Komentari na vest

Jedna era Nemačke je završena, neka nova krene: Debitant slomio Holandiju, Pavlović prvi put u 11 (VIDEO)

L

Lamelac

pre oko 1 sat

"Nemci u sledećem kolu dočekuju Bosnu i Hercegovinu 16. novembra, a bod iz te utakmice garantovao bi trostrukim svetskim šampionima plasman na fajnal-for Lige nacija." Nemci su cetvorostruki sampioni sveta!
B

Belgrano

pre oko 1 sat

I uopste im ne treba bod vise. I da, ne prolaze na fajnal for nego u cetvrtfinalu. Eto koliko gresaka mozes napraviti u jednoj recenici kad ne znas o cemu pricas.
м

м11

pre oko 12 sati

Докторска дисертација како судија може уништити утакмцу у 1. минуту...
Р

Романија

pre oko 12 sati

Рођен сам 1994. године у једном малом али поноситом српском градићу у близини Сарајева, Соколац се зове. Рођен сам у јеку Одбрамбено-отаџбинског рата (кажу под батеријским лампама јер није било струје). Деду и ујака нисам никада упознао, дали су своје животе за Републику Српску и слободу у којој сада живимо ја и моји земљаци. Мој отац, бранећи тада мене малу бебу у колијевци, своју жену, мајку, породицу, свој дом и своју свету српску земљу тешко је рањен од непријатељске војске Армије РБиХ. Спашен је у задњи час у Београду на ВМА. Према држави и репрезентацији БиХ сам равнодушан, не дотичу ме ни порази ни побједе БиХ. Да кажем да Србију волим је блага ријеч, јер, волим је из дубине своје душе и срца, док слушам химну Боже правде сузе увијек саме крену, то је једна искрена тешко описива емоција коју осјећам према Србији. На мом Сокоцу и Романији деценијама се пркосно и поносно вијори српска тробојка и вијориће се вјечно. Али знате шта, послије свега што смо прегрмили и за шта смо се жестоко борили и изборили, сада када дођем у Београд кажу ми "Босанац". Е то боли. То вријеђа. Браћо. ❤️💙🤍
B

Bački Sokolac

pre oko 12 sati

Sjajan osvrt na utakmicu Nemačka - Holandija.
S

Srpska Srbija

pre oko 4 sata

Nije tako! Volimo Vas, braćo! Pogotovu kad su izbori! Da nije Vas, davno bi našom Srbijom vladao Šolak!
d

dadandadan

pre oko 12 sati

Čak je Lihtenštajn koji je imao igrača manje imao više šuteva protiv Njemačke nego Nizozemci večeras, bolje da su zabili lopatu u teren nego stavili Brobbeya i Gakpa večeras. Mittelstadt strašan bek, ne bi me čudilo da se otisne iz Stuttgarta, moj igrač utakmice večeras.
I

Ibrahima Gueye

pre oko 2 sata

Pali su na niske grane kad im je Brobi prvi napadač reprezentacije. Čovek ne može postići gol iz dva penala. Šta dalje reći...
b

borcaac5

pre oko 12 sati

Kako je zakucao brat, jezzivo
M

Makks

pre oko 13 sati

Ovo je najbolji svetski fudbal? Ovo? Kvalitet fudbala je u opasnom padu. Sramna Holandija, a nije mnogo bolja ni Nemacka.
B

Bavarian

pre oko 12 sati

zato su Orlovi ili bolje reći vrapci jako opasni.hahahah