Nikola Stanković (©Starsport)
Nikola Stanković (©Starsport)

Još jedan transfer iz Zvezde u Čuku: Nikola Stanković tri godine na Brdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.07.23. | 12:40

Zvezdi 50 odsto od narednog transfera i pravo preče kupovine

(Od izveštača Mozzart Sporta sa Bleda)

Crvena zvezda igra Ligu šampiona i za najkvalitetniji evropski fudbal dovela je – evropska pojačanja. Jasno je svakome da u takvim okolnostima neće biti minuta za baš svakoga, pa u Ljutice Bogdana užurbano rade i na pročišćavanju igračkog kadra, a poslednji igrač koji napušta Topčidersko brdo je 20-godišnji centralni vezni Nikola Stanković.

Izabrane vesti

Momak koji je prošle sezone što u Zvezdi što na pozajmici u Napretku sakupio 1.206 minuta nastaviće sa razvojem dobro utabano stazom – u dresu Čukaričkog. S tim da ovoga puta nije u pitanju pozajmica, već transfer.

Obeštećenja i ako bude biće simbolično, ali Crvena zvezda će zadržati 50 odsto od narednog transfera mladog Stankovića i pride pravo preče kupovine po ceni ponude koja bi mogla da stigne na Banovo brdo. Kao i u slučaju Andrije Radulovića koji je otišao u Vojvodinu, ni Čuka neće moći da proda Stankovića bez saglasnosti crveno-belih.

Sam igrač potpisaće ugovor na tri godine i pokušati da lansira karijeru kao što je prošle sezone na Brdu uradio Vladimir Lučić, koji se na ovim Zvezdinim pripremama bori za minute u ekipi Baraka Bahara.

Jasno je da Stanković u konkurenciji Marka Stamenića, Gelora Kange, Kingsija Kangve, Edmunda Ada i ostalih ne bi imao značajniju ulogu, pa je ovakav potez idealno rešenje za sve. Pa i za Čukarički, koji je ovog leta već doveo nekoliko interesantnih pojačanja, poput Vukašina Jovanovića, Nemanje Ćalasana, Nenada Filipovića, Ze Marije, Luke Subotića...



tagovi

Letnji prelazni rok 2023Nikola Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara