Komentari na vest

Još jedan Realov Brazilac uzeo olovku u ruke: Militao potpisao do 2028, plata 7.000.000 evra

v

vladaHM

pre oko 2 godine

Kakvi sve strucnjaci ovde. U fazonu ne valjaju Kamavinga, Valverde, Caumeni, nece biti kao Modric, Kros i Kasemiro. Ne valja Militao, nece nikad biti kao Ramos. Zasto onda vi niste zaposleni u nekom klubu kada tacno znate ko ce biti novi Modric a ko nece? A da ne pricam kako takvi kao vi znaju da pljuju i tog Krosa i tog Modrica i tog Kasemira kad ne ide Realu. O pljuvanju Ramosa da i ne govorim. Cinjenica je da su Kamavinga, Caumeni i Valverde mladi i perspektivni igraci i logično da ce real uzeti njih i nadati se da bi mogli da zamene ovaj trio.
V

Vladoooo

pre oko 2 godine

Reko sam ti jos davno cesbi benje kad te dimvi
G

GostRade

pre oko 2 godine

Madrid trenutno radi odličan posao, dodaju igrače koji su potrebni kada je trenutak za to. Čak su i potencijalno tu već sve tri zamene za čuveni KMC trio u veznom redu, jedino kreativac kao zamena za Modrića ako Kamavinga ne poprimi tu ulogu vremenom. Jedino što mi se ne sviđa je kocka sa nedovođenjem mlađe zamene za Benzemu da bi polako ulazio u tu ulogu (Guiri iz Nice je veoma sličan igrač Benzemi) i dodatnog krila jer Rodrigo inače nema konkurenciju (Asensio više nije ni senka igrača koji je bio). Uzgred ne bi bilo loše dovesti desnog beka jer Karvahal sve više popušta i odsustvuje zbog povreda, u tom slučaju ostaje se sa Odriozolom što je na tom nivou veoma opasno.
d

druze

pre oko 2 godine

za kmc zamene ne postoje to sto sad izgleda da su kamavinga tchouameni i ostali top prospekti ne mora da znaci da ce u stvarnom zivotu ispasti modric i kros cak sta vise i da ispune maksimalan potencijal nece biti na njihovom nivou.Svez primer evo ti de jong frenki iz barse kad je dolazio iz ajaksa pisalo se to je to konacno stigao novi xavi ali svhati to ne postoji.Niti ce ovaj militao biti novi ramos
@

@ssss

pre oko 2 godine

Kamavinga ne može vremenom postati kreativan poput Luke Modrić. Sa time se rodiš.Ili imaš lucidnost ili je nemaš. A Kamavinga je nema. U pravu si za Benzemu. Real radi dobar posao, ali mu definitivno treba zamena za Benzemu i ja bih dodao zamena za Luku Modrića u vidu jednog kreativnog igrača kojeg Real trenutno nema.
R

Renato

pre oko 2 godine

Prosecan stoper nista drugo
G

Gost77

pre oko 2 godine

Samo ga uporediš sa Aldairom, Lusijom ili Tiago Silvom i samo se nasmeješ...