,Yoro je povrdjedjen,Mazraui i De Liht tek treba da dodju kao i Ugarte..Kad svi budu na okupu onda mozemo ocekivati neki pomak Junajteda